- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво правите когато...
сте със счупена ръка?
хахаха тва е ясно..ама освен това
:> мога да свиря смоук он дъ уотър![]()
![]()
бия хс на цс![]()
Разхождах се с фр, гледах филми, слушах музика и писах с лявата ръка... но само на ПЦ, че на ръка не се разбираше кво пиша...![]()
Помня, че се радвах мн по едно време, щото си слагах ръката върху едната страница на учебника по История и така не се затваряше, а и ми беше удобно... хъх![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
ръка не съм чупил обаче я натъртих веднъж много яко и адски ме боля две седмици..
добре че беше лявата..Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
е вие не можете ли с лявата да праскате чекии бре![]()
e pa az bqh na 2 kato si s4upih rukata i ne pomnq kfo sum pravila xD
абе...не е същото..Първоначално написано от Psychopath*
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
само аз ли мога еднакво и с двете![]()
Когато бях със счупена ръка просто внимавах малко повече и всичко беше наред![]()
MoJe Da Sum SlAdKA MoJe Da Ne Sam No MoJeSh Da Me ImAsH sAmO nA Sun
В нашето племе лъскането на оръжието е сакрален ритуал, които може да се извърши само с дясна ръка.
Лъсках с лявата. Като ме гипсираха ме гавреха, че няма да мога да лъскам. Прибрах се и първата ми работа беше да пробвам. Опита беше успешен. после и с гипсираната пробвах (бяха ми гипсирани само кутрето и безимения). С гипсирана ръка правих и секс.
На второто счупване не ме гипсираха. Просто си умирах от болка при всякакво движение. На компа писах само с лявата ръка и бях същот отлкова бърз, колкото и сега. С гипсираната по едно време запичнах и да работя с мишката, инъче ми висеше![]()
никога не съм си чупила ръка крак изобщо нещо.. п1к ми се иска![]()
ти добре ли си бе?Първоначално написано от [B
Първоначално написано от [B
ти още ли имаш права?!?!??
ЧУпил съм ги и 2те...не едновременно Слава БогуПравя си абсолютно същите неща, които и иначе...
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.