.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Проблемна ерекция

Здравейте! От скоро имам един проблем Попринцип не пиша по такива форуми,но ми стана кофти и реших да потърся помощ тук.Значи на 17 години съм пушач. Като малък бях опериран от херния на 15 години започнах полов живот и сичко добре но на последък или трудно получавам ерекция с приятелката си или след секс много бързо ми спада... моляви помогнете или кажете какво да правя,че много съм се стреснал.. да не е нещо от цигарите или нещо от това че съм опериран ?
    А и напоследак я няма сутрешната ерекция... :S

т.7
    krem4et0

Мисля,че е от цигарите,но иди на лекар!
    Bring me to life...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Samnqvam se 4e ot cigarite no vse pak otidi na lekar tuk nqma lekari za da ti pomognem

от операцията не може да е... аз скоро бях опериран и вси4ко е наред...и малко вероятно да е от цигарите иди на лекар най-добре
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

лекар бако уролог

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    лекар бако уролог
    +1

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    I ot kolko vreme si taka ?!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    127.0.0.1

Re: Проблемна ерекция

Цитирай Първоначално написано от unknownn
    Здравейте! От скоро имам един проблем
    едва ли е проблем..
    Попринцип не пиша по такива форуми,но ми стана кофти и реших да потърся помощ тук.Значи на 17 години съм пушач.
    споко аз пуша от 13 годишен.. при това пафкам доста здраво.. цигарите не могат да ти пречат на половия живот в никакъв случай.. това де го пише по кутиите е измислено от някой комплексар.. де идея си няма за какво иде реч..

Като малък бях опериран от херния на 15 години започнах полов живот и сичко добре
    над 30% от мъжката част на населението са оперирани от херния.. и поне 50% от тях са започнали полов живот на 15... и дори по-малко години..

[quote="unknownn"]
    но на последък или трудно получавам ерекция с приятелката си или след секс много бързо ми спада... [quote="unknownn"]
    има няколко причини да получаваш трудно ерекция..
    1. омръзнала ти е приятелката..
    2. прекалил си с онаниране
    3. прекалил си с алкохол
    4. имаш си проблеми (семейни, училищни... и друг род)
    5. Изморен си.. недоспиване.. яко геймене, чатене бла бла..
    а това че бързо ти спада, каото свършиш е СЪВСЕМ нормално.. на мен ми спада може би 30 секунди след като съм свършил и ми трябват поне 30 минутна почивка (цигарка.. пишкане.. миене.. мързелуване поне 10 мин в леглото.. и т.н.)

моляви помогнете или кажете какво да правя,че много съм се стреснал.. да не е нещо от цигарите или нещо от това че съм опериран ?
    не мисля, че е нещо лошо..
    а ако нямаш сутрешна ерекция - означава, че не си се събудил от самосебе си.. а нещо те е събудило..
    опитай да поспиш.. някоя вечер.. легни си в 22.00 и спи до когато ти се спи... без НИЩО и НИКОЙ да те притеснява.. т.е. пълно спокойствие.. не си мисли за проблеми.. и т.н.
    опитай това.. ако не става.. опитай още веднъж.. и провери.. ако направиш 3 дни пълен релакс.. и на 4-тата сутрин се събудиш отново без готов за бой зеленчук.... ходи се прегледай..
    успех.
    Скандали, въргали, надути кавали
    Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
    без тях да живеем, ще можем, едва ли
    към всичко това ще изпитваме глад....

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    какво общо имат цигарите о.О

Re: Проблемна ерекция

[quote="TH33N"]
    Здравейте! От скоро имам един проблем
    едва ли е проблем..
    Попринцип не пиша по такива форуми,но ми стана кофти и реших да потърся помощ тук.Значи на 17 години съм пушач.
    споко аз пуша от 13 годишен.. при това пафкам доста здраво.. цигарите не могат да ти пречат на половия живот в никакъв случай.. това де го пише по кутиите е измислено от някой комплексар.. де идея си няма за какво иде реч..

Като малък бях опериран от херния на 15 години започнах полов живот и сичко добре
    над 30% от мъжката част на населението са оперирани от херния.. и поне 50% от тях са започнали полов живот на 15... и дори по-малко години..

