.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

момчето което харесвам

значи проблема е седния харесвам една момче казва се В.... той е от моя клас и е нов учинек (тая година се премести) Той е много готин ама ме е страх да му кажа защото може да ме отблъсне пък айде това ще го преживея но ако каже на другите ,всички от даскало ще ми се смеят(преживяла съм го веднъж)писах на др.ТИЙН и мнението му ми се сртува много добро но преди да действам искам да чуя вашето мнение мерси предварително
    Този сайт е много як !Благодаря на хората,които са го съсдали !

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    посъветвал те е да му кажеш нали...хаа много съм добър ...ами да наустина това е най-правилния начин,защото ако не го направиш някоя друга ще го грабне(щом е талкова хубав)....и кво означава"всички от даскало ще ми се смеят"...за кое- че го харесваш ли?Какво неестествено има в това...Кажи им да си е*ат майката...
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Щом го харесваш...признай му.Ако не си от срамежливите или не те е страх да не си развалите приятелството действай.Ако единственият ти страх е от това да не ти се смеят няма какво изобщо да се притесняваш.Поне ще знаеш дали и той те харесва.

Офф

Абе bibo къде се изгуби темата ти са сестрата?

/Офф

Град
    ПЛОВДИВ
    ми тука си е...за съжаление

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Как е тука? От вчера не я виждам изобщо и защо за съжаление?

Град
    ПЛОВДИВ
    оо да в раздел секс са я преместили...ами прочети и ще видиш

Повече от фен
    Ами кажи му, каквото и да стане, ще знаеш, че си опитала.И какво ако каже на другите, за какво ти е мнението на останалите, да не ти пука от хорските очи.Ти трябва да си бъдеш ти и нищо да не може да те промени. Нека те одумват какво пък толкова, по-добре на хората в устата, от колкото на хората в краката.Успех!
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

ще се престрашиш ... спокойно

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ако при всяка стъпка в живота си ще те е страх от мнението на другите, направо се гръмни..

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от bibo
    посъветвал те е да му кажеш нали...хаа много съм добър ...ами да наустина това е най-правилния начин,защото ако не го направиш някоя друга ще го грабне(щом е талкова хубав)....и кво означава"всички от даскало ще ми се смеят"...за кое- че го харесваш ли?Какво неестествено има в това...Кажи им да си е*ат майката...
    +1
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Мега фен
    Град
    София
    Да не сте в начално училище,че да ти се подиграват всички,эащото харесваш накого Ебати простотията.Действай беэ много,много да се офлянкваш,че току виш ако иэчакаш още малко,някоя мацка ти ог отмъкне.После ще съжаляваш,че не си пробвала.Съветът ми е ясен
    [size=7][b][u]fosse cos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си