.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Алкохолът и Антибиотика ?

Може ли някои да ми каже какво става щом се напиеш и се на антибиотици чух че не трябвало да се пие алкохол докато си на антибиотици но защо? може ли някои да ми каже последиците?

Защото доколкото знам може малко да поумреш. Антибиотика и алкохола правят накаква реакция и е супер опасно.
    Бъди такъв какъвто си защото на света има достатачно други хора.

да то така се умира....
    най-общо казано вредно е за сърцето... и може да се натровиш
    имай предвид че антибиотиците циркулират в кръвта ти 5-10 дни след като си спряла да ги пиеш.
    гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?

Да но ще спре ли ефекта на антибиотика и ще увреди ли органа заради които вземам антибиотик

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    1. Алкохолът е токсичен за черния дроб, неслучайно при хроничен алкохолизъм се стига до цироза!
    2. Антибиотикът се обезврежда най-често от черния дроб!
    Айде сега представи си, ако ги смесиш, какво би могло да стане? Най-малкото да се натровиш.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Но ще анулира ли ефекта на Антибиотика и ще овреди ли нещо друго освен черния дроб?

Град
    Добрич :o)
    Искаш да се самоубиваш ли ?

Не просто питам от 2-3 чашки ще ми стане ли нещо ?

Друг път неправи такива необмислени неща все пак щом си на антибьотик има причина но все пак като оздравейш пий и заради мене

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си