- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Налектрилизирана коса
Значи напоследък косата ми много се наелектрилизира (ако така се пише де) и незнам какво да я правя. Само да я пипна или да я допра до нещо и стръчва нагоре все едно съм бръкнала в контакта!
Майка ми казва,че е от зимата,но никоя зима до сега не ми е била такава косата...А една фр ми каза, че е защото се къпя всеки деннз....
Не е от дрехите...защото на дрехи,които съм носела преди и ми е нямало нищо,сега става така.
Някой да знае нещо с което да я мажа или де да знам...нещо такова?
Послепис: Извинявам се ако е имало такава тема преди,но аз търсих и нищо не можах да намеря![]()
kupi si 4etka ot estestven kosym ne s plastmasoviq greben da si reshesh kosata
No matter where you go, there they are...
+1 ili darvena 4etkaПървоначално написано от _crazy_baby_
az nqmam takav problem oba4e se opitai da q mie6 prez den za6toto taka se izto6tava a i se premiva a sa6to taka ima edni balsami koito sa bez izmivane probvai nqkoi ot tqh![]()
Вземи си шампоан и балсам с антистатичен ефект и както ти казаха преди мен-дървена четка или гребен.
мм..не определено не е защото се къпиш всеки ден спокоино ..ама аз лично сащо някои зими го имам този проблем затова слага6 на раката си савсем малко крем (без значение какъв ) и по краищата на косата размазваш има страхотен ефект ..![]()
отиваш зна4и в аптеката,магазина или супермаркета..казваш си проблема...дават ти едно таковааа бяло може да е балсам му викат,ако не си 4увала е време е да се запознаеш с него...ако косата ти е гъста или прекалено рядка избери подходящ за твоята коса балсам...виж как се ползва...и после о 4удо косата ве4е не хвър4и или ако ти е 4уплива косата просто използвай пяна по-силна фиксация! и за правата коса се отнася същото
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...