.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Слушалки

Слушалки

Хм.. здравейте.. Искам да питам, нормално ли е 2 месеца след като си купя мп4 плейър, слушалките вече да се прецакат? Щото неска... пускам го и едната слушалка не баца... и може ли да се оправи? И също къде се продават такива слушалки?

Супер фен
    Град
    в килера
    Аз имам мп3-ка и слушалките и се прецакват веднъж на 6 месеца, предполагам защото непрекъснато се заплитат и увиват (уви, няма друг начин да си ги прибера). Иначе, слушалки всякакви... преди около година един приятел си беше взел мп4 плейър, след 2-3 месеца си прецака слушалките, а след като никъде не намери слушалки за мп4, си продаде плейъра...
    Предполагам, че не е търсил достатъчно, не вярвам никъде да няма слушалки за нещо толкова разпространено като мп4 плейъра... във всеки магазин за електроника би трябвало да има

хубави слушалки ->
    http://megashop.bg/pc/product_info.p...oducts_id=1453

съответно по скъпи от вашият mp3/mp4/wav/divx плеър
    като недавате пари -> сещате се :>

Re: Слушалки

Цитирай Първоначално написано от KicK-BoXioRkaTa
    Хм.. здравейте.. Искам да питам, нормално ли е 2 месеца след като си купя мп4 плейър, слушалките вече да се прецакат? Щото неска... пускам го и едната слушалка не баца... и може ли да се оправи? И също къде се продават такива слушалки?
    1-во да нормално е ако си зел слушалки менте.. и не ка4ествени каквито се продават с мр3-ката те..
    2-ро не задавай тапи вапроси от там дето си ги зел и там ще намериш и слушалки дето се продава комп... дискове с музика и така...
    3-то допитаи се до пр-ли мама тати и тогаз питай ако те не могат да ти отговорят в което се самнявам
    4-то моля не задавайте такива безмислени тъпи въпроси стаате смешни и после защо го ругаим ... ми като нема ум ко да го праим да го гледаме ли???!
    5-то смятам 4е темата трябва да бъде закл..
    UNICEF
    УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
    Не бъди безразличен, бъди различен!
    Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!

Супер фен Аватара на rakiQ
    6-то не се вживявай като модератор!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    6-то не се вживявай като модератор!
    точно казано...

иначе по темата---аз си купих 1ни за 12 кинта и са живи вече 8 месеца /а ги ползвам и за усилвателя за китарата...а както някои от вас знаят, аналоговия сигнал подаден от китара 'прецаква' обикновени слушалки..да не говорим за изкривена китара/

Град
    Някъда там в небосклона...
    Ми аз се грижа за слушалките си така че не могат да изкарат повече от 1.5 месеца при мен... Много зависи от тва как ги ползваш...

А как трябва да ги ползвам?!

Град
    Някъда там в небосклона...
    ми да не си ги държиш по джобовете много и да не ги правиш на възли и абе общо взето не трябва да има много триене

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си