С въпросното момче се запознахме през лятото,още първия път като го видях ми направи голямо впечатление.Не беше като другите момчета,просто беше по-различен Той е много добър приятел на мой съученик.Не се бяхме виждали много време и преди 2 седмици се прибирахме заедно от даскало и през цялото време той само ми се усмихваше и нищо друго Реших да отида да пия кафе с моя съученик,като тайничко се надявах да видя и мойто момче така и стана Но както винаги той си мълчеше,усмихваше,а аз само говорех и така вечерта се прибрах и реших да му драсна нещо в skaype,но той ми каза:" знаеш ли много си хубава и много ме кефиш,но искам да съм само с приятел с теб.Сигурно съм най-голения бауш за да те изпусна,но просто това искам" ,аз се съгласих и нищо друго неказах.Но какво стана,с него приятел си пишем и изведнъж ми казва:" знаеш ли колко много те харесва Ники (така се казва момчето) обаче много го е срам да ти го каже".Вчера пак ходих при моя съученик,опитвах се да го поотпусна да говори с мен Ники,но не просто не се получава.Виждам как тайничко си ме гледа как не ме изпуска от поглед нито за секунда,но нищо друго неправи.Намеквам му разни неща,пускам базици,но той си е същия.Вече незнам какво да направя,за да се почувства сигурен с мен,за да се отпусне и да види,че може да има нещо между нас.Той сега ще прави 17,а аз съм на 18.Знам че някои може да ме упрекне и да ми каже какво очаквам от някви малки момченца,но просто така се случи и си го харесах.Той наистина е като някакво ангелче но просто и аз незнам вече какво да направя и как да му покажа,че намен ми пука за него.Надявам се да ми дадете някакви съвети за това как да постъпя и най-вече се надявам да сте разбрали нещо от цялата тази история