- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя, за да тръгнем най-накрая?
Преди няколко дни пуснах една тема ама кой ли и обърна внимание за тва пак ше помоля за съвет. Влюбух се в едно момче от моя клас. Той ме харесваше и направи всичко за да го харесам и аз, аз го харесах и незнам кво стана така и не тръгнахме - нещо се сдърпахме. Накарах един фр да го пита дали ме харесва и той му е казал че ме харесва ама малко и не като преди, а аз съм луда по него. Преди се държеше много мило а сега.....с всички дръги се държи добре с мене някфо много смотано. Моля ви кажете ми какво да направя искам пак да си е той и най - накрая да тръгнем.
т.7
krem4et0
Може да опиташ да говориш с него,да му кажеш какво изпитваш и да се разберете,ако ли не не знам какво да те посъветвам.Но ако ме послушаш УСПЕХ!![]()
Suavemente besa me,que quiero sentir tus labios besando me otra vez!
Ем можеш да му подскажеш, че го харесваш... Някакви намеци, после го помоли да излезете на кафе, говорете си, ала-бала , некфи такива... Ако ти откаже, значи го забрави... Неможеш насила да накараш някой да те обикне
Аиде успех
Луда си по него, ама той явно не е така, щом на приятел го казва.Пред теб най-вероятно ще каже, че нищо няма...
Държи се смотано не, защото не те харесва, а защото му е конфузно, от това, че нещо е имало и нищо не е станало.
Аз се опитвам да му го кажа ама просто не става, той се даржи по - добре с тая дето е ходел преди. А с мене се едно съм.....![]()
![]()
![]()
govorete be hora za kvo sa vi tiq usti ?!!![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Какво да говора като той не ме зима на сериозно! Аз му викам обичам те той ме гледа с един такъв поглед и ми вика "абе ти...." и аз ама не сериозно и той пак с една такава физиономия си клати главата не доволно. Кво да му говора?! Той не ми вярва!
Само да ти кажа , че въобще няма да си интересна на това момче , ако всеки ден му повтаряш колко много го обичаш.....Ми то си е досадно..Сигурно му е писнало на момчето....Дейставай малко по-неприбързано....Обмисляй нещата и не се хвръляй с главата на долу толкова рано...Успех с това момче и знай , че колкото си по-недостъпна и тайнствена /и да не си разкриваш чувствата/ , толкова повече ще има интерес към теб.
![]()
napravo my kaji..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
ами...на 13 съм той също. Моля ви кажете ми кво да правя готова съм на абсолютно всичкооооо :
Zdrasti mili4ka...iskam da ti kaja samo 4e dori i da te haresva mnogo nikoga nqma da go kaje na priqtelq si..Taka 4e ne vqrvai mnogo na tova koeto si 4ula...Iма едно ne6o koeto moje6 da napravi6 zavrati se pove4e okolo nego varni mu trapkata...Uspeh4eta..![]()
Първоначално написано от SexY_tAnI
Мерси многомного ме трогна мнението ти чак ми се насълзиха очите
![]()
Успехче и от мен.Първоначално написано от sexy_bebz
Смятам темата за приключена![]()