- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бройката...
с 2![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
ето едно момиче с опит... което поне си казва.. щото повечето девойки са спали с по 2-3... макс 4-5.. (или поне така казват... аз на една и бях втория - сигурно 50-тия втори - ама тя си държеше на своет)Първоначално написано от Milena_Pld
браво миленче... имаш бира (или квото уиски пиеш) на корем.. от мен ако случайно те видя някъде.
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
С 3-ма![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
не говорих за опит а за лицемерие.. както и да е.. и аз не съм дал точна бройка - защото не мога да го направя. със сигурност е над 20.. но мога да твърдя, че само 3 от връзките ми са ми достатили някакво удовослтвие..Първоначално написано от Atula
казах, че преди време бях с една "кака" която твърдеше, че съм и втория.. тая от зад беше по-широка от колкото от пред... и си държеше на твърдението.. или първият е бил кон.. или аз съм някъде 50 и ВТОРИЯ..![]()
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
s 2
ulqlq danett
1
+1 :PПървоначално написано от jozefina_93
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Честно ли? Ми не ги броя след 10-таПървоначално написано от varnen4e
![]()
Ама да ти кажа - не е важна бройката - важно е качеството , а качеството се постига като си с постоянна партньорка![]()
Айде обориме :P
Голям размер на картинката! /machoka/
Mi az s1m bila s 4 mom4eta...ama mislq i 4e ne sa malky vse pak![]()
N@ vsi4ki g@dni ky4ki,koity mi z@vijd@t,n@ m@ik@ im v p*tkite bez d@ se obijd@t :P:P:P
Малко са ти - дерзай за ощеПървоначално написано от ByBeTyYy
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
0![]()
Правила сам секс със 7 момчета обаче колко пъти не се знае :-D
+2Първоначално написано от sWeeT_eLichkA
Знаеш ли? Има доста широки жени, има жени с по-отпуснати мускули и изобщо може да си 2-ри, ама с 1-вия де е правила редовен секс 3 години!Първоначално написано от TH33N
s dostatuchno![]()
Smile! It's the second best thing you can do with your lips
s 2ma
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
еми и аз с 1![]()