- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Направих голяма глупост
hora .. naparvih golqma glupost ..Iskah da znam moqt nai dobar priqtel (bivshe gaje) kakvo si pishe v skype s 1 negof fr za men shtoto nauchih nqkoi raboti .. Imam 1 programa koqto mu pratih i toi trqbvashe da natisne samo "da" i uj nishto ne se e intaliralo a tazi programa zapisva vsichko koeto pravi toi .. kakvo pishe v skype kakva mu e parolata v koi saitove vliza i t.n nai podorbno pratih mu q i toi natisna tam samo "da" i tazi programa vaobsthe ne si lichi che e ima na negoviqt komp i nqma kak da razbere .. OBACHe az nemojah da izdarja i mu kazah kakvo napravih.. Toi mn mi se razsardi i mai me namrazi .. ;( ima pravo .. no az naistina ne iskah da go pravq mn sajalqvam ..
![]()
neiskam da go zagubq kato priqtel i znam che sam glupachka
![]()
Или прави нещата като хората - демек следи му скайпа и си трай..
Или изобщо не се занимавай с такива работи..
Казала му и й се разсърдил. Еми много ясно! Аз да бях, какво щеше да ти се слу4и, не е истина....
Тъпи хора...![]()
![]()
Робинята на Quench
От една страна постъпката ти е била непочтенна спрямо него,но от друга,добре си сторила като си му признала.Виж,ако найстина желаеш да бъдете отново приятели,необходимо е оттук нататък не само да му покажеш,че съжаляваш за станалото,но и да му гласуваш по-голямо доверие.Не смятам,че е непоправимо.Можеш да се справиш!Успех!
1.Acta Non Verba! -> По-малко приказки,повече действие!
2.Amor Est Vitae Essentia! -> Любовтта е съдържанието на живота!
4.Condemnant Quod Non Intellegunt -> Хората осъждат това,което не разбират!
за кой дзвер ти трябваше да се ровиш в компютъра на 4овека?слу4айно да си 4увала за ли4но пространство?най-доброто решение е да се извинип искрено и да обясниш повода за постъпката си.и друг път преди да свършиш простотията помисли!
Q kaJi programatA![]()
Interesuvame programkata pak 6te si kaja mneniiceto :P
ima6 gre6ka ima6 i hubava postapka po gore q kazaha
Да и аз я искам.А по темата:Сега ще чакаш да му мине...нямаш кой знае какъв избор.Първоначално написано от love_devil3
Този тип програми се наричат Keylogger. Те следят за всяко натиснато копче. Според целта Ви и дали имате достъп до компютъра на жертвата има различни видове такива програми.
По темата: Много лоша постъпка. Ако го направиш с мен и извинение няма да ти помогне...
Много , много глупава постъпка...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Програмата .. ляла .. програмата .. хах от къде може да се изтегли .. име ? версии има ли .. давай тука ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Я верно казвай тука да си нямаме проблемиПървоначално написано от bRigHt [!
![]()
![]()
Не,сериозно кажи
![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
ае кажи програмата моля те.опитай се да му с извини6и 4е не си била сигурнаи не си искала така да стане![]()
Аре верно кажете, че и аз искам тази програмаЛеле, повече няма да приемам по skype нищо освен снимки
Иначе.. било е тъпо, че си му признала.. извини му се и му кажи, че трябва да ти прости, защото от искренноста по-хубаво нещо няма.. и, че е могло да си мълчиш и той никога да не разбере, но го уважаваш прекалено много, за да го лъжеш
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Тези програми, освен за глупости, не стават за нищо друго!Първоначално написано от G-G1RL
Dobre si napravila,4e si mu kazala!Първоначално написано от G-G1RL
Bring me to life...
Първоначално написано от Jeuelle
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
+100Първоначално написано от SINDEL
BOJEEeeeeeeeeeee s izvinenie ama si prosta mila moq ....... kak taka 6te mu 4ete6 4atovete weeee .. men nqkoi ako mi gi 4ete nali posle trea da go gr1mna ???!? ebati 4oveka .......................![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ! Колко си тъпа ... просто без коментар ! Най-голямата грешка на жената е ревността и не само на йената !![]()
![]()
Я кажи програмката и ние да се покефим малко![]()
а по темата - не е трябвало да му казваш
Понякога е много по-добре да не знаеш...имам предвид всички такива трикове дето се правят,за да изкопчиш някаква информация...или пък врячки,гадателки и щуротлъци....по-добре е да не знаеш някои неща.А можеше направо да го попиташ вместо да хитруваш....любопитството е глупава работа и най-големия човешки порок.Занапред да ти е обеца.А за да оправиш нещата...най-доброто е да си поговорите откровенно
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Ем какво да направим ниеПървоначално написано от G-G1RL
Минало-заминало.... А, я кажи програмката, че ме заинтересова
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Постъпила си отвратителноОткъде накъде ще му се бъркаш в личното пространство и ще му ровиш из нещата...Е твоя си работа де,но на негово място нямаше и да ти проговоря даже
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...