- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как предпочитате..?
Въпросът ми е лесен-Как правите секс?
С ''как'' имам предвид-с или без презерватив,пиете ли противозачатъчни,имате ли спирали и тн.(всъщност мисля че няма ''и тн'') Напр една фр ми каза че с приятеля и са го правили само 3 пъти с презерватив,защото нея я боли,а презервативът му стягал и дори се получавало раничка! и като правили секс,той се отдръпвал преди да свърши и давал на ''ръчна''. Аз никога не съм си и помисляла да го направя без презерватив,ами ако свърши в мен?!
s prezervativ , ne piq nikakiv protivozachatychni i ne izpolzvame nikoi ot po-gore izborenite nachin osven prezervativastruva mi se nai-racionalno s nego . a otnosno bolki i stqgane , nqmame oplakvaniq
za momenta - tova e nai-udobnoto reshenie![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Когато пия хапчета-без презерватив. Когато правя пауза- с кондом. В началото и 2-та метода ползвахме, но сега смятам, че презервативът е излишен, слад като се предпазвам по друг начин.
и аз разъждавам като тебПървоначално написано от miss california
но напр,въпросната моя фр казва че не усещала приятното чувство с презерватив! Но пък стрували си да поемеш такъв риск?!
moje bi , ne sym probvala
nqmam namerenie da si riskuvam nai-malko nervite , za podobno "udovolstvie" zashtoto sym na 17 i e protivopokazno da piq hapcheta i protivozachatychni
prosto , ne iskam da riskuvam , namiram go glupavohubavoto e , che i myjo e na moq akyl i nqmam problem
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Ще ми е инт да чуя и момчетата какво мислят по тоя вупрос,ама честно! ако сте си за 1то е**не,кажете си го!![]()
Bez prezervativ i bez protivozachatuchni.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
М , само веднъж съм правила секс с презерватив.
Не пия противозачатъчни , нямам спирала ....
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
С презерватив!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Само с презерватив просто пазя по всякакъв начин момичето , което е с мен!
m2Първоначално написано от amatorium
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
s prezarvativ.. no 1 put napravihme gafa.. i aide eskapeleno sa vnimavame mnogo no ne ne zimam protivoza4ata4ni nqmam spirali i tem podobni
![]()
Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}
Презервативи.Никакви противозатачъчни,спирали и др![]()
с противозачатъчни без презервативно и двамата сме отдавна заедно и сме си правили тест за HIV и си имаме доверие
protivoza4atu4ni 4e da mi e mirno i spokoino. plus 4e protivoza4atu4nite mi za mesec sa po-eftini ot escapele za vednuj!![]()
![]()
Много умно от твоя страна!Първоначално написано от MG-X-Power
![]()
offline forever!
Без презервативи (имаме проблеми с тях). без противозачатъчни, без спирали, без диафрагми, без .. без ..:
![]()
презерватив..досега не сме го правили без..не пия противозачатъчни,нито пък имам спираланямаме оплаквания от презервативите
![]()
От много време насам го правя без презерватив.
И не пия хап4ета, нямам спирала..
Засега не сме направили белята, да 4укам на дърво...
![]()
Робинята на Quench
пробвал съм и с презерватив и без него но удоволствието е много по - голямо когато е без, за сметка на това удоволствие после не сам спал 1 седмица но както и да е![]()
в момента правя с презервати..
до скоро момичето ми имаше спирала - но се наложи да я махне (въщност генеколога и каза, че я носи само като талисман - т.е. не е била сложена както трябва).. преди правихме без презерватив.. и добре, че не е забременяла.. с другите ми (случайните) връзки винаги с презерватив.. за жалост сме разделени с моята половинка да доста голямо разстояние и аз мирен не мога да стоя повече от седмица (шило в торба не стои.. както е казал народа) но не бих си позволил да рискувам, а още по-малко да лепна нещо на официалната девойка.. срамота.. подозирам, че и тя прави секс с други - но и двамата не повдигаме никога върпоса - за това дали сме правили секс с друг като сме били далеч.
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
Със сериозна приятелка винаги без презервативи, без хапчета или каквото и да е....Събират се към 5 години такиви никога не е имало проблеми...
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.