- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 18= педофил?
ВЪЗРАСТ ЗА ВСТЪПВАНЕ В БРАК
Чл. 12. (1) Брак може да сключи лице, навършило осемнадесет години.
(2) По изключение, ако важни причини налагат това, брак може да сключи и лице, навършило шестнадесет години, с разрешение на председателя на районния съд по местожителството на лицето. Ако и двамата встъпващи в брак са непълнолетни и са от различни райони, разрешението се дава от председателя на районния съд по местожителството на единия от встъпващите в брак по техен избор. Председателят изслушва непълнолетния, неговите родители или неговия попечител. Мнението на родителите или на попечителя може да бъде дадено и в писмена форма с нотариално заверен подпис.
(3) Непълнолетният с встъпването в брак става дееспособен, но той може да се разпорежда с недвижим имот само с разрешение на районния съд по местоживеенето му.
Източник: Семеен кодекс
Циганите се женят на 13-14, след като преди това женската част от брака е била закупена! Източник - реалният живот!![]()
Левски шампион але але!
но те имат ли сключен граждански брак? В България се смята за законен единствено гражданския брак. пак цитирайки същия кодекс!
Ако тя е на 14, той не е педофил...
Но, ако е под 14 - е.
A ako i toi e pod 14Първоначално написано от koalka
![]()
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Откъде да знам какъв им е брака? Какво ме ебе? Но женят ли се? Женят се! А това дали ти го признаваш, или някакъв си кодекс - кой го ебе? Те сватби правят ли си? Правят си! Че даже и по телевизията ги дават. И като не им е граждански брака, какъв е? Все тая, нали са женени! После като пускаш такива мнения да не се чудиш защо изглеждаш "странна" в очите на повечето потребители.Първоначално написано от krem4et0
![]()
Левски шампион але але!
Да не съм го измислила аз кодекса? Просто го цитирам във връзка с това, че щом 1 лице не е пълнолетно няма право на граждански брак. Разбирам аз да съм го писала тоя кодекс, че да съм странна. Нашите законотворци са го направили, а аз като гражданка на Република България съм длъжна да го спазвам. И по-леко с изказа! Това не е пазара на Велешана, че да псуваш като каруцар!
Не е педофил... чукай ги наред![]()
![]()
Cukni pls
Голям размер на картинката! /machoka/
+10Първоначално написано от rock-manqk
Едно си баба знае, едно си баба бае! И хайде предлагам да не се заплашваме, окей? Когато говоря за ебане, говоря за ебане, а не за любов, секс и разни такива! Когато говоря за путки и курви, говоря за путки и курви, а не за момичета и любителки на секса! Понякога нещата трябва да се казват с истинските имена. Аз го правя и смятам да продължавам да го правя! Както и да е, в заключение - да не се заплашваме, че с тези права на модератор много страшна го раздаваш.Първоначално написано от krem4et0
![]()
Левски шампион але але!
+1Първоначално написано от Wrathchild