- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- алкохол
вярно ли е 4е като се напие 4овек не може да го вдигне за6тото аз мога..![]()
![]()
искам да 4уя мнение от професионалисти
![]()
![]()
![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
Може да го вдигне ... трудно свършва![]()
i az sum 4uvala taka ama oshte ne sum go pravila s nqkoi piqn![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Zavisi kolko si pil, dali si umoren i taka. Pri umereno piene nqma problemi.
Eating isn't cheating - Arnold
ми пиян до такава степен 4е о6те мога да ходя![]()
![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
абе зависи.. аз кат се отрежа кат руски обущар (пия рядко.. но когато пия е наистина качествено.. бутлка твърдо гориво ми е малко.. за качествено пиене) успявам да го вдигна до една степен... прилича на гумен.. и си лашкам с часове.. ама честно казано трудно успявам да свърша..
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
аз съм 4увал 4е като пие6 мастика свър6ва6 много бавно..за другите видове пиене не знам![]()
![]()
www.impulse.bg/PeYcHeV
Momiche sym,no ne sym imala problemi s priqtelq mi nito s vdiganeto,nito sys svyrshvaneto,a spored men poveche ot polovin lityr domashna rakiq si e dosta.Drugiq pyt sigurno beshe na ne znam kolko biri i pak rakiq i pak si go vdigna,nishto che toi prez cqloto vreme si beshe taka i dosta byrzo si svyrshihme.Chuvala sym obache,che naistina trudno se svyrshva.I priqtelite mi tova go bazikat.![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
мда..ако е пил доста алкохол и не може да свърши... казвам го от личен опит![]()
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love