.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)

Нечовешко...

V4era ot na6to daskalo koeto se vodi elitno sa izklu4ili edin dvanaistoklasnik koito s4upil rakata na svoi sau4enik v 4as pred daskala i ostanalite u4enici...i nikoi ni6to ne e napravil za da go spre Ta vaprosa mi e slu4valo li se e ne6to podobno i vav va6to daskalo...

Нем. При нас изключват само като счупим врати. Ако счупим ръката на съученик, сигурно ще ни счупят главата и след това ще ни изхвърлят като мръсни котета след педагогическия съвет
    Memento moriendum esse!

Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Нем. При нас изключват само като счупим врати. Ако счупим ръката на съученик, сигурно ще ни счупят главата и след това ще ни изхвърлят като мръсни котета след педагогическия съвет
    i pri nas e taka
    Nikoi ne stava perfekten dokato ne se vlubi6 b nego!!!!

Мега фен
    абе нашето даскало е смотано ама май чак такива неща не са се случвали

Град
    Bikini Bottom
    Офффф и аз съм изпадал в подобна ситуация в 7ми клас. Една пикла говореше и се подиграваше на семейството ми (тогава родителите ми се развеждаха) и аз само и извих ръката, и тя като се поду, и аре в хотел "пирогов". Не съм искал да я счупа (и не я бях счупил, а само изкълчил), но така я е боляло, че после не смееше да ме погледне в очите. Аве, абщо взето, който си го търси си го намира, с бой нищо не се решава, но понякога помага

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ми,като бях в трети..Едно момче размаза лицето на друго момче,а като бях в шести,същото момче,което размаза лицето на онзи,счупи крака на едно друго момче.

Спокс,има ги всякакви случки.

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Ами в 8-ми клас имахме един ненормален, дето много се кефеше на бой и тренираше бокс. И в час по английски реши да ритне един съученик в главата. Не беше сериозно, но все пак го заведоха до пирогов. А побойника го преместиха в друг клас, но той пък реши, че ще е по-добре да се махне от София и отиде в някъв малък град.

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    V moeto se beshe sluchilo neshto dosta po-kofti,kydeto pak se vodi uj nai-elitnoto v grada.To tova beshe minalata godina mislq i g odavaha dori po BTV.Edin syvipusknik razmaza edna tarelka s laina v liceto na negova syuchenichka.Razbira se,che go izkliuchiha,no ne znam i ne vqrvam da sa go nakazali i po drug nachin.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Повече от фен
    em ne to4no taka ama edno mom4e ot moq klas 6te6e da udo6i edna moq fr i g-jata nemoja da go spre(no se opitva6e,kato go dyrje6e), priqtelkata mi be6e cqlata sinq-ujas

Голям фен
    Град
    Констанц
    в старото ми даскало парите си казваха думата .Имахме един хубавец в класа който замеря даскалката по английски със саксии с цветя и пак не го изклучиха ,ама татко му ни купи йоника
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Ми,като бях в трети..Едно момче размаза лицето на друго момче,а като бях в шести,същото момче,което размаза лицето на онзи,счупи крака на едно друго момче.
    Аз ли съм тъп, или от толкова момчета и размазваня, загубих нишката

от седми клас имам бегъл спомен как един познат спъна по стълбите друг познат...счупи си крака при падането
    много неприятно но никой небяха изкл.

Град
    Добрич :o)
    ХАхахХАХха и на мене ми счупиха ръката ама никой не наказаха и никой не изключиха..Даже едва ли не мене изкараха виновна дето съм се бутала ли кво било пък аз си стоях на чина..Абе дълга и широка.На даскалите не им пука,само ако засяга тях..

Аз когато бях във пети клас две момчета от моя клас пребиха трето момче и беше голям скандал защото момчето лежа в болница с комоциум или нещо подобно та близо един месец неможа да се възтанови напълно и тея дето го пребиха ги изключиха.
    Бъди такъв какъвто си защото на света има достатачно други хора.

Град
    София
    Ами бая сме се млатили в гимназията и не са ни изключвали за което...
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Аз съм на лично мнение, че бих направил такова нещо единствено ако съм застрашен по някакъв начин .. или някои мои приятел е застрашен .. н0 според мен в ситуацията това е направен0 показно ... пред Даскала и целия клас .. не знам не бих направил такова нещо ако няма причина .. но при 1 конфликт винаги има 2 страни .. може и другата страна да е виновна по някакъв начин ... и все пак .. к0гато се случи нещо виновен е този които е бил не този които са го били нали ? .... мн е двустранна ситуацията ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си