- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хелп....проблеми с него =]
Хора моля ви помагайте....Ходя от скоро с едно мом4е , което 2 месеца ме преследваше и ми пишеше колко е влюбен в мен и т.н. и сега пак същото , но явно защото аз съм по-притеснителна и той се стеснява![]()
Не знам какво да направя....Той постоянно е с приятелите си и не можем да останем на саме...И аз ходя доста с моите фрс обаче за него ги разкарвам веднага и така...Явно мисли , че не съм готова или не знам...Просто не знам какво да му кажа....Писна ми всеки ден да се прибирам със скапано настроение от това , че той просто не иска да покаже чувствата си , а чака аз да съм първа.....Просто ми писна
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами отиди някой път при него кажи му : " Айде да излезем някъде." И като излезете двамата му кажи какво мислиш и изпитваш.
Да обичаш е като песен да пееш, но няма песен без край...
Ами ако искаш тази връзка да просъществува какво ти пречи ти да си първа ??
Има и нещо друго.. когато известно време силно си искал нещо и най накрая го получаваш то вече не ти е толкова интересно ...
И аз така си мислех "момчето трябва да е 1-во",но това беше причината да скасам с последният ми фр ама да ти кажа ако те ебе за вразката няма нищо лошо в това да си 1-ва.Успех маце!!!
![]()
А толкова ли е трудно,да му кажеш че искаш да излезете само 2та..и нищо нети пречи ти да го кажеш парва както прочетох по нагоре..аре успех
Уговорихме се да се видим утре или в Събота и да отидем на кино , но просто се чувствам малко кофти като се забавлява с приятелите си и в същото време да ми пише как не издържа без мен и му е кофти като не съм с него....![]()
Нагъни го пред приятелите му! Целувки, галене, прегръдки...
Първоначално написано от GameFace
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Малко е гадно и може обстоятелствата да се стекат по 2 начина:Първоначално написано от GameFace
Или да го скараш с приятелите му (защото го "злепоставяш")
Или да разбере , че и ти имаш нужда си с него
ако и това не подейства..ЗАРЕЖИ ГО !!! Явно не те заслужава !
![]()
дам и аз съм съгласна с товаПървоначално написано от GameFace
Или си поговорете за това само двамата
![]()
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
Има момчета, които просто ги е срам и това е ... Неможеш да изкараш думите от устата му... И аз имах връзка където спрямо всичко трябваше да праввя първата крачка... и всъщност добре се получиТака че действаи...
![]()
Успехчета![]()
![]()
Няма да го скарам с приятелите му , защото ги познавам всичките и са големи пичове , но ми е малко неловко всеки път аз да ходя при него и при приятелчетата му....Днес мина по коридора просто ей така като ме вид с моите приятелки....Сигурно и него това го притеснява....Но защо веднъж той не дойде при насПочвам да му се чудя на това момче.....
![]()
Първоначално написано от cvetito0o0o0
За злепоставяне не може да става и дума, защото те имат връзка! Това е все едно да те е срам да кажеш на майка си "Обичам те" пред приятелите ти. Ако компанията е съставена от предимно нормални хора няма никакъв проблем.![]()
О,Моля ти седостатъчно пъти съм го виждала пък и щом той не я взема като е с приятелите си значи малко или много се притеснява от нея
=> СРАМ ГО Е . ЗАРЕЖИ ГО![]()
Отиди при него , погледни го в очите и го попитай с нормален тон (без излишни емоции)- " Държиш ли на мен ?"ако отговора е ДА го попитай защо го е срам да покаже , че е с теб пред светаПървоначално написано от d0mat4et0
Успех !