.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Направих голяма глупост

hora .. naparvih golqma glupost .. Iskah da znam moqt nai dobar priqtel (bivshe gaje) kakvo si pishe v skype s 1 negof fr za men shtoto nauchih nqkoi raboti .. Imam 1 programa koqto mu pratih i toi trqbvashe da natisne samo "da" i uj nishto ne se e intaliralo a tazi programa zapisva vsichko koeto pravi toi .. kakvo pishe v skype kakva mu e parolata v koi saitove vliza i t.n nai podorbno pratih mu q i toi natisna tam samo "da" i tazi programa vaobsthe ne si lichi che e ima na negoviqt komp i nqma kak da razbere .. OBACHe az nemojah da izdarja i mu kazah kakvo napravih.. Toi mn mi se razsardi i mai me namrazi .. ;( ima pravo .. no az naistina ne iskah da go pravq mn sajalqvam .. neiskam da go zagubq kato priqtel i znam che sam glupachka

Мега фен
    Град
    SF
    Или прави нещата като хората - демек следи му скайпа и си трай..
    Или изобщо не се занимавай с такива работи..
    Казала му и й се разсърдил. Еми много ясно! Аз да бях, какво щеше да ти се слу4и, не е истина....
    Тъпи хора...

Робинята на Quench

Град
    Атлантида
    От една страна постъпката ти е била непочтенна спрямо него,но от друга,добре си сторила като си му признала.Виж,ако найстина желаеш да бъдете отново приятели,необходимо е оттук нататък не само да му покажеш,че съжаляваш за станалото,но и да му гласуваш по-голямо доверие.Не смятам,че е непоправимо.Можеш да се справиш!Успех!
    1.Acta Non Verba! -> По-малко приказки,повече действие!

2.Amor Est Vitae Essentia! -> Любовтта е съдържанието на живота!

4.Condemnant Quod Non Intellegunt -> Хората осъждат това,което не разбират!

Голям фен Аватара на sapphirr
    за кой дзвер ти трябваше да се ровиш в компютъра на 4овека?слу4айно да си 4увала за ли4но пространство?най-доброто решение е да се извинип искрено и да обясниш повода за постъпката си.и друг път преди да свършиш простотията помисли!

love_devil3
    Guest
    Q kaJi programatA

Голям фен Аватара на sapphirr
    да бе верно,я сподели коя е тая програма

Повече от фен Аватара на HaCkO
    Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!
    Interesuvame programkata pak 6te si kaja mneniiceto :P
    ima6 gre6ka ima6 i hubava postapka po gore q kazaha

Цитирай Първоначално написано от love_devil3
    Q kaJi programatA
    Да и аз я искам.А по темата:Сега ще чакаш да му мине...нямаш кой знае какъв избор.

Този тип програми се наричат Keylogger. Те следят за всяко натиснато копче. Според целта Ви и дали имате достъп до компютъра на жертвата има различни видове такива програми.

По темата: Много лоша постъпка. Ако го направиш с мен и извинение няма да ти помогне...

Град
    Blondeland
    Много , много глупава постъпка...
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    до твоята звезда :)
    Програмата .. ляла .. програмата .. хах от къде може да се изтегли .. име ? версии има ли .. давай тука ..

Повече от фен Аватара на Valhala
    Цитирай Първоначално написано от bRigHt [!
    m00rnInGstaR]Програмата .. ляла .. програмата .. хах от къде може да се изтегли .. име ? версии има ли .. давай тука ..
    Я верно казвай тука да си нямаме проблеми Не,сериозно кажи
    Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...

I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...

Мъж съм бе...тъп народ Това,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    I za kvo si mu kazala we momi4e...

ае кажи програмата моля те.опитай се да му с извини6и 4е не си била сигурнаи не си искала така да стане

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Аре верно кажете, че и аз искам тази програма Леле, повече няма да приемам по skype нищо освен снимки Иначе.. било е тъпо, че си му признала.. извини му се и му кажи, че трябва да ти прости, защото от искренноста по-хубаво нещо няма.. и, че е могло да си мълчиш и той никога да не разбере, но го уважаваш прекалено много, за да го лъжеш
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от G-G1RL
    ardamax keylogger e programata .. ne pravete gluposti kato men
    Тези програми, освен за глупости, не стават за нищо друго!

Re: Направих голяма глупост

hora .. naparvih golqma glupost .. Iskah da znam moqt nai dobar priqtel (bivshe gaje) kakvo si pishe v skype s 1 negof fr za men shtoto nauchih nqkoi raboti .. Imam 1 programa koqto mu pratih i toi trqbvashe da natisne samo "da" i uj nishto ne se e intaliralo a tazi programa zapisva vsichko koeto pravi toi .. kakvo pishe v skype kakva mu e parolata v koi saitove vliza i t.n nai podorbno pratih mu q i toi natisna tam samo "da" i tazi programa vaobsthe ne si lichi che e ima na negoviqt komp i nqma kak da razbere .. OBACHe az nemojah da izdarja i mu kazah kakvo napravih.. Toi mn mi se razsardi i mai me namrazi .. ;( ima pravo .. no az naistina ne iskah da go pravq mn sajalqvam .. neiskam da go zagubq kato priqtel i znam che sam glupachka
    Dobre si napravila,4e si mu kazala!
    Bring me to life...

Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Много , много глупава постъпка...
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Или прави нещата като хората - демек следи му скайпа и си трай..
    Или изобщо не се занимавай с такива работи..
    Казала му и й се разсърдил. Еми много ясно! Аз да бях, какво щеше да ти се слу4и, не е истина....
    Тъпи хора...
    +100

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    BOJEEeeeeeeeeeee s izvinenie ama si prosta mila moq ....... kak taka 6te mu 4ete6 4atovete weeee .. men nqkoi ako mi gi 4ete nali posle trea da go gr1mna ???!? ebati 4oveka .......................
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ! Колко си тъпа ... просто без коментар ! Най-голямата грешка на жената е ревността и не само на йената !

Я кажи програмката и ние да се покефим малко а по темата - не е трябвало да му казваш

Голям фен
    Понякога е много по-добре да не знаеш...имам предвид всички такива трикове дето се правят,за да изкопчиш някаква информация...или пък врячки,гадателки и щуротлъци....по-добре е да не знаеш някои неща.А можеше направо да го попиташ вместо да хитруваш....любопитството е глупава работа и най-големия човешки порок.Занапред да ти е обеца.А за да оправиш нещата...най-доброто е да си поговорите откровенно
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere

Re: Направих голяма глупост

Ем какво да направим ние Минало-заминало.... А, я кажи програмката, че ме заинтересова

Голям фен
    Постъпила си отвратително Откъде накъде ще му се бъркаш в личното пространство и ще му ровиш из нещата...Е твоя си работа де,но на негово място нямаше и да ти проговоря даже
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си