.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Две момичета от класа ми...

zna4i xodq s edno mom4e ot klasa mi no problema e tam 4e ima 2 momi4eta koito mi zavijdat 4e sam s nego i pravqt vsi4ko vazmojno da ni izlagat da ni razdelqt off daite savet kak da ni nakarame da mlaknat ili nz... plsss pomagaite....

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    "Убий глупака с мълчание"... или по-точно казано - не им обръщайте внимание
    >>> House Music <<<

i az msilq kato Insatiable
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    yee tav mi e mn poznata istoriq samo det .. moity e malko po razli4no .. ama kakto ti kazaxa ne im obr16tai vnimanie az taak pravq i ve4e im pisna
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    sofia
    и аз ще повторя и ще кажа-игнорирайте ги.като видят 4е не им обръщате внимание на глупостите ще им писне и ще престанат

Град
    Dance club "Amnesia-Ibiza", Spain
    Айде и аз да не 0стана назад,ignore them!
    За к0кошка няма пр0шка,за мили0ни няма зак0ни
    Хаус фена няма мира-до смърт чалгара пребива
    House rUlzZz...
    Jimithesun - Ibiza (Original Mix)
    Цитирай Първоначално написано от sladuranka =)
    сичко беше ацки яко

Мега фен Аватара на sasha_90
    Единственото,което трябва да направите е да не им обръщате внимание.Видят ли,че не се интересувате от тяхното мнение ще престанат да ви се бъркат.

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    убий глупака с мълчание? пффф... с техните камъни по тяхната глава ако питаш мен! прави същото с тях

Мене така ме разделиха с едно момиче . Едни п*тки ме клеветиха , че съм кръшкал и такива работи ... дори и партньора да ти има довери идва един момент на параноя , в който всичко се проваля .

Бъди предпазлива .
    нямам подпис

Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти

абе да ги игнорираш ... не помага много много ... прости им се дава поле за изява ... ако си силна с думите .. 1 публично покушение ще им затвори устата

Цитирай Първоначално написано от Insatiable
    DAmMM
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Както има една мисъл,за която се сещам "освен,че завиждаш нищо друго не виждам".Я си се обичайте а ония,могат само да ви завиждат,защото само едни повърхностни същества,могат да завиждат. Успехчета.

Град
    V MoQtA StAq
    ignore :P
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Град
    Hard Rock Cafe
    ubii roditelite im i posle gi svari i im smeni tqhnata supa s tazi, sadarja6ta ostankite ot roditelite im kato ste v kafeteriqta.. moje da svar6i rabota
    kasmet

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Insatiable
    +1...

Мега фен Аватара на koalka
    То е ясно, че ти завиждат и искат по някакъв начин той да е свободен, поне едната да се добере до него.Ах, как мразя такива номерца...
    Иначе най-добре той да говори с тях и да им каже да не ви се бъркат в живота...Ако той може да го направи това и иска няма да посмеят да ви разделят, а и няма да могат, защото и двамата ще си имате доверие и ще се чувствате сигурни.Най-малкото ще знаете, че тези само интриги правят.

Град
    Svoge
    Десно копче - Ignore

Град
    Varna
    Nai dobre im pravete napuk.obi4aite se i go demonstriraite za da se draznqt!!! ima mnogo takiva koito zavijdat ama te donikude ne stigat!!! ne se razdelqite zaradi takiva izrodi {{}}
    Liubov e da dade6 na nqkogo vyzmojnostta da te uni6toji,vqrvaiki 4e nqma da go napravi!!!
    Da obi4a6 e:Ne da zabravq6,a da pro6tava6.Ne da gleda6,a da 4uvstva6.Ne da si trygngne6,a da ostane6!

Мега фен Аватара на koalka
    Е, тя хубаво ще ги игнорира, но дали той ще направи същото?Дали той ще спре да им обръща внимание?Тя, за това най-много се притеснява май...

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Е, тя хубаво ще ги игнорира, но дали той ще направи същото?Дали той ще спре да им обръща внимание?Тя, за това най-много се притеснява май...
    prava si za tva se pritesnqvam az ne mi puka za tqx ma za nego nz kvo 6te napravi dali 6te gi IGNORE vapreki 4e i dvamata sme si dokazali 4e mn si se Lofkame daite savetii kvo da gi praq teq dve 6ibani kyr*eta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си