.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Hard techno?

Голям фен

Hard techno?

Я ми кажете що е то това? И да ми дадете някои песнички?

Голям фен
    И все пак пример за такива песни?

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Съгласна съм с Whisskas напълно права е ... а за песнички незнам защо ги наричате песнички .... http://www.ngoht.hu/index.php?p=6 ето от тук си дръпни някоя и друга песничка
    Love you Kris !!!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами ....мисля че хард техното , демек още така наречената габа ... (май , не съм много просветена) е многооооооооооооо сериозна музика, определено не е за всеки ,мен лично трудно ми понася... мно трудна ми идва тая музика ... но транса си е друга раута ....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    хард-техно и габба са различни животни.
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    нереално е..

като цяло стилът който те интересува е "hardstyle"
    по цял свят се слуша(освен в България...тук всичко идва с закъснение :!)
    в нашата родина по комерсиалните стилове са: electro,progressive,tribal,trance и в последно време минимала малко нашумя покрай наркоманите....
    има много видове "тежка музика" по главните са:
    gabba, acid, отчасти minimal,hard techno,
    hard/dark step, technoid dnb, breakcore, speedcore, hardcore psychodelic, etc) ))
    ето виж за какво иде реч:
    [vbox7]http://vbox7.com/play:330230dd[/vbox7]
    дискотека qlimax холандия, за повече инфо - www.qlimax.nl
    по известни/комерсиални/ dj - dj zany, dj duro, dj luna , alpha twins
    влизай в по известните търсачки и почвай да дърпаш
    ако те влече и си изгледала клипчето се ориентирай и към танците...
    [vbox7]http://vbox7.com/play:cf1e50c7[/vbox7]

това е от мен

Град
    По гетата...
    Аз ходя по партита сравнително рядко и нямам претенциите да съм запознат с нещата чак толкова. А не ходя често, защото понякога прекалявам с някои неща...
    Знам само, че слушайки габа или хард техно оставам сам със себе си, не мисля за нищо, за никой... Оставям се на музиката и толкоз. Просто това са си моите няколко часа

yeah.... само gabber и rotterdam terror corps

God IS a gabber
    http://www.youtube.com/watch?v=ntaMz-i9BiY

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    еии аз съм била мно заблудена е ....тц тц супер зле съм е аз си мислих че хард техното е съвсем друго ...тва е мно по яко ....! аз ко си мислих то кво излезна .... мно ми е убъркан тоя стил ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Хард-техното няма нищо общо с габба, хардкор и хардстайл...
    Може би само частичката <хард>
    И понеже няма смисъл да обяснявам, ето ти нагледен пример
    Sven Wittekind- Maybe We Are Crazy
    Nosferatu'n'Endymion vs The Viper- Hardcore Anthem
    И двете са ми много,много скъпи и обичани парчета, ама чуй ги и се съгласи че са съвсем различна музика. Всичко от бас-а, през бийтовете та чак до звученето на вокалите.

---
    tenaglia, ти знаеш ли какво става по тежките партита в България?
    Знаеш ли на колко DJи България, българските партита и българските jumpers са им любими?
    И дори не само хард-техно, което малко или много тук е по-разпространено.... Ами твоя хард-стайл...Лятото бях на 4-дневен оупън-еър, с гости от няколко страни,който беше толкова хардстайл,че чак не можех да танцувам на него...
    След две седмици май така, случайно сме на gabber в София. На което ще дойде специално да пуска Goetia...
    Това,че не сме Унгария, не значи че това в България го няма и не се слуша...
    mi az nqmam mnogo vreme da se razmotavam po takiva mesta, puk i jiveq v skromno grad4e - sudq po nego....
    a na neq i govorq obshto za tejkite stilove v elektronnata muzika
    tq veche shte si izbra kakva shte da e...

to v elektronnata muzika si4ko e navurzano - zima6 hard thechno, zaburzva6 go malko i polu4ava6 GABBER (gaba) , posle zaburzva6 o6te malko, vkarva6 nekva agresiq i polu4ava6 SpeedCore, ot SpeedCore-a iznikvat nqkolko drugi (NoiseCore, FrenchCore i t.n.) ama sigorno ve4e vi govorq na drugi ezici, tui4e nqma da produljavam :P vajnoto e da ima skoros, ska4ane, vikane i seks sus skubanie pod mi6nicite i podfrugqne

Град
    Цитирай Първоначално написано от MaistorMitko
    to v elektronnata muzika si4ko e navurzano - zima6 hard thechno, zaburzva6 go malko i polu4ava6 GABBER (gaba) , posle zaburzva6 o6te malko, vkarva6 nekva agresiq i polu4ava6 SpeedCore, ot SpeedCore-a iznikvat nqkolko drugi (NoiseCore, FrenchCore i t.n.) ama sigorno ve4e vi govorq na drugi ezici, tui4e nqma da produljavam :P vajnoto e da ima skoros, ska4ane, vikane i seks sus skubanie pod mi6nicite i podfrugqne
    не знам на кви езици говориш,ама gabba и gabber също не са едно и също.
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Цитирай Първоначално написано от Alcohooligan
    Цитирай Първоначално написано от MaistorMitko
    не знам на кви езици говориш,ама gabba и gabber също не са едно и също.
    az znam 4e sa edno i sa6to...

Град
    амиии,както има разлика между hard techno и gabba,така има разлика между gabba и gabber.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Аз викам да караме на "лъки ю" и да не се занимаваме повече.

Техното не ми е в кръвта.
    Не претендирам за разбирач, ама предпочитам minimal и tribal, както и некой друг транс.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    ДУМДУМДУМЦДУМДУМЦДУМЦ ТУПЦТУПТУПТУПТУПЦ ТУПЦ ТУП ТЙУИЕВИФИЯВДЯОКЛОПВЕФКПФД ПЯ ПЯП ЯП ДУ МДУ ДМУ ДМ

Мене не ме кефи особено този стил иначе има някои тракове дето ме кефят
    ето ти два трака, мойто момиче:

Mario Ranieri - fuck schranz call it hardtechno

Royksopp - what else is there (schranz bootleg)

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Иии всъщност ми харесва адски много,зарибена съм...
    Само като усетя как скачам и вместо сърчицето ми блъска хард техното, се чувствам щастлива (: и сичките тея звуци те изпълват с ени такива топли чувства...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си