.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Какво да правя !!!

Predvaritelno se izvinqvam na vsi4ki forumci,no klaviaturata mi e nova i ne potdyrja bg :S
    Dilemata mi e prosta na pryv pogled,no syvsem ne e taka.Imam gadje a drug mi predlaga.Ivo(tozi deto mi predlaga) ne znae za sy6testvuvaneto na Sa6o(gadjeto mi). Az ne mu kazah...Sa6o e ot drug grad,i mi omryzna da ne se vijdame s sedmici,da ne e do men kogato imam nujda ot nego.Kysahme mn pyti i ve4e mi omryzna az da sym pri4inata za razdqlata ni...Dali ako hodq i s dvamata ne6tata 6te stoqt po-ina4e.Molq vi ne me mislete za kurva ili nqkakva mrysnica.Ne vqrvah 4e moga da obi4am 2 du6i no qvno....sym gre6ala.Ivo e mn mil,interesuva se ot men...govorime 4esto,a sys Sa6o...ne.Vijdame se super rqdko,da ne govorim 4e dori ne si pi6em ve4e ne znam kakvo da pravq.Fr mi kazvat 4e moje da stane lo6o,za6toto Sa6o e mn revniv a i ne zn kakvo moje da napravi.a dr priateli mi kazvat 4e nqma kak da razberat edin za drug!Kogo da izbera.Tozi koito obi4am ili tozi koito me obi4a?Lo6oto v sku4aq e 4e i sa6o i ivo me obi4at...a az?Boje mn e obyrkano!
    I love you so much...and then you broke me!

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    И аз ти се извинявам. Не, че искам да се заяждам ама това, че клавиатурата ти е нова не ти е оправдание. Просто тя няма нищо общо с кирилизаторите - BG phonetic, FlexType...
    По темата... Като не ти харесва Сашо дай му лабаво и си ходи с Ицо, но имай в предвид, че тихите води са най-дълбоки. Ако тръгнеш с двамата, постъпката ти, ще е глупава, защото ако аз съм Сашо след като разбера ще те изкъртя.
    да слуша

Ami nqmam bg bukvi i flex tupe syjalqvam.Da problema e 4e i Sa6o moje da me "izkyrti" i za tova.:S
    I love you so much...and then you broke me!

Цитирай Първоначално написано от love_emotion_
    Ami nqmam bg bukvi i flex tupe syjalqvam.Da problema e 4e i Sa6o moje da me "izkyrti" i za tova.:S

форума има кирилизатор.. точно над полето за мнения ... просто кликни на него и езика ще ти се сменя без да е необходимо да имаш флекстайп етц ...

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Не знам. Ако със Сашо се виждате рядко, вероятността да ти е изневерил няколко пъти до сега хич не е малка... Но зависи и от Сашо, какъв е, що е... Относно твоя въпрос, тук едва ли някой би ти помогнал... Помисли малко кой какви качества има, що за човек е и до момента, какво и как ти е показал. После ще разбереш с кой да бъдеш.
    Между другото, кой набор си?
    да слуша

Град
    Na Lunata
    Emi spored men..razberi kam koi ima6 po golemi 4uvstva i s nego tragni.. nz po dobre taka ot kolkoto i s dvamata.. 6toto ako razberat 6te stane lo6o..abe ako ne6ty se obarka moje6 da gi zapoznae6..i da gleda6 ke4 xaxaxxa ama..edvali e dobar variant

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Ем аз мисля, че ти сама си отговори: "Sa6o e ot drug grad,i mi omryzna da ne se vijdame s sedmici", "Vijdame se super rqdko,da ne govorim 4e dori ne si pi6em" , "Ivo e mn mil,interesuva se ot men...govorime 4esto"..... Мисля, че това е достатъчно .. Айде, късай със Сашо и отивай при Иво

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си