- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблемна ерекция
Здравейте! От скоро имам един проблемПопринцип не пиша по такива форуми,но ми стана кофти и реших да потърся помощ тук.Значи на 17 години съм пушач. Като малък бях опериран от херния на 15 години започнах полов живот и сичко добре но на последък или трудно получавам ерекция с приятелката си или след секс много бързо ми спада... моляви помогнете или кажете какво да правя,че много съм се стреснал.. да не е нещо от цигарите или нещо от това че съм опериран ?
А и напоследак я няма сутрешната ерекция... :S
т.7
krem4et0
от операцията не може да е... аз скоро бях опериран и вси4ко е наред...и малко вероятно да е от цигарите иди на лекар най-добре![]()
![]()
![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
+1Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
I ot kolko vreme si taka ?!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
едва ли е проблем..Първоначално написано от unknownn
споко аз пуша от 13 годишен.. при това пафкам доста здраво.. цигарите не могат да ти пречат на половия живот в никакъв случай.. това де го пише по кутиите е измислено от някой комплексар.. де идея си няма за какво иде реч..Първоначално написано от unknownn
над 30% от мъжката част на населението са оперирани от херния.. и поне 50% от тях са започнали полов живот на 15... и дори по-малко години..Първоначално написано от unknownn
[quote="unknownn"]
но на последък или трудно получавам ерекция с приятелката си или след секс много бързо ми спада... [quote="unknownn"]
има няколко причини да получаваш трудно ерекция..
1. омръзнала ти е приятелката..
2. прекалил си с онаниране
3. прекалил си с алкохол
4. имаш си проблеми (семейни, училищни... и друг род)
5. Изморен си.. недоспиване.. яко геймене, чатене бла бла..
а това че бързо ти спада, каото свършиш е СЪВСЕМ нормално.. на мен ми спада може би 30 секунди след като съм свършил и ми трябват поне 30 минутна почивка (цигарка.. пишкане.. миене.. мързелуване поне 10 мин в леглото.. и т.н.)
не мисля, че е нещо лошо..Първоначално написано от unknownn
а ако нямаш сутрешна ерекция - означава, че не си се събудил от самосебе си.. а нещо те е събудило..
опитай да поспиш.. някоя вечер.. легни си в 22.00 и спи до когато ти се спи... без НИЩО и НИКОЙ да те притеснява.. т.е. пълно спокойствие.. не си мисли за проблеми.. и т.н.
опитай това.. ако не става.. опитай още веднъж.. и провери.. ако направиш 3 дни пълен релакс.. и на 4-тата сутрин се събудиш отново без готов за бой зеленчук.... ходи се прегледай..
успех.
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
[quote="TH33N"]едва ли е проблем..Първоначално написано от unknownn
споко аз пуша от 13 годишен.. при това пафкам доста здраво.. цигарите не могат да ти пречат на половия живот в никакъв случай.. това де го пише по кутиите е измислено от някой комплексар.. де идея си няма за какво иде реч..Първоначално написано от unknownn
над 30% от мъжката част на населението са оперирани от херния.. и поне 50% от тях са започнали полов живот на 15... и дори по-малко години..Първоначално написано от unknownn
[quote="unknownn"]
но на последък или трудно получавам ерекция с приятелката си или след секс много бързо ми спада...готино го каза и според мен успокои хлапетоПървоначално написано от unknownn
Бе ти пуши доде остарееш път после ще се замислиш дали е комплексар тоя дето го е писал.А пък да т пада бързо след секс мисля че си е нормално.
Neshto si se pritesnil. Ne e ot cigarite ne e i ot herniqta. Nqma za kakvo da hodish na lekar. Tova e chisto psihicheski proces.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Първо благодаря на всички за съветите! Много сте пекани,което да си призная не очаквахЩе послушам съветите и ще видя какво ще стане..ако нищо не помогне тогава ще отида на лекар
Мерси още веднъж супер сте (hug)
ми и моя съвет е иди на доктор след като смяташ,че е толкова спешно.но според мен нямаш причина да се тревожиш
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Не е от цигарите нито от операцията ... според мен тва е на психическа основа . .. изпробвайте новости . . . преди няколко месеца имах някъф тъп проблем смисал при еякулация почти никво удоволствие не испитвах и се бях притеснил ама след няколко пъти се оправих ... пробвай да ядеш орехи от тях поне аз ставам като пожарникарски маркуч може да удавиш някой ! удоволствието е голямо и държиш стабилно!
Айде и успех!
Първоначално написано от ubuntu
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Пробвай ей тия хапчета за ерекция вигор 300, мой колега студент ги пробва и каза, че действат. При него проблема беше, че свършваше много бързо, ама като чета информацията общо взето действат доста добре на всичко, преждевременна еякулация, трудно повтаряне след първи полов акт и т.н. Някакви промоции имат за 1 бройка да се поръча.
Таблетки за ерекция – http://track.vigrax.bg/product/Vigra...7&bid=advandec
Аз бих ти препоръчал да си вземеш напълно натуралното желе за ерекция и задържане makagra.Използвам го от няколко месеца и съм много доволен,билково е и не ми вреди, а ефектът е добър.