.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52

Град
    In your dreams...
    Ти май много си се оплела... Какъв филм е около теб... Първо трябва да знаеш какво и от кого искаш, но съмнявам се че е сериозно. Sorry, че така ти го казвам, но според мен не изпитваш нищо към никого. Не може да харесваш толкова много хора на веднъж, а ако наистина е така по-добре си хвани женкаря - поне ще си подхождате и никой няма да бъде наранен
    Само слабите се стремят към порядък, силните владеят хаоса...!

iskam Liubo no toi hodi s mn dobra fr ... ;( ;( a puk toq jenkarq e samo hubav i tfa me ystroiva no toi moje da hodi s men no 6te ima o6e mnogo dokato mi se kulne 4e me obi4a .. izpitvam 4uvstva kum jenkarq vse pak predi toi zna4e6e super mn za men ama mi izneveri i posle si ostanahme samo fr-ta do sega kogato toi re6il 4e pak e vliuben v men..

радвам се, че така се е получила ти не си заслужила нито един от тях по-наивния можеш и да си го върнеш и лъжи и умилквания ... иначе на тоя етап си прецакана

ami momi4e trqbva da si po dobre malko sama ostavi gi tezi mom4eta i si nameri drugo tova koeto e bilo v minaloto po dobre da si ostane tam

харесват те мн момчета ти също харесваш мн, но явно не можеш да избереш никое, защото те е страх да не те нарани
    отвори сърцето си за другите и рискувай

Не си направих труда да прочета цялото,но след като "обичаш"един как ще му причиниш това да тръгнеш с друг,който сигурно също много "обичаш"?
    offline forever!

Леле жено вземи се в ръце.. колко момчета бяха.. ти не знаеш кфо искаш и според мен си супер лигла.Просто не искаш да оставаш сама и си търсиш "играчка"!
    Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!

Град
    Пловдив-Лондон
    Хахаха...този форум започва да си губи смисъла! GoTiNa f3nKa, скъпа...ако всеки знаеше, какво ще е най-добре за него и кой да избере, нямаше да има наранени, прецакани и както щеш ги наречи! Предлагам да забравиш за всички, които изброи и да си намериш момче с което да си искренна...ако искаш да имаш истинска връзка, а не просто да се хвалиш пред приятелки с колко момчета си в момента...
    You don`t need to know everything in life just the things you need to be happy!

mi kak da izbera to ako mi be6e lesno 6tqh li da pitam.. mi iskam istinska vruzka 6oot mi pisna ot nekfi kratkotraini za mesec nai mnogo puk i ne se hvalq pred priqtelkite si 6ot te pravat su6toto kato men samo 4e te ne vlagat 4vustva puk az s poslednite nqkolko mom4eta vlojih 4uvstva i si4ko se preeba .. prosto iskam da znam dali si zaslujava da buda s gadjeto na moita fr .. za6toto tq ne mu se kefi mnogo puk az vijdam 4e toi me haresva i moje da ima ne6to po seriozno m/u nas

Град
    Пловдив-Лондон
    Е, окей! Би ли ми обяснила как става тоя номер, щото аз съм с моя приятел от година и нещо...Никога през това време не съм харесвала 5496759385364987 момчета наведнъж! Давал ми е всичко от което съм имала нужда...и не съм почувствала потребност от някой друг!
    А пък и ако тя ти е истинска приятелка...колкото и да казва, че не я кефи момчето по-добре стой настрана! Момчета колкото искаш, приятели - рядкост!
    You don`t need to know everything in life just the things you need to be happy!

mii nz kak stava toq nomer predi ne bqh takava ama ne6ty stana zaradi onq idiot golemiq jenkar ii ot togava ne6ty mi stana i stanah napylno bezrazli4na sega oba4e iskam gadjeto na priqtelkata si i to mnogo sno6ti bqhme si4ki na disko i s nego 2-ta ai nazdrave tq moita fr nekude zaspala ve4e murtvo piqna nie 2ta si se gu6kahme dance posle toi si trugnahme az toi i moita fr am tq be6e mn piqna i nie q nosehme pribrahme q i posle toi me izprati do bloka i az mu vikam ai do vhoda de i toi aa ne do vul6ebniq vhod ne otivam i po4nahme se smeem i me gu6na i vika aide leka ii naprayy (inlove)

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Оставай сама! Ти си се оплела като патка в кълчище! Баси майката..

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    mmm samo v1n6nostta li gleda6 ?!?
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    mii predi samo tfa :S:S am to i sega e taka samo 4e sega haresvam mn gadjeto na priqtelkata si toi ne samo e super sladuk puk i e mn dobur

УжасТ и безумие...
    Заслужаваш да нямаш гадже още 3 години,даже са малко...

Цитирай Първоначално написано от GoTiNa f3nKa
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    mii predi samo tfa :S:S am to i sega e taka samo 4e sega haresvam mn gadjeto na priqtelkata si toi ne samo e super sladuk puk i e mn dobur
    Ти си...много зле.....
    Не завиждам на приятелката ти.Ех...ако тя знаеше ква "приятелка си има"...
    offline forever!

ами хубаво че незнае каква приятелка има

ами хубаво че незнае каква приятелка има
    Май наистина ти има нещо....
    offline forever!

хмм аз знам по добре как стоят нещата тя знаеше че го харесвам но тогава аз си имах приятел и тя ми каза е ти ходи с Калин значи Любо е за мен въпреки че знаеше че го харесвам сега аз съм сама Любо ме иска аз го искам само тя пречи

Твоя си работа...
    Ама ще ти кажа нещо,което един ден сама ще го разбереш,пишеше го даже на една картичка "Гаджетата идват и си отиват,а приятелите остават"Ти дори и да си с тоя,ще скъсате,ама няма да има към кой да се обърнеш за съвет и утеха...
    offline forever!

ххаха повярвай ми дори да не тръгна с това момче а с някое друго и ако ме боли ала бала никога не бих се обърнала точно към това момиче хмм приятелки сме само за забавление ходим по магазините дискотеки забавляваме се но не си споделяме по точно нямам приятелки с които да споделям точно поради тая причина писах тук защото невярвам на приятелките си а пък и е по лесно да кажеш на непознат за проблемите си отколкото на някой познат

Баси курвенската работа.....

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

ххаха повярвай ми дори да не тръгна с това момче а с някое друго и ако ме боли ала бала никога не бих се обърнала точно към това момиче хмм приятелки сме само за забавление ходим по магазините дискотеки забавляваме се но не си споделяме по точно нямам приятелки с които да споделям точно поради тая причина писах тук защото невярвам на приятелките си а пък и е по лесно да кажеш на непознат за проблемите си отколкото на някой познат
    Вземи да помислиш защо се получава така...

П.С.:Всъщност заглавието трябва да е ''От 9 стола на земята"...

амиии нямам никакфа представа защо се получава така :s:S:S

амиии нямам никакфа представа защо се получава така :s:S:S
    аз мисля,че знам.Спри се малко с тия момчета.Тогава може пък и да си намериш приятелки.По-добре приятелка,отколкото гадже
    offline forever!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си