zdraveite otnovo Imam ogromen problem i nz ko da pravq Zna4i predi vreme pisah za 1 mom4e deto e na 26 god,pitah za savet ...ta s nego se zanimavahme i uj vsi4ko varve6e dobre,uj 6te6e da probvame i izlizahme zaedno i edin den mi vika nqma da ilziam bil po nqkakav grad,na dr ve4e rmu bilo lo6o i az se usetih,i na sledva6tata ve4er mi kaza da si ostanem samo priqteli(posle razbrah 4e kogato uj mu bilo lo6o e bil s biv6ata mu,napil se e i sas e sabrali) nz za6to go napravi,no kakto i da e ....sled tazi ve4er kogato mi kaza da si ostanem fr se vidqh s 1 negov mn dobar fr izprati me,i mi kaza 4e me haresva i toi,sega hodim,no ima 2 problema 1q e 4e ne izpitvam ni6to kam nego,pravq go ei taka zaradi tova 4e dr mom4e se sabra s biv6ata si,moje bi za da si otmastq i da ne sam sama nz i az za6to,problema e 4e se 4udq dali da sam s nego moje pak da izpitam ne4o kam nego simpati4en mi e, a dr ptoblem e 4e e visok kolkoto men,i ubuq li tok4eta stava mn grozno mislite li 4e tova e tapo?Nz kakvo da pravq plss daite mi savet kak da zabravq drugiq i da izpitam ne4o kam gadjeto si