.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

труден избор?!

zdraveite!Ne znam veche koi da popitam za suvet,zatova shte se oburna kum vas!Imam sledniq problem.Ot okolo 4 godini sum vlubena v edno momche.Mislq,che i toi v men,no nishto ne e taka prosto kakto izglejda.Mnogo puti kusahme i trugvahme...mn se naranqvahme(predimno po moq vina de).Toi me izostavi edin put pod predtekst,che ne go obicham.Ot togava vseki put me e strah da ne stane pak taka...i slagam purva krai.Ot blizo 8 meseca imam priqtel,koito mnogo me obicha,no az ne spiram da mislq za drugoto momche S nego sme v edin klas i se vijdame vseki den.Vuprosa e,che tazi gona zavurshvame i nz dali shte go vidq poveche... Surceto mi podskazva,che iskam da sum s nego,no me e strah.A i kakvo da kaja na priqtela mi(pri polojenie,che toi znae,che sum vliubena v drug)...Priqtelqt mi vuobshte ne e za men...prekaleno razlichni sme..no sme zaedno.Kakvo da napravq?!
    p.s.blagodarq na vsichki,koito prochetoha dulgata istoriika i priemam vsqkakvi suveti i kritiki...

явно си от хората, които не поемат рискове - разбирам те, миличка, и аз съм същата, и аз изпитвам ужас от мисълта, че мога да бъда наранена... до сега все аз съм прекратявала връзките си, именно поради тази причина - видя ли, че нещо се обърква, айдее..

според мен, ситуацията крещи "изневяра" - нали знаеш, че изневярата е първо в главата и после на практика.. вече си извършила половината, остава другата половина, а и както се виждате всеки ден, става едно мазало...

ако имаш достатъчно смелост, зарежи момчето, с което си вмомента, и тръгни, накъдето те води сърчицето така ще си искрена най-малкото със себе си а лично за мен, това е сред най-важните неща успех!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от ;
    ]явно си от хората, които не поемат рискове - разбирам те, миличка, и аз съм същата, и аз изпитвам ужас от мисълта, че мога да бъда наранена... до сега все аз съм прекратявала връзките си, именно поради тази причина - видя ли, че нещо се обърква, айдее..

според мен, ситуацията крещи "изневяра" - нали знаеш, че изневярата е първо в главата и после на практика.. вече си извършила половината, остава другата половина, а и както се виждате всеки ден, става едно мазало...

ако имаш достатъчно смелост, зарежи момчето, с което си вмомента, и тръгни, накъдето те води сърчицето така ще си искрена най-малкото със себе си а лично за мен, това е сред най-важните неща успех!
    +1

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Явно сърцето ти подсказва едно, а разумът друго.. наистина кофти.. Аз на твое място бих се пробвала за последен път с пича от моя клас, така или иначе нямаш чувства към гаджето си, или ако имаш са минимални, няма какво да губиш.. Щом копнееш за това момче и го обичаш, няма нищо по-глупаво от това да не се опиташ да сте отново заедно
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на sasha_90
    Опитай да продължиш напред с приятеля си или го зарежи и остани сама.

vij podpisa na miloto_girl-4e ... az li4no mislq 4e trqbva da ostavi6 sega6niq si priqtel.. samo shte go narani6 izli6no... i kaji na drugoto mom4e kakvo izpitva6... kaji mu go kakto go kaza na nas... iskreno
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Бъди поне малко егоист! И се надявам да ти е ясно вече какво трябва да направиш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си