- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Две момичета от класа ми...
zna4i xodq s edno mom4e ot klasa mi no problema e tam 4e ima 2 momi4eta koito mi zavijdat 4e sam s nego i pravqt vsi4ko vazmojno da ni izlagat da ni razdelqt off daite savet kak da ni nakarame da mlaknat ili nz...plsss pomagaite....
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
"Убий глупака с мълчание"... или по-точно казано - не им обръщайте внимание![]()
>>> House Music <<<
i az msilq kato Insatiable
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
yee tav mi e mn poznata istoriqsamo det .. moity e malko po razli4no .. ama kakto ti kazaxa ne im obr16tai vnimanie az taak pravq i ve4e im pisna
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
и аз ще повторя и ще кажа-игнорирайте ги.като видят 4е не им обръщате внимание на глупостите ще им писне и ще престанат![]()
Айде и аз да не 0стана назад,ignore them!![]()
![]()
За к0кошка няма пр0шка,за мили0ни няма зак0ни
Хаус фена няма мира-до смърт чалгара пребива
House rUlzZz...
Jimithesun - Ibiza (Original Mix)
Първоначално написано от sladuranka =)
Единственото,което трябва да направите е да не им обръщате внимание.Видят ли,че не се интересувате от тяхното мнение ще престанат да ви се бъркат.
убий глупака с мълчание? пффф... с техните камъни по тяхната глава ако питаш мен! прави същото с тях
Мене така ме разделиха с едно момиче . Едни п*тки ме клеветиха , че съм кръшкал и такива работи ... дори и партньора да ти има довери идва един момент на параноя , в който всичко се проваля .
Бъди предпазлива .
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
абе да ги игнорираш ... не помага много много ... прости им се дава поле за изява ... ако си силна с думите .. 1 публично покушение ще им затвори устата
DAmMMПървоначално написано от Insatiable
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Както има една мисъл,за която се сещам "освен,че завиждаш нищо друго не виждам".Я си се обичайте а ония,могат само да ви завиждат,защото само едни повърхностни същества,могат да завиждат.![]()
Успехчета.
ignore :P
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
ubii roditelite im i posle gi svari i im smeni tqhnata supa s tazi, sadarja6ta ostankite ot roditelite im kato ste v kafeteriqta.. moje da svar6i rabota
kasmet
+1...Първоначално написано от Insatiable
То е ясно, че ти завиждат и искат по някакъв начин той да е свободен, поне едната да се добере до него.Ах, как мразя такива номерца...![]()
Иначе най-добре той да говори с тях и да им каже да не ви се бъркат в живота...Ако той може да го направи това и иска няма да посмеят да ви разделят, а и няма да могат, защото и двамата ще си имате доверие и ще се чувствате сигурни.Най-малкото ще знаете, че тези само интриги правят.
Nai dobre im pravete napuk.obi4aite se i go demonstriraite za da se draznqt!!! ima mnogo takiva koito zavijdat ama te donikude ne stigat!!! ne se razdelqite zaradi takiva izrodi {{}}![]()
![]()
![]()
Liubov e da dade6 na nqkogo vyzmojnostta da te uni6toji,vqrvaiki 4e nqma da go napravi!!!
Da obi4a6 e:Ne da zabravq6,a da pro6tava6.Ne da gleda6,a da 4uvstva6.Ne da si trygngne6,a da ostane6!
Е, тя хубаво ще ги игнорира, но дали той ще направи същото?Дали той ще спре да им обръща внимание?Тя, за това най-много се притеснява май...
prava si za tva se pritesnqvam az ne mi puka za tqx ma za nego nz kvo 6te napravi dali 6te gi IGNORE vapreki 4e i dvamata sme si dokazali 4e mn si se LofkameПървоначално написано от koalka
daite savetii kvo da gi praq teq dve 6ibani kyr*eta
![]()