.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Много съм обаркана

Ми значи запознах се с една компания и почнах да движа с тях.Така и се влюбих в едно от момчетата.Гушкахме се и леко се зарибявахме ,е поне в моите очи беше така.Та аз реших да му кажа открито какво чувствам и както казах в една друга тема сам много срамежлива и му казах по Skype какво чувствам,а той ми каза че нямал същите чувства .Та вапроса ми е дали иска да ми разкрие каво изпитва като се видим или просто не му пука за мен?! Много съм объркана

Град
    софия
    като начало пробвайте да излезете като приятели а ако има някакви намерения (дано да са в добрата насока) ще ти ги разкрие ако не на "първата ви среща" то на някоя от следващата :P а пък ако няма - продължавай напред :P

аз не подкрепям тфа ''окриване на чуствата'' е така ''ти мн ме кефиш''... губи се цялата магия... а и ако беше толко ефективно щяха мн хора да го правят...
    не че съм мноо опитна , но в началото на някакви отношения най-интересното е неспокойствието и малка мистерия и.... аз винаги така съм си го обяснявала... а и интереса на дадения тип към теб , спада още в момента в който ти му кажеш ''много си як'' :Д щото знае, че сигурно няма да етрудност да сте заедно... =)
    секи си има подход... реши си =)
    гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?

Аз мисля че той ти е казал това което в действителност чувства.Момчетата не мислят толкова и си казват нещата право ,не правят намеци или нещо от този сорт.Дано да греша,но...
    Suavemente besa me,que quiero sentir tus labios besando me otra vez!

Мацко, поговорете..ама не по скайп..даже тея неща не е трябвало по скайпа да му ги казваш...т'ва са неща за очи в очи..
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Град
    v edno sypersko grad4e
    Цитирай Първоначално написано от mistral
    аз не подкрепям тфа ''окриване на чуствата'' е така ''ти мн ме кефиш''... губи се цялата магия... а и ако беше толко ефективно щяха мн хора да го правят...
    не че съм мноо опитна , но в началото на някакви отношения най-интересното е неспокойствието и малка мистерия и.... аз винаги така съм си го обяснявала... а и интереса на дадения тип към теб , спада още в момента в който ти му кажеш ''много си як'' :Д щото знае, че сигурно няма да етрудност да сте заедно... =)
    секи си има подход... реши си =)
    + 1
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Град
    На изток от рая
    Оххх колко съм обааааааркана

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Я да му беше казала да се ебете дали щеше да няма същите чувства

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

И да си добавя към горното ми мнение, че преди забравих .. пише се ОБЪРКАНА, а не ОБАРКАНА .. днешната младеж сте много неориентирани и неграморни, без да се обиждаш ..
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

откажи се

Мега фен
    Град
    София
    Съмнявам се да е толкова потаен..
    Вероятно ти е каэал истината.
    [size=7][b][u]fosse cos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си