.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

Е това не го очаквах ! Плс дайте съвет

Вчера пуснах една тема.Ето я и нея http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=154043
    Ето ви продължението.Разбрах,че освен с мен ходи и с още някакво момиче.Не почувствах абсолютно нищо.Не ми стана и малко гадно...Не се разделих с него,защото реших да помисля малко какво ще правя.Дали да го зарежа или да му го върна тъпкано за всичките проляти сълзи по него!Знам,че едва ли е правилно,но той го заслужава! Толкова ме е наранил,че нищо не ми остана към него...Давайте всякакви съвети!Какво бихте направили вие в тази ситуация ?
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Зарязвай го и му кажи, че всичко се връща! Не се занимавай с отмъщения, глупаво е, то съдбата ще му го върне

Животът е адът описан в Библията!

Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Зарязвай го и му кажи, че всичко се връща! Не се занимавай с отмъщения, глупаво е, то съдбата ще му го върне
    Знам и по принцип не съм такъв човек.Не си го връщам никога...но вече до такава степен се изтормозих с него,че ми писна!Как не го е срам!В крайна сметка за какво е всичко?За бройката ли?Глупаво е...и гадно не само за мен,а и за другото момиче.Просто се чудя как да подходя.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Знам и по принцип не съм такъв човек.Не си го връщам никога...но вече до такава степен се изтормозих с него,че ми писна!Как не го е срам!В крайна сметка за какво е всичко?За бройката ли?Глупаво е...и гадно не само за мен,а и за другото момиче.Просто се чудя как да подходя.
    Казах ти вече. Колкото и да си се изтормозила, не се поддавай, не връщай..

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не си заслужава да влагаш някакви чувства към този боклук Просто го зарежи, няма нужда да му отмъщаваш, да го мразиш(да влагаш чувства, макар и отрицателни)и да му обръщаш внимание, докато мислиш как точно да му го върнеш.. ИГНОР и пълен напред
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Зарязвай го бе...Стига леки работи - да си отмъщаваш и някакви такива.По-добре му бии шута!

Град
    ~in the eternal summer~
    Добре,ясно че ще му бия шута.Да му го връщам...отказах се.И без това ще му се върне някой ден.Само дето съжалявам горкото момиче,което също лъже така нагло.Е такъв човек като него не заслужава нищо !

Мега фен Аватара на sasha_90
    Зарежи го!Не си отмъщавай,съдбата си знае работата-тя ще свърши "черната" работа.

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Зарежи го и изобщо да не ти пука!? FUCK HIM

Супер фен
    И какво като това му се върне някой ден? Нито ти ще разбереш кога ще е това нито ще ти стане по - добре. Не ги слушай тия. Отмъсти му и ще видиш че ще се почувстваш къде къде по - добре.

Няма нищо по сладко от отмъщението.

Зарязвай го не се занимавай с него не заслужава. Относно отмъщението недей да падаш на неговото ниво, както казаха по горе тя съдбата си знае работата.
    Бъди такъв какъвто си защото на света има достатачно други хора.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    хах аз попринцип съм много отмъстителна. Не си представям да страдам заради някой а той да си живее живота така че връщам всичко което някой ми направи. Не знам аз лично бих платила на 2 по мускулести момченца да го пребият. Е вярно неговата болка ще е физическа ам голяма работа нека 3 месеца се храни през сламка

Зарежи го.Кажи му какво чувстваш.И че някой ден ще му се варне всичко

Като си толкова "безразлична" към него кво ти е напрайло впечатление това? Даже не си и го остайла веднага. Ако беше така, както казваш, че нямаш нищо към него и т.н. щеше да реагираш така, че когато ги разбра тея раути да си кажеш ' Ебати боклука съжалявам, че съм имала нещо общо с него" и повече да не го търсиш и да не се чудиш. Смешна си

