- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Стависки получи условна присъда!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Абе, много хора казват, че това била стандартната присъда, което принципно е вярно. Но, има едно голямо "НО" - нали все някога и от някъде трябва да се почне? Точно със Стависки беше прекрасен случая за започване на по-справедливо правосъдие - известен, общественото мнение въпреки всички медиини опити остана срещу него, доказана вина и т.н. Вместо това имаме условна присъда за Стависки и 4 години за Митьо Очите. Така наречената "стандартна присъда" е крайно време да се промени и все някога се започва - изпусна се възможно най-добрият момент. Присъдата ако беше ефективна, вместо условна - добре, ама с тази условна присъда...![]()
Левски шампион але але!
Корупция обичам тази дума и всичко е наред приготвлиш точната сума
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
scorpias и alabalabala
защо не млъкнете?
бахти разбирачите, особено оня филмирания, дето се мисли за сицилианец
като че ли само богатите и известните се отървават с леки присъди
това, че както каза експлойтед, другите случаи не се раздухват и вие не сте чули някоя репортерка да се прави на жестоко огорчена си е ваша работа
ами същия ден охраната от индиго и собственикът какви присъди получиха ???
шефа - хиляда лева .. - един компютър
а секюритито - 800 лв., колкото е глобата да ритнеш куче
Ако някой беше блъснал момиченце пред блока...после нямаше ид а се сетиш да се поинтересуваш...кво е станало с него...
Смисъл...такива работи стават постоянно и на никой не му пука,ама сега понеже той е известен и аре...
Пф...
Се едно не знаете, че в България това да убиеш човек е се 1 си пребил куче на пътя... действително такива са присъдите. Известен е да и какво? И в предишната тема по въпроса попитах колко от вас са карали пияни и са правили какво ли не, което застрашава нечии живот.. поне е известен с нещо добро, с някакви постижения, които величаят страната ни... Да се поставя на мястото на хората... ми да кофти е и то много, но наистина това се случва всеки ден..
Моля ви, гледайте малко по-надалеч от носа си..![]()
Ахахахахахах.А НЕ Е ЛИ ТАКА . И то не известните, а богатите, защото има известни хора със скромни финансикато че ли само богатите и известните се отървават с леки присъди
Защо подяволите тогава на 1 приятел искат да му дадат 5 години лишаване от свобода заради притежание на 1 скапан ДЖОЙНТ, а на този условна присъда заради това че е убил човек и причинил тежко физическо нараняване на момиче ? Нека имаме впредвид че въпросния е учавствал в кампания "Ако си пил слез, искам да стигна жив". Това е някакъв парадокс.
Ти трябва да си много заблуден ако си милиш че проблема е в системата. Парата ръководи парада в България. И точно богати се отървават безнаказано защото имат достатъчно пари да бутнат на съдиите. Учреждения от по - висока степен са корумпирани, а какво говорим за някакви мижави съдии Е не тука правите такива неадекватни изказвания че няма накъде. Просто като не знаете и не сте сигурни в нещо не се обаждайте
Не си оригинален пичага. Потърси си друг начин да се правиш на тъпак.особено оня филмирания, дето се мисли за сицилианец
Нали уж много ги хвалят тея спортисти![]()
![]()
Като всеки и той трябва да си получи присъдата...Не е с нищо по-различен!!!![]()
![]()
^^ не знаех, че охранителите по дискотеките са толкова богати...
извинявай, ти от кога си в съдебната система, разбирачо?Първоначално написано от Alabalaportokala
прочел 2 мафиотски книги и вече знае всички далавери, схеми и задкулисни игри
изкарай се от филма, че е смешно да се правиш на цветанка ризова
Защото охранителите на дискотеки обикновено са хора по големите клечки и те им издействат това до 24 часа пак да си се разкарват свободно по улицата. Запомни едно - ако си мишка която няма пари ще се имъкнеш без наказано, ама друг път. Връзки, пари, корупция !^^ не знаех, че охранителите по дискотеките са толкова богати...
Всъщност съм прочел само 1 мафиотска книгапрочел 2 мафиотски книги
Във всеки случай повече ги разбирам от тебе нещата. Не аз съм този който твърди че обикновените хора се измъкват без наказано. За съжаление заблудата е тежко нещо върлуващо по нашите земи и докато такива си мислят че Стависки се е измъкнал само защото е известен то така ще бъде и за напред. Информацията си набавям от хора по компетентни от мене и тебе. А ти вместо да говориш врели некипели си седни на дупето и се позаинтересовай и образовай, защото постовете ти вземат да стават банални и смехотворни. Всеки ден стават катастрофи в резултат на пияно шофиране и тези хора си носят последствията. Моля те не се изцепвай неподготвен. Благодаря !и вече знае всички далавери, схеми и задкулисни игри
изкарай се от филма, че е смешно да се правиш на цветанка ризова
И въпреки безкрайните опити на медиите да изкарат Стависики ангел - хранителн не можаха да заблудят хората. Но явно е такива като тебе са успели. Браооо живей с това че системата бачка и Стависки заслужава точно тази присъда
П.С. Ахх да още нещо. Вкарай нещо ново защото това за мафията се изтърка![]()
![]()
axaxaxaxПървоначално написано от Alabalaportokala
Абе кво като е известен!И той е като всички останали хора с равни права кви са тия условни присъди...доживот и тфа е![]()
![]()
^It's good to be smart not high!
Къде сте чули да се искат толкова пари за не предумишлено убийство??? Условно, да, но кой има такива суми? Изкат жив да го одерат.... Само защото би тярбвало да е богат. Другите ги държат 3 годинки за предумишлено убийство и си ги пускат условно.... Айде не пишете като не знаете, понякога ме дразните толкова много...
и какво от това каква присъда е получил-тука няма справедливост-баща ми уби 1 който се опита да отвлече приятелката му ма в последствие се оказа че този човек е издирван от полицията-ако бяхте на мястото са съдята каква присъда щяхте да дадете:ок убил е човек/убил е човек при самозащита и е направил един вид услуга на полицията ма не вярвам неговата присъда да е била доживотна-на баща ми му се размина само със 24 часа задържане под стража но според мен тои заслужава повече за отнемане на човешки живот-извод: ако имаш добри адвокати можеш да минеш само с 24 часа в затвора(не е справедливо)