.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Град
    софия

живота няма смисъл без ... него ;(

хеййй мн ми е гадно момчето което харесвам тръгна с едно момиче (а тя ми се пишеше за приятелка и на всичкото отгоре ме караше да тръгна с него) а сега те ходят "тайно" тя си има приятел (сериозен) и се разнообразява с "моето" момче таааа въпросът ми е какво да правя тя е с него иии нейния приятел и аз сме прецакани разбирам ние не ходехме с него ама имаше игра амиии нейния приятел той страда много плссс помогнете ми харесвам го много ии мислех че и тои има такива чувства към мен ... ужасно е защото той не разбира че тя търси само разнообразие искам гоо !! плсс помогнете ми да си го върна по някакъв начин

Град
    тРоЯн

Re: живота няма смисъл без ... него ;(

и ти и гаджето на твоята приятелка сте за бои щом не са с вас значи не изпитват нищо към вас или пък просто "твоето" момче само се размотава с приятелката ти...а ти казвала ли си на въпросното момче че тя не е с него защото го обича ?

Град
    софия
    амии всъщност не аз разбрах вчера и оттогава ми е гадно супер гадно даже защото той ме лъже снощи си писахме в скайп иии той ми каза че си ме иска ала бала ... а аз знам видях ги простоо нз какво да правя те са ходили преди време може би преди около 2-3 години иии може това вчера да е било просто приятелско излизане (така се опита да ме успокои др приятелка) обаче на мен ми казаха че не им е първото излизат си от известно време

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да,наистина постъпват страшно гадно.А твоята "приятелка" е...и аз не знам как да я определя.Хем си има сериозен приятел,хем ходи с този,които харесваш.

Град
    тРоЯн

Re: живота няма смисъл без ... него ;(

поне вече знаеш че тая не ти е истинска приятелка..малко гадно го разбра ама поне го разбра ...

Град
    софия
    ммм мисля че сте прави ужасно е когато имаш доверие на някой а той ... те пре*бе

Супер фен
    Хахахахах. Да обощим сега.

Приятелката ти (Х) ходи с някой, но изневерява с момчето което ти харесваш(Y). Гаджето на X не знае за това. От друга страна страна Y който ходи тайно с Х и не знае че тя си има гадже иска да и изневери с тебе.

Това ми заприличва на комедийния сериал "Всички обичат Реймънд" . Конспирацияяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяяя

Да бе, да..

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Цитирай Първоначално написано от sandre7o
    ммм мисля че сте прави ужасно е когато имаш доверие на някой а той ... те пре*бе

znam kakvo e (hug)
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Мисля, че дойде моментът от твоето развитие да изпробваш физическата си сила. Разговорите с приятелката ти и приятеля ти ще бъдат изпълнени с лъжи и няма да има никакъв ефект от тях.

Kofti polojenie... zna4i tvoqta "priqtelka" i mom4eto koeto haresva6 sa xodili predi godini.... samo da ti kaja 4e SARATA LUBOV R1JDA NE HVA6TA!!! Ne iskam da te nat1javam no neka govorim realno... nali ?!?!Moeto mnenie e da pita6 mom4eta da izbira! Kakvi sa tiq glyposti ... izliza s neq a ve4erta v skype ta zaribqva.... ne staa tka pi6i kakvo e stanalo

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    И това било смисълът на живота ти? Я не се излагай Гледай си кефа и хич да не ти пука
    >>> House Music <<<

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    tctctc naroda e lud ako samo za tva misli6666 4e se jivee ...... awe neam dymi
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    софия
    мерси на всички за мненията и съветчетата по-късно ще чатим с него иии ще пипа какво е станало надявам се да е в моя полза :P амааа мисля че няма да стане така както го искам

Град
    Terra incognita!
    Замисли се съвсем сериозно доколко искаш да си с това момче,при положение,че той е предпочел да бъде с твоята псевдоприятелка.Дори и да тръгнете,те пак могат да се съберат уж "тайно".Има нещо гнило в цялата тази заплетена история.Няма смисъл да се унижаваш и да се бориш за него или да го преследваш,по-добре се абстрахирай от цялата история!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    О не, не.. Отдръпни се.. Просто не се занимавай с тях ..

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си