По-добре се раздели мирно с него и толкова. Няма нужда да се тровиш зареди него. Не си заслужава.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от Fallen`Angel
    Като си толкова "безразлична" към него кво ти е напрайло впечатление това? Даже не си и го остайла веднага. Ако беше така, както казваш, че нямаш нищо към него и т.н. щеше да реагираш така, че когато ги разбра тея раути да си кажеш ' Ебати боклука съжалявам, че съм имала нещо общо с него" и повече да не го търсиш и да не се чудиш. Смешна си
    Не съм казвала,че съм безразлична!Казах,че когато разбрах за другото момиче,не ми стана дори гадно...и това е защото хиляди пъти ме е наранявал и един вид вече съм свикнала!Егати!Защо трябва да ме нападаш така?!Смешна съм била?И кое ми е смешното?

Град
    софия
    виж мила аз съм почти в същото положение и знам че е мн гадно (само че ние не ходехме официално) тааа не мога да те посъветвам кой знае какво ако го обичкаш (харесваш) говори с него и се изяснете за да няма излъгани отново нооо ако не ти е на сърце го остави не му позволявай да се "подиграва" с теб

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    ZAEBI G0 TVA MOM4E
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Цитирай Първоначално написано от Fallen`Angel
    Не съм казвала,че съм безразлична!Казах,че когато разбрах за другото момиче,не ми стана дори гадно...и това е защото хиляди пъти ме е наранявал и един вид вече съм свикнала!Егати!Защо трябва да ме нападаш така?!Смешна съм била?И кое ми е смешното?
    Извинявай, просто когато го писах бях ядосан и по остро ги казах нещата. Остави го и не се занимавай повече с него, само си тровиш живота.

Голям фен
    Късмет и от мен Само че....сигурна ли си че ще го направиш?? Защото имам една френдка и тя така прави компромиси ,знае,че той я лъже и тва: "Ще го зарежа" го слушам откакто ходеха има-няма 2-3 месеца... А сега уж напраиха около година и половина и през тва време той я заряза 1-2 пъти а тя вместо да го зареже си го прибираше пак всеки път funfunfun Така че...успех и да знаеш,не допускай грешката и! Не е щастлива изобщо! Confused
    Тва е което ти писах в предната тема....Плс прочети го пак
    Още повече мисля че ситуациите в които сте попаднали са сходни...
    1.Ти НЯМА да му отмъстиш по никакън начин като останеш с него!!!!
    2.Не си го оставила просто защото не ти стиска(дори да не си го признаваш е така) и за съжаление ще продължаваш да бъдеш лъгана и да си играят с теб
    3.И ако все пак наистина си мислиш,че можеш да му отмъстиш,как мислиш ще стане тва??? Той човека добре се е подсигурил с резерви и няма да му пука особено...Отмъщението ти ще си останат темите по форумите как ще го зарежеш и как ще му отмъстиш

МИ да ти кажа имаше едно лаино което постапи така с мени.Теглих му маините и го забравих не си заслужаваше да се занимавам....

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Добре,ясно че ще му бия шута.Да му го връщам...отказах се.И без това ще му се върне някой ден.Само дето съжалявам горкото момиче,което също лъже така нагло.Е такъв човек като него не заслужава нищо !
    Както казаха всички-Зарежи го... но отиди и кажи на момичето как стоят нещата щото ние момичетата трябва ся подкрепяме

Град
    Sliven
    Отмъщение!!! И аз имах почти сащия проблем...той беше и с още няква ама аз не го зарязах щото беше тварде"известен" и всички ми завиждаха и той ме заряза след 2 седмици (май щото не съм искала да прая секс със него) ама мисля че му отмъстих трагнах със негов фр после той искаше пак да трагваме ама аз му отказах

Град
    Sliven
    зарежи го той после ще се осазнае кво губи

Аз ако бях в тая ситуация бих говорила с другото момиче и с нея да обсъдим как точно да го накажем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си