.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Град
    ..във един измислен свят..

Дали съм готова да се променя? Да му кажа или не?

Здравейте..Тия дни се разделих с приятеля си и дори писах тема.. Та днес стана една кофти работа.. Пъвро имах една картичка , за него, която щях да му дам след НГ като си дойде от чужбина..Обаче така и не му я дадох..И една приятелка знаеше къде я държа и я взе и му я остави в джоба.. И когато разбрах.. В смисъл на нея пишеше Обичам те ала бала такива работи .. И той нищо не казал.. Бил с едно друго момче,но я запазил.Та въпросното момче ми каза че го питал защо сме се разделили ..
    По същество : На втори човек казва че много сме се карали и затова..И понеже съм малко ревнива..наистина е така.. И сега .. Да му кажа ли че съм готова да се променя ,ако е съгласен да сме отново заедно? В никакъв случай да му се моля,просто да му кажа това,което ми е .. Досега отбягваше темата... Нямам курража..Искам подкрепа..

iskash podrepa ? imash q ! ne trqbva da se predavash tolkova lesno uspeh !!!
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Malko tyk tam ne svanah ama osnovnoto go razbrah - mi da trugnete kaji mu si4ki i kusmet
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Град
    sofia
    то4но така!не му се моли..просто му кажи 4е искаш да се промениш и 4е искаш да си с него..да ти даде още една възможност и толкова.но не се излагай да му се умоляеаш и т.н. успех

Ako si sigurna che shte uspeesh da se promenish mu go kaji i ako naistina iskash da si s nego ne se predavai lesno. Ponqkoga hubavite neshta trudno se postigat.

Цитирай Първоначално написано от marmalad4e
    то4но така!не му се моли..просто му кажи 4е искаш да се промениш и 4е искаш да си с него..да ти даде още една възможност и толкова.но не се излагай да му се умоляеаш и т.н. успех
    +1 a aко реши,че няма да се получи и те отхвърли се откажи.
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Надежда любовна ще покълне.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

Еми кажи му, че си готова да се промениш ако той иска, ако не има други заради, който да се променяш.Успехчета..

Град
    v edno sypersko grad4e
    Цитирай Първоначално написано от baby_leisy
    Ako si sigurna che shte uspeesh da se promenish mu go kaji i ako naistina iskash da si s nego ne se predavai lesno. Ponqkoga hubavite neshta trudno se postigat.
    +1 Yspeh
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Мега фен Аватара на koalka
    Бъди искрена с него, дейвствай!Имаш шанс, не го пропилявай.Друг е въпроса дали ще ти го даде.

Град
    ..във един измислен свят..
    Вече всичко свърши... Така и не ми каза причината и няма и да ми я каже.. За него думата "незнам" е злато.. Нямам сили вече да му говоря..той мълчи и нищо не казва... и въпреки всичко не мога да го приема..

Цитирай Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
    Вече всичко свърши... Така и не ми каза причината и няма и да ми я каже.. За него думите "не знам" са злато.. Нямам сили вече да му говоря..той мълчи и нищо не казва... и въпреки всичко не мога да го приема..
    Не се отчайвай.Със сигурност ще ти е много трудно,но ще намериш друг рано или късно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си