- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бройката...
Първоначално написано от varnen4e
всъщност - като няма да казваш... защо пускаш на другите "мухата"? аз не се притеснявам да кажа, че съм им изтървал бройката, но само 3 от сексуалните ми връзки означават нещо за мен... макарче 2 от тях са приключили отдавна.. ако си говорим честно в момента сме разделени с приятелката ми (разстояните мамата си трака) - и аз от началото на годината до днес (31 януари) съм спал с 4 "чужди" девойки... на 2 от тях не им знам имента (щото то еб*** не е повод за запознаство) - но това ме означава че приемам, че съм имал каквато и да е връзка с тях - свен механичко "изчукване".. което дори не го смятам за "бройка"... та в този аспект споменах, че не бройката не е важна, а качеството.. т.е. на всеки може се случи да се напие и да се събуди с непознат/а в леглото.. но това не би трябвало да се смятаиначе идват трицифрени числа и става оУе маУе..
![]()
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
чек да пресметна.......точната бройка ееее
.... нула...
![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
с 4
9
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
с три![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
s 1![]()
+1Първоначално написано от Sevt
С 3-ма![]()
избегал е преди да ръгнеПървоначално написано от varnen4e
![]()
с 2 момичета
Ще разберете, но трябва да сте N+1 -вата..добре де досега съм се целувал с 101 жени /в двоичната система
/ , ина4е туй секса не го знам що е
Разчитам във форума да открия любофтъ на живота си..не не съм се насмъркал.
Спал съм с 3062 женички до сряда бяха 3060 ама снощи станаха с 2 повече![]()
![]()
С повечето от тях съм праил секс в мойто голямо ЖАКУЗИ ! Имам и нов номер за мойте фенки ако желаят и те да се цамбурнат в Жакузито ми да ми се обадят .... все пак съм фен на Митьо Питона - Питона и правя това което той прави имам си и аз голяма писалка като неговата мойта е марка SCHNEIDER неговата нз ква е
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()