- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имате ли сутрешна ерекция?
Че сутрините от 2мата май само той е станал
винаги на кама![]()
![]()
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet
е при мен не е сяка сутрин,но повечето да
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
да речем,че ми се случвало секунди след като се събудя да свърша...![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
не мислех, че сутрешната ерекция е толкова разпространена. А м/у другото това до колко години е нормално, защото се съмнявам един 30 годишен мъж да се буди с ерекция![]()
Първоначално написано от koreeca23
Господин ходеща енциклопедия![]()
ам моя и тои така винаги е готов бърза за закуска![]()
Братко и на мен ми се е случвало 4 пъти.Първия път ми беше леко гадно и странно,но следващите 3 се отдадох на удоволстиетоПървоначално написано от Alcohooligan
![]()
![]()
стига бе.. как може да свършвате без да сте правили секс.. направо да ви завиди човек..
Sun_Shine`f - не знам дали 30 годишен мъж се събужда с куродръв - ама да ти кажа честно физиологическа разлика между 17, 30 и 40 годишни няма.. т.е. всички имат и пикочен мехур и кур... така, че спред логиката.. докато ти става - ще се будиш с такава екстра![]()
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
абе ти 55 топика на 10 места само за ерекции питаш то в автобуса то у вас сутрин , ами на вечеря нямаш ли или пък докъто си на даскало правиш контролни що да не докато си вървиш дай за всяко едно от тея по 1 пост и гледаи форума станал твойПървоначално написано от rammstein
![]()
![]()
![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
от време на време![]()
I pri men e takaПървоначално написано от v3nDe77a
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Първоначално написано от rammstein
pri vsi4ki muje e taka
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Той по-ранобуден от мен ве...особенно ако съм пил предната вечер...със изгрева се надига и той
![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
КРАТКО И ЯСНО - ДА
Поиняйкога
Choveshkiq harakter e mnogo stranen...izuchavam go ot godini i pak mi e trudno da precenq individualna lichnost v daden moment
http://azsymgogo.aha.bg
и на мен не е нещо серйозно спокоПървоначално написано от Bubble15
Da. Rdovno, e tva e hubavo zashtoto znachi che oshte moga di so vdigam, vupreki che usm na 15.
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz