- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ех Любов
Хора стана много гаден филмас едно момиче от класа ми ходихме близо месец ,но един ден неочаквано тя ми заяви че няма смисъл и скъса с мен .Беше ми много зле бях наистина влюбен в нея и ме е страх ,че още съм
.И така вече от около няколко седмици наблюдавам как най-добрият ми приятел директно пред мен я сваля прави и намеци и такива неща .Това направо ме убива ,свива ми се сърцето като започна да ги слушам
.Кажете ми какво да правя не издържам вече много е гадно
?
ne znam kakvo da pravish samo znam 4e toq ne ti e nikuv priqtel....
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Фърли се от някой мост, прережи си вените, намери си друго гадже, набий приятеля.Избери си едно от всички![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първите две не ми допадат а пък си намерих ново гадже и пак същата работаПървоначално написано от tuzaro
![]()
тоя тапак не ти е никъв приятел![]()
а тя е кучка може да греша но сепак дай повече инфо
Ми по принцип не е правеж ама на последък почна да се прави на гъзарка но не на менПървоначално написано от yaggi_v-power
Su6tata istoriq po4ti s edni ot moq klas, samo 4e tq sa kazva6e: "ToI se vlubi v neq, a nai dobriq mu fr mu q otne "Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Начи остава последнотоПървоначално написано от stoi4o_90
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Аз не съм много съгласна....Какво като му сваля приятелката.....Това може да не го прави за да го дразни , а може би защото изпитва чувства към нея или нещо такова....И на онова момче не му е лесно според мен,....Може пък и да не съм права и да иска просто да те нагруби с тея работи , но нз....Тогава вече не е истински фр....А колкото до момичето....Разбери , че не винаги всичко е както искаш и може просто вече да не те харесва....По-добре да те боли , но да си с мисълта , че знаеш истината , отколкото да сте заедно и да те лъже /при положение , че не те харесва/ .....Нз тфа си е моето мнение...Понякога се иска да се съобразиш....Когато разбрах , че момчето , което аз харесвам , харесва най-добрата ми фр , ми идеше да се хвърля отнякъде...Но с времето започна да харесва мен![]()
az v momenta sam po4ti po s16tiq na4in samo deto toz deto e q svalq ne mi e priqtel to4nodenq predi da naprai mesec tq ma odrqza i az o6te sam vliuben awe po4ti s16toto nz kvo da praq![]()
Еми най-добре говори с твоя приятел.А пък за момичето недей страдай толкова много ще срещнеш друга и даже ще се питаш защо въобще си я харесвал толкова много и си тъжал за нея.Времето само ще покаже ти само имай търпение.
aaaaa
НаУчих,че не е ваЖно какВо имаШ в жиВота си,а коГо...
Аз ако съм това бих си избрала.Все някой трябва да си го отнесе,че ти е гадно.А пък тоя си го е и заслужил.Какъв приятел го наричаш и то най-добър като той те наранява?Един истински приятел не би го направил никога!Първоначално написано от tuzaro
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Пффф тоя е хипер тъп...кой преебава най добрия си приятел та било и заради момиче.Аз мисля дя го хвърлиш него през някой мостто за това е кофти да сте от един клас...аз като говоря не приказвам!Трябва да поговоришс него и да си хванеш друга(по възможност бившето му гадже)
![]()