- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правите ли секс, когато ви е дошло?
може и да има такава тема ама...правите ли секс когато ви е дошло и според вас гнусно ли е![]()
![]()
Укроти го малко тоя. Не е гнусно, ама трябва да се въздържа... 1 седмица ще изтрае.
хаха не бе просто питам любопитно ми еПървоначално написано от JustaMan
за мен е малко гнусно !
![]()
единствения плюс е, че е по влажно....мен и без тфа ме боли доста и не мога да си представа как права секс точно тогава...
нз...а и ше изцапаш ;Д
гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?
Правила съм последните 1-2дена преди да ми свърши.Ама тогава меракът си беше наистина голям...
![]()
Иначе се въздържам...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не, определено не правя секс, когато съм в цикъл. 7 дена се изтърпяват някак си , трудно, но..по добре от това всичко да стане в кръв...
Правила съм,но не ми харесва особено.И аз съм го правила последните дни,но ми е комфортно.
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
miii ne mi haresva osobeno![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
замени входа по време на цикъл.. имаш още поне два други.. защо трябва точно там - когато портата е в ремонт![]()
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
Не, изобщо не ми е до секс тогава...![]()
>>> House Music <<<
Не![]()
vaginalen -ne![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Не съм. въпреки, че адски много се възбуждам през този период, не ми се ще да изпоклпам всичко. А и това са само 4 дни при мен. за човек, който не прави секс по цяла седмица, дори не се усеща...
стига бе хора! колкото и да ви се прави секс,не ви ли е дошло на ум че кръвта,която изтича е мръсна и тя носи вируси! най-мн да лепнете някоя друга болест на приятеля си...![]()
ами аз само анален
Ако е в банята защо не какво ви бърка ?!
И не мисля ,че няколко дни са фатални
МмМ по това време на месеца предпочитам да се въздържа.Пък и той за 1 седмица няма да пририта.
И мен ме боли ужасно много!И аз не мога да си представя какво ще е "изживяването"Първоначално написано от mistral
не бих опитала,поне за сега
offline forever!
v na4aloto kato hodeh s priatlq mi ne sme go pravili, no s vremeto probvahme! as sum tolkova razgonena togavatrudno tova da me spre! be6e hubavo, ne koi znae kolko po-razli4no. v banqta 4e lesno se 4isti. men mi haresva za6toto ako me boli po-ve4e korem bolkite mi po otminavat sled sexa!
Правила съм
То аз тогава съм особено разгонена, така 4е рядко изтрайвам.. Само дето много се цапа така, ама...
![]()
Робинята на Quench
Не .. не съм
но ако ми е пред/последен ден или .. бих .. и ако вече много ми се прави секс ..и не мога да издържа .. слагаш един презерватив и толкова .. предпазваш се и от болестите както каза някой