[quote="unknownn"]
    но на последък или трудно получавам ерекция с приятелката си или след секс много бързо ми спада...
    има няколко причини да получаваш трудно ерекция..
    1. омръзнала ти е приятелката..
    2. прекалил си с онаниране
    3. прекалил си с алкохол
    4. имаш си проблеми (семейни, училищни... и друг род)
    5. Изморен си.. недоспиване.. яко геймене, чатене бла бла..
    а това че бързо ти спада, каото свършиш е СЪВСЕМ нормално.. на мен ми спада може би 30 секунди след като съм свършил и ми трябват поне 30 минутна почивка (цигарка.. пишкане.. миене.. мързелуване поне 10 мин в леглото.. и т.н.)

моляви помогнете или кажете какво да правя,че много съм се стреснал.. да не е нещо от цигарите или нещо от това че съм опериран ?
    не мисля, че е нещо лошо..
    а ако нямаш сутрешна ерекция - означава, че не си се събудил от самосебе си.. а нещо те е събудило..
    опитай да поспиш.. някоя вечер.. легни си в 22.00 и спи до когато ти се спи... без НИЩО и НИКОЙ да те притеснява.. т.е. пълно спокойствие.. не си мисли за проблеми.. и т.н.
    опитай това.. ако не става.. опитай още веднъж.. и провери.. ако направиш 3 дни пълен релакс.. и на 4-тата сутрин се събудиш отново без готов за бой зеленчук.... ходи се прегледай..
    успех.
    готино го каза и според мен успокои хлапето

Бе ти пуши доде остарееш път после ще се замислиш дали е комплексар тоя дето го е писал.А пък да т пада бързо след секс мисля че си е нормално.

Мега фен Аватара на amatorium
    Neshto si se pritesnil. Ne e ot cigarite ne e i ot herniqta. Nqma za kakvo da hodish na lekar. Tova e chisto psihicheski proces.
    Eating isn't cheating - Arnold

Първо благодаря на всички за съветите! Много сте пекани,което да си призная не очаквах Ще послушам съветите и ще видя какво ще стане..ако нищо не помогне тогава ще отида на лекар Мерси още веднъж супер сте (hug)

Град
    EastPerih (Исперих)
    ми и моя съвет е иди на доктор след като смяташ,че е толкова спешно.но според мен нямаш причина да се тревожиш

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Не е от цигарите нито от операцията ... според мен тва е на психическа основа . .. изпробвайте новости . . . преди няколко месеца имах някъф тъп проблем смисал при еякулация почти никво удоволствие не испитвах и се бях притеснил ама след няколко пъти се оправих ... пробвай да ядеш орехи от тях поне аз ставам като пожарникарски маркуч може да удавиш някой ! удоволствието е голямо и държиш стабилно!
    Айде и успех!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Не е от цигарите нито от операцията ... според мен тва е на психическа основа . .. изпробвайте новости . . .
    Айде и успех!
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Пробвай ей тия хапчета за ерекция вигор 300, мой колега студент ги пробва и каза, че действат. При него проблема беше, че свършваше много бързо, ама като чета информацията общо взето действат доста добре на всичко, преждевременна еякулация, трудно повтаряне след първи полов акт и т.н. Някакви промоции имат за 1 бройка да се поръча.

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Цитирай Първоначално написано от realdeal70 Виж мнението
    Пробвай ей тия хапчета за ерекция вигор 300, мой колега студент ги пробва и каза, че действат. При него проблема беше, че свършваше много бързо, ама като чета информацията общо взето действат доста добре на всичко, преждевременна еякулация, трудно повтаряне след първи полов акт и т.н. Някакви промоции имат за 1 бройка да се поръча.

Цитирай Първоначално написано от dimitar5671 Виж мнението
    Таблетки за ерекция – http://track.vigrax.bg/product/Vigra...7&bid=advandec
    Мазни реклами.

ivchoo
    Guest
    Аз бих ти препоръчал да си вземеш напълно натуралното желе за ерекция и задържане makagra.Използвам го от няколко месеца и съм много доволен,билково е и не ми вреди, а ефектът е добър.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Темата е стара!

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от mon4eto Виж мнението
    Samnqvam se 4e ot cigarite no vse pak otidi na lekar tuk nqma lekari za da ti pomognem
    Поел е някви глупости 100% както по-горе пише явно е от цигарите и да не е от тях пак някаква друга отрова е поел то не е възможно ей така живееш си нормално и хоп изведнъж проблем...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си