- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кой има косми по дупето:)
айде де...аз имам...като гора са
къдрави са...дразнат ме... един опит за махане съм правил...несполучлив и болезнен![]()
не ми стиска![]()
...интересен ми е отговора и на жените...да видиме коя ще си признае![]()
притеснихте са![]()
имам деба ама нарочно съм ги остайл като скрита лимонка - ако някоя ги види и не избяга панически значи държи на мен
Да,сплитам си и плитчици![]()
да ве на масури си ги сплитам![]()
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
имамсредна работа
постигвам за по естетичен вид
не ми пука
задника ми е за отделяне само
![]()
![]()
Че закво ти е да си махаш космите по задника ако не си момиче бе?Верно пречат понякога но не е болка за умиране.
имам.. и по краката и ръцете имам.. гледам че по гърдите са започнали да стават доста.. за сметка на това са светли.. не мисля да махам косми ни от задника си, нито от краката или ръцете си.. за гърдите.. ако много порастнат може би ще стрижа.. ама близките 2-3 годинн (надявам се) няма такава опастност..
за кво си ги махам.. да не съм педал, че си бръсна краката и гъза...
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
е как за какво да бръснеш задника ве пич? че да може гаджето ти да ти "лижи дупчицата"![]()
една се опита да ме налази с език на там.. но реагирах доста бързо и я разкарах от мястото.. за мен това е педалско.. не ме кефи.. напротив гадно ми е като си помисля даже.. иначе аз обичам да целувам девойките по дупето - което естествено означаса само едно.. след като съм я подготвил - няма отръване от анален секс (всъщност никоя не се е дърпала след като си и облизал задника)Първоначално написано от tenaglia
Представяш ли си да земе да те забоцка докато я лижеш по дупето ...Първоначално написано от TH33N
![]()
![]()
нема лошо в боцкането... даже е гот като я клатиш от зад пичката и да не е била бръсната около ден.. че да те боцка по топките..Първоначално написано от DiTko^
![]()
![]()
![]()
и за бузите и за междубузието ;>
аз по бузите не знам някой да има косми.. ама щом твърдите![]()
аз имам![]()
хаха за момиче с косми на гъза не сам чувал още ама всяко себеуважаващо се момче има космалаци![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
продай ги по интернетПървоначално написано от tenaglia
![]()
...даже това е една от главните причини да мразя лятото ;!