.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Как предпочитате..?

Въпросът ми е лесен-Как правите секс?
    С ''как'' имам предвид-с или без презерватив,пиете ли противозачатъчни,имате ли спирали и тн.(всъщност мисля че няма ''и тн'' ) Напр една фр ми каза че с приятеля и са го правили само 3 пъти с презерватив,защото нея я боли,а презервативът му стягал и дори се получавало раничка! и като правили секс,той се отдръпвал преди да свърши и давал на ''ръчна''. Аз никога не съм си и помисляла да го направя без презерватив,ами ако свърши в мен?!

Град
    *in a pink dream*
    s prezervativ , ne piq nikakiv protivozachatychni i ne izpolzvame nikoi ot po-gore izborenite nachin osven prezervativa struva mi se nai-racionalno s nego . a otnosno bolki i stqgane , nqmame oplakvaniq

za momenta - tova e nai-udobnoto reshenie
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Когато пия хапчета-без презерватив. Когато правя пауза- с кондом. В началото и 2-та метода ползвахме, но сега смятам, че презервативът е излишен, слад като се предпазвам по друг начин.

Цитирай Първоначално написано от miss california
    s prezervativ , ne piq nikakiv protivozachatychni i ne izpolzvame nikoi ot po-gore izborenite nachin osven prezervativa struva mi se nai-racionalno s nego . a otnosno bolki i stqgane , nqmame oplakvaniq

za momenta - tova e nai-udobnoto reshenie
    и аз разъждавам като теб но напр,въпросната моя фр казва че не усещала приятното чувство с презерватив! Но пък стрували си да поемеш такъв риск?!

Град
    *in a pink dream*
    moje bi , ne sym probvala

nqmam namerenie da si riskuvam nai-malko nervite , za podobno "udovolstvie" zashtoto sym na 17 i e protivopokazno da piq hapcheta i protivozachatychni

prosto , ne iskam da riskuvam , namiram go glupavo hubavoto e , che i myjo e na moq akyl i nqmam problem
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Ще ми е инт да чуя и момчетата какво мислят по тоя вупрос,ама честно! ако сте си за 1то е**не,кажете си го!

Мега фен Аватара на amatorium
    Bez prezervativ i bez protivozachatuchni.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    Blondeland
    М , само веднъж съм правила секс с презерватив.
    Не пия противозачатъчни , нямам спирала ....
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    хихи колко сме откровени :P

С презерватив!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Само с презерватив просто пазя по всякакъв начин момичето , което е с мен!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

m2
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    София най-голямото село в БГ
    s prezarvativ.. no 1 put napravihme gafa.. i aide eskapele no sa vnimavame mnogo no ne ne zimam protivoza4ata4ni nqmam spirali i tem podobni
    Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}

Презервативи.Никакви противозатачъчни,спирали и др

hottie
    Guest
    с противозачатъчни без презерватив но и двамата сме отдавна заедно и сме си правили тест за HIV и си имаме доверие

Град
    Пловдив
    +1

protivoza4atu4ni 4e da mi e mirno i spokoino. plus 4e protivoza4atu4nite mi za mesec sa po-eftini ot escapele za vednuj!

Цитирай Първоначално написано от MG-X-Power
    Само с презерватив просто пазя по всякакъв начин момичето , което е с мен!
    Много умно от твоя страна!
    offline forever!

Град
    RuSe
    Само с презерватив! Ами. . . ако се разгорещи твърде много и свърши в мен. . .ъъъммм. . . . без да иска?!

Град
    до твоята звезда :)
    Без презервативи (имаме проблеми с тях). без противозачатъчни, без спирали, без диафрагми, без .. без .. :

презерватив..досега не сме го правили без..не пия противозачатъчни,нито пък имам спирала нямаме оплаквания от презервативите

Мега фен
    Град
    SF
    От много време насам го правя без презерватив.
    И не пия хап4ета, нямам спирала..
    Засега не сме направили белята, да 4укам на дърво...

Робинята на Quench

пробвал съм и с презерватив и без него но удоволствието е много по - голямо когато е без, за сметка на това удоволствие после не сам спал 1 седмица но както и да е

Град
    127.0.0.1
    в момента правя с презервати..
    до скоро момичето ми имаше спирала - но се наложи да я махне (въщност генеколога и каза, че я носи само като талисман - т.е. не е била сложена както трябва).. преди правихме без презерватив.. и добре, че не е забременяла.. с другите ми (случайните) връзки винаги с презерватив.. за жалост сме разделени с моята половинка да доста голямо разстояние и аз мирен не мога да стоя повече от седмица (шило в торба не стои.. както е казал народа ) но не бих си позволил да рискувам, а още по-малко да лепна нещо на официалната девойка.. срамота.. подозирам, че и тя прави секс с други - но и двамата не повдигаме никога върпоса - за това дали сме правили секс с друг като сме били далеч.
    Скандали, въргали, надути кавали
    Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
    без тях да живеем, ще можем, едва ли
    към всичко това ще изпитваме глад....

Град
    София
    Със сериозна приятелка винаги без презервативи, без хапчета или каквото и да е....Събират се към 5 години такиви никога не е имало проблеми...
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си