;( Имаше едно момче дето мн обичах и ко стана тръгнах с него но после и с още едно момче и сега сичко се прееба те разбраха и ме зарязаха и 2-та значат адски много за мен .. и ми липсват неможех да избера и за това с двамата бях само че .. ги загубих .. и незнам как да си ги върна поне единия от тях защото немога побърквам се без тях .. а пък има и още едно момче с което ходех преди и мн го обичах но той мн лъжеше беше женкар .. и мн ме беше наранил и сега той не спира да ме търси и вика хайде да се съберем пък аз незнам дали трябва неискам пак да ме нарани.. отделно има още едно момче дето ме кефи и той ме харесва но ... той ходи с една фр и неискам да ги разделям само че ние неможахме да се разберем кой кого харесва и той тръгна с нея и сега тая фр ми звъни и вика ей ай ела ние сме в Васето тука ще празнуваме нещо и аз кои е там и тя ми изрежда и вика а да и милото бе и аз само аа не иам работа защото неискам да ги гледам как се натискат .. Таа незнам какво да правя и с кой да бъда ... ;(