.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Kazval go e sigurna sam no za6to si misli taka za men mai toi me izpolzva za6toto posledniq pat kaza 4e toi nemoje da doide a az trqbva da otida pri nego sigurno pak si misli da pravim sex dokato si zamini a toi sled nqkolko dena zaminava pak uj 6te6e da govori s tatko po edin vajen vapros da me puska pri nego kogato zamine ve4e neznam kakvo da si mislq
    Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq

Най-вероятно и той е наранен.
    Преди време бях с едно момче,което искаше да спи с мен,но аз му отказах.Той споделил това с приятелите си,всички започнали да го подиграват.След време той ми заяви,че иска да скъса с мен,защото съм била много малка за него.А аз бях първото му гадже,първата,която целуна за първи път!Разплака се пред мен,каза,че много го боли,но така трябва.
    След няколко седмици чувах какви ли не неща,които той е казал.
    С това искам да ти кажа,че някой го правят това,за да прикрият чувствата си,да докажат пред другите,че за тях ти си нищо!
    Но това не значи,че наистина го мислят!
    Надявам се да разбереш нещо от това дет изписах
    offline forever!

of umiram

sauzil se e sre6tu men s edna na6a ob6ta priqtelka no na nego qvno e pove4e priqtelka za6toto sa bili i gadjeta a az ne znaeh i sega tq mi kazva 4e otnovo sa se sabrali i toi pak 6te e nein i 4e tq vinagi go e pravila 6tastliv.I az go popitah dali e vqrno a toi mi se opuli : teb kakvo te barka kakvo te zasqga ei takiva i az iskam da obi4am i da napravq nqkoi 6tastliv umiram ot maka ujasne e 4uvstvoto sega po4vam ve4e da sajelqvam 4e to4no toi mi be6e parviq i go vidqh v druga svetlina ne sam o4akvala tova

Това го прави най-малкото,за да те нарани.Остави го,забрави го.Ще видиш как един ден той ще е сам,а ти ще си по-щастлива от всякога!
    Напълно те разбирам,знам колко те боли,но продължи напред,това е единственото,което можеш да направиш! Имаш моята подкрепа!
    offline forever!

Град
    над морето
    Радай се на свободата си
    spox ше се оправиш

На мен ми се случи почти същото нещо,не сме се ебали,но си прекарвахем мнг хубаво и като скъсахме той направи същото:разправя че съм лесна че съм курва и тнт.Аз направих следното : събрахме се 3 момичета уу дома и го наирсувахме да дави в море от цигари(пушеше много яко) и гореше на картинката нешо такова.След това излязохме пред блока и запалих листчето.Нямаш представа колко помага !!! Можеш и ти да пробваш нещо от сорта Успех !

Nemojah da razera kakvo ste napravili ne shvanah ne6to

Аз кво да кажа като плача ден и нощ , в нас , навън , пред PC-то ... и не спирам и не мога да спря и УМИРААААААААААААААААААААМ

Град
    Asenovgrad
    oh gorki4kata, ispitvala sam tvoqta bolka i znam kakvo e !!!Vajno e da se opita6 da prodalji6 napred i da go zabravi6 !!!Shte ti e trudno , no se pak go napravi!!! A i 6tom e trugnal da razpravq nasam natam takiva ne6ta qvno naistina ne si struva , zabravi go!!!!

Град
    Asenovgrad
    Цитирай Първоначално написано от acidburn1
    Аз кво да кажа като плача ден и нощ , в нас , навън , пред PC-то ... и не спирам и не мога да спря и УМИРААААААААААААААААААААМ

Nqma smisal da se izmu4va6 po tozi na4in mila !!!Prosto ne si zaslujava se sasipva6 po toq na4in zaradi nqkoi ili ne6to!!

Цитирай Първоначално написано от acidburn1
    изчакай да мине малко време и ще се успокоиш поне аз вече съм по спокона след като видях как се е променил.Утре заминава и май никога вече няма да се видим незнам зашо но днеска имах едно пропуснато повикване от него защо ли ме е тарсил незнам но не ме потърси втори път.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си