- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момчето което харесвам
значи проблема е седния харесвам една момче казва се В.... той е от моя клас и е нов учинек (тая година се премести) Той е много готин ама ме е страх да му кажа защото може да ме отблъсне пък айде това ще го преживеяно ако каже на другите ,всички от даскало ще ми се смеят(преживяла съм го веднъж)писах на др.ТИЙН и мнението му ми се сртува много добро но преди да действам искам да чуя вашето мнение
мерси предварително
Този сайт е много як
!Благодаря на хората,които са го съсдали
!
посъветвал те е да му кажеш нали...хаа много съм добър![]()
...ами да наустина това е най-правилния начин,защото ако не го направиш някоя друга ще го грабне(щом е талкова хубав)....и кво означава"всички от даскало ще ми се смеят"...за кое- че го харесваш ли?Какво неестествено има в това...Кажи им да си е*ат майката...
![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
Щом го харесваш...признай му.Ако не си от срамежливите или не те е страх да не си развалите приятелството действай.Ако единственият ти страх е от това да не ти се смеят няма какво изобщо да се притесняваш.Поне ще знаеш дали и той те харесва.
Офф
Абе bibo къде се изгуби темата ти са сестрата?
/Офф
ми тука си е...за съжаление
Как е тука? От вчера не я виждам изобщо и защо за съжаление?
оо да в раздел секс са я преместили...ами прочети и ще видиш
Ами кажи му, каквото и да стане, ще знаеш, че си опитала.И какво ако каже на другите, за какво ти е мнението на останалите, да не ти пука от хорските очи.Ти трябва да си бъдеш ти и нищо да не може да те промени. Нека те одумват какво пък толкова, по-добре на хората в устата, от колкото на хората в краката.Успех!![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Ако при всяка стъпка в живота си ще те е страх от мнението на другите, направо се гръмни..
Животът е адът описан в Библията!
+1Първоначално написано от bibo
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Да не сте в начално училище,че да ти се подиграват всички,эащото харесваш накогоЕбати простотията.Действай беэ много,много да се офлянкваш,че току виш ако иэчакаш още малко,някоя мацка ти ог отмъкне.После ще съжаляваш,че не си пробвала.Съветът ми е ясен
![]()
[size=7][b][u]fosse cos