- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Hard techno?
Я ми кажете що е то това? И да ми дадете някои песнички?
И все пак пример за такива песни?
Съгласна съм с Whisskas напълно права е ... а за песничкинезнам защо ги наричате песнички .... http://www.ngoht.hu/index.php?p=6 ето от тук си дръпни някоя и друга песничка
![]()
![]()
![]()
Love you Kris !!!
ами ....мисля че хард техното , демек още така наречената габа ... (май , не съм много просветена) е многооооооооооооо сериозна музика, определено не е за всеки ,мен лично трудно ми понася... мно трудна ми идва тая музика ... но транса си е друга раута ....
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
хард-техно и габба са различни животни.
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
като цяло стилът който те интересува е "hardstyle"
по цял свят се слуша(освен в България...тук всичко идва с закъснение :!)
в нашата родина по комерсиалните стилове са: electro,progressive,tribal,trance и в последно време минимала малко нашумя покрай наркоманите....
има много видове "тежка музика" по главните са:
gabba, acid, отчасти minimal,hard techno,
hard/dark step, technoid dnb, breakcore, speedcore, hardcore psychodelic, etc)))
ето виж за какво иде реч:
[vbox7]http://vbox7.com/play:330230dd[/vbox7]
дискотека qlimax холандия, за повече инфо - www.qlimax.nl
по известни/комерсиални/ dj - dj zany, dj duro, dj luna , alpha twins
влизай в по известните търсачки и почвай да дърпаш
ако те влече и си изгледала клипчето се ориентирай и към танците...
[vbox7]http://vbox7.com/play:cf1e50c7[/vbox7]
това е от мен![]()
Аз ходя по партита сравнително рядко и нямам претенциите да съм запознат с нещата чак толкова. А не ходя често, защото понякога прекалявам с някои неща...
Знам само, че слушайки габа или хард техно оставам сам със себе си, не мисля за нищо, за никой... Оставям се на музиката и толкоз. Просто това са си моите няколко часа![]()
yeah.... само gabber и rotterdam terror corps![]()
God IS a gabber
http://www.youtube.com/watch?v=ntaMz-i9BiY
еии аз съм била мно заблудена е ....тц тц супер зле съм е аз си мислих че хард техното е съвсем друго ...тва е мно по яко ....! аз ко си мислих то кво излезна .... мно ми е убъркан тоя стил ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
mi az nqmam mnogo vreme da se razmotavam po takiva mesta, puk i jiveq v skromno grad4e - sudq po nego....Първоначално написано от Whisskas
a na neq i govorq obshto za tejkite stilove v elektronnata muzika
tq veche shte si izbra kakva shte da e...![]()
to v elektronnata muzika si4ko e navurzano - zima6 hard thechno, zaburzva6 go malko i polu4ava6 GABBER (gaba) , posle zaburzva6 o6te malko, vkarva6 nekva agresiq i polu4ava6 SpeedCore, ot SpeedCore-a iznikvat nqkolko drugi (NoiseCore, FrenchCore i t.n.) ama sigorno ve4e vi govorq na drugi ezici, tui4e nqma da produljavam :P vajnoto e da ima skoros, ska4ane, vikane i seks sus skubanie pod mi6nicite i podfrugqne![]()
не знам на кви езици говориш,ама gabba и gabber също не са едно и също.Първоначално написано от MaistorMitko
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
az znam 4e sa edno i sa6to...Първоначално написано от Alcohooligan
амиии,както има разлика между hard techno и gabba,така има разлика между gabba и gabber.
Аз викам да караме на "лъки ю" и да не се занимаваме повече.
Техното не ми е в кръвта.
Не претендирам за разбирач, ама предпочитам minimal и tribal, както и некой друг транс.
ДУМДУМДУМЦДУМДУМЦДУМЦ ТУПЦТУПТУПТУПТУПЦ ТУПЦ ТУП ТЙУИЕВИФИЯВДЯОКЛОПВЕФКПФД ПЯ ПЯП ЯП ДУ МДУ ДМУ ДМ
Мене не ме кефи особено този стилиначе има някои тракове дето ме кефят
![]()
ето ти два трака, мойто момиче:
Mario Ranieri - fuck schranz call it hardtechno
Royksopp - what else is there (schranz bootleg)
Иии всъщност ми харесва адски много,зарибена съм...
Само като усетя как скачам и вместо сърчицето ми блъска хард техното, се чувствам щастлива (: и сичките тея звуци те изпълват с ени такива топли чувства...