.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    S prezervativ.Za men toi e poveche ot dostatychen,pri polojenie,che kogato e reshil da svyrshva vytre malko predi da svyrshi go izvajda da vidi dali vsichko e okay i togava svyrshva.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    Белград/София
    Винаги с презерватив, независимо колко съм сигурна в човека, с когото съм . Дет` се вика, рано ми е да ставам майка или недай боже да си лепна нещо

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    без презерватив...и свървам в нея

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Големи късметлии, лъжци или просто самонадяни сте? то хубаво следене на овулация и прекъснат полов акт, ама все пак сигурността на тези методи(дори и комбинирани) не е особено висока. не играя на лотария със здравето и бъдещето си!

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    ^ Това малко момиченце от снимките ми казва,че "винаги прави секс с презерватив" !

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Големи късметлии, лъжци или просто самонадяни сте? то хубаво следене на овулация и прекъснат полов акт, ама все пак сигурността на тези методи(дори и комбинирани) не е особено висока. не играя на лотария със здравето и бъдещето си!
    Въпреки че такъв пост точно на това място не искам да пускам, после да не ми тежи на съвестта, все пак искам да ти кажа че тук не си права. Както написах по - горе със сериозно гадже никога не ползвам и за сигурно над 5 години нито веднъж не е имало проблем. Всичките ми приятели и приятелки са на абсолютно същия принцип. А не правя малко секс. Но го правя за удоволствие, което с презерватив отсъства. И все пак мисля. Да що се отнася до опасност от болести, секс за една вечер и тн съм абсолютно съгласен че компромис не трябва да се прави. Що се отнася до другото обаче твърдо вярвам че ако човек има глава на раменете няма проблеми. Сигурността Е особено висока
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си