- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой доминира?
ами честно казано приятеля ми не е човек,на който мога да кажа "ще стане така или няма да стане така" ... и той не ме командори..но дори да не си го признават всички, жените обичат да усещат,че мъжът е по-силния във връзката..и понякога е приятно да се наложи неговото мнение..тогава се усеща,че ти си нежната половинка..но спецялно в нашата връзка не мога да кажа,че някой доминира..
зависи в какъв аспект
по принцип сме модерна двойка.. вземаме заедно решения - естествено когато засягат двамата.. по принцип все някой някога трябва да направи компромис - но това не означава, че винаги някой доминира..
ако говориш за секса.. зависи от насторението.. по някога аз.. понякога тя (когато съм изморен)
аз обичам да правя секс с девойката си по следния начин.. оставяме игрите (езици, ръчички ала бала) за друга тема.... та.. почти винаги го започваме по следния начин.. тя е върху мен.. докато свърши - след това съм аз на ред.. тогава се сменят стойки.. кви циркови артисти се извъдихме.. не е истина
накрая свършвам аз - и ако съм се представил добре - тя свършва втори път заедно с мен... по някога и се случва да свърши повече от два пъти докато свърша аз.. но по някога си остава само с това, което си е направила в началото на секса... така, че доминацията като термин с нашата връзка - леко отсъства.. слувало се е по време на секс - да свърша всичко аз.. или всичко тя.. - когато някой от нас е разбит от бачкане, учене, път или недоспиване смесено с напиваме (за последното говоря за себе си, тя не пие)
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
Сменяме се - по интересно е
Повечето пъти тя доминира но 1 път я изненадах ... зарадва се :P
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
е щом само 1 път си я изненадал.. значи тя си доминира.. особено щом е била изненадана..Първоначално написано от nohuty
иначе си е по-мързеливо партньора ти да доминира.. ние сме се карали с моята - кой да е водещия.. и все тя се налага - аз да съм водещата фигура.. което ме навява на мисълта, че в дадената ситуация - изглежда, че аз съм доминиращ - но съм бил заставен да е така... и поради тази причина е трудно да се определиабе.. жени.. все не можеш им угодиш.. иначе се кефеше по едно време да и вържа ръцете.. ама мен не ме кефи - щото по време на секс ръцете са също много важен фактор
![]()
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
ot tva koeto prochetoh mn ot mom4etata si priznaha 4e priqtelkite im komandvat parada .... posle myjyt bil glavata na semeistvoto![]()
Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение
50/50 не взимаме какфито и да е ре6ения ако не сме заедно![]()
![]()
![]()
![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
Po-chesto toiTam kaji rechi e edinstvenoto mqsto,kydeto "slushkam" Inache sym bahti dzvera.
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
А кой е вратът???Първоначално написано от az_ffff
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
В секса или изобщо? Не искам да командвам-който издава заповеди, носи отговорността. в секса инициативата е повече от негова страна, но не съм му подчинена в никакъв случай....В останалите отношения аз съм тази дето командори, вика и кряка.....
Siguren bqh.Първоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Макар повечето мъже да не си признават, обикновено ние жените доминираме. Няма какво да се лъжем :P . По един или друг начин винаги достигаме целите си. В моята връзка, мога да кажа, че аз доминирам. Което разбира се, не значи, че милото ми е под чехъл.
+1 :PПървоначално написано от amatorium
Еми........аз сестра си командоря, а тя е жена на 30 гидини. че 1 момче на 22 ще ми се опре ли?
не го искам, но съм да кажем по-аналитичната и по-инициативната от двама ни.
Nqma losho. Koito go moje go pravi. Koito ne moje ostavq drugite da mu go pravqt na nego![]()
Гаджето![]()
Първоначално написано от Atula
![]()
Първоначално написано от Jeuelle
maika ti![]()
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Ииииииииии ебати якия отговор...Първоначално написано от savoy
Първоначално написано от Jeuelle
mersi
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
taka si eПървоначално написано от Lorelei
![]()
uj az , ama toi oshte ima da se uchi da izpylnqva![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Hehe, vikash kusash goПървоначално написано от miss california
![]()