- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 18= педофил?
Не съм сигурен какво казва законът по въпроса, затова питам тук.
Ако пълнолетен, току що навършил 18, прави секс със дори един месец по-млад от него, той педофил ли е(според закона разбирасе)?
Това е прекалено абсурдно, затова, предполагам,че минимума е 14 години и надоло за всеки над 18.
П.С. един 18 годишен приятел имаше 14 годишна приятелка, значи е педофил. Ха ха.
нее педофил такъв човек,педофилията е трайно увлечение към млади момичета дори по малки от 14 ,а това някое момче да прави секс с 14 годишно момиче не го прави педофил.
не е педофил :P трябва поне 10 г разлика !!!
Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}
не е педофил ако момичето иска..![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
и разликата нее решаваща.ако се обичат и 10 години да е разликата нее проблем.това пак не прави човек педофил.
Педофилията е сексуално влечение, ТРАЙНО насочено към полово незрели индивиди (деца).
Педофилия по закон се води сексуален контакт на пълнолетен мъж със момиче, което няма навършени 14 години.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
МИсля че това не е критерия примерно 35 годишен с 25 годишна.Първоначално написано от ludoto_f
Или 18 със 28... при такъв случай не може да се говори за педофилия. Единствено може би от морална гледна точка, но не и да се разглежда като закон.Първоначално написано от SMoKe_BoY
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
Сичко е според зависи
От морална гледна точка естествено сигорно в закона си имам зададени граници
Ами да де, зададените граници в закона са 14-18.
Единствено може би примерно ако си на 15 и някои 50 годишен чичко те сваля, но това е по-скоро от към сексуален тормоз.
А като имаш 18 ако искаш и със 100 годишен можеш да си...
~
pedofil e togava kogato vuzrasten iznasili maloletno momi4ence ili mom4ence! kogato vsi4ko stava po tvoe jelanie nqma problem![]()
Tova i na mene mi e bilo mnogo lubopitno![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Ебати тъпия въпрос! Брат, ти изкара над половин България педофили, бе! Айде, нема нужда. Няма нищо по-нормално на 18 години да шибаш 14.15, годишни пичета, само гледай да не падаш под 14 години, че едно си е опасно и второ - да се занимаваш с чак толкова малки путки си е ташак работа.![]()
Левски шампион але але!
не знам.. аз не си лягам с мацка под 18...
дори и като бях под 18 си търсих все над 18.. харесвам изграден характер, а не няква лигла де не знае кво иска и къде го иска![]()
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
Глупости говориш ! Майка ми и баща ми имат 9 години разлика, това значи ли че баща ми е педофил...Първоначално написано от ludoto_f
![]()
Педофили са възрастни мъже, който предпочитат детските "ласки" пред женските (тези, които са на техните години) Не може да се каже за колко години разлика става въпрос...
Иначе по темата, приятелят ти не е педофил...
Не е важно къде си, важното е да си там.
Tuk sum zashtoto v momenta sum zatochen na dujdoven ostrov i mi e zabavno. A ti?Първоначално написано от Milena_Pld
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Kakto kazaha veche pedofiliq po zakon se vyzpriema,kogato pylnoleten myj ima polovi kontakti s maloletno momiche ili momche.
Ot moralna gledna tochka pedofiliq si e za men 40 godishen da se zanimava s 15 ili 16 godishna,no spored zakona tova e neshto nenakazuemo.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Imenno.Първоначално написано от Milena_Pld
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Първоначално написано от Lorelei
neka i az da udarq 1 jensko , krehko ramo![]()
loshoto e , che podobni mn trudno mogat da bydat sprqni![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
ИМА! проблем... Когато примерно 20 годишен преспи с 13 годишна той МОЖЕ да бъде даден под съд, независимо дали момичето е било съгласно или не!Първоначално написано от vikssito
~
Доколкото знам е незаконно пълнолетен да прави секс с непълнолетно момиче, може да греша но така съм чувала. Това не го прави педофил, ако кажем е на 18-19 години. Педофил е мъж на средна възраст да кажем, който чувства влечение към малки деца, не само момичета но и момчета.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..