.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Град
    В сърцето му!

Налектрилизирана коса

Значи напоследък косата ми много се наелектрилизира (ако така се пише де ) и незнам какво да я правя. Само да я пипна или да я допра до нещо и стръчва нагоре все едно съм бръкнала в контакта!

Майка ми казва,че е от зимата,но никоя зима до сега не ми е била такава косата...А една фр ми каза, че е защото се къпя всеки ден нз....
    Не е от дрехите...защото на дрехи,които съм носела преди и ми е нямало нищо,сега става така.

Някой да знае нещо с което да я мажа или де да знам...нещо такова?

Послепис: Извинявам се ако е имало такава тема преди,но аз търсих и нищо не можах да намеря

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    kupi si 4etka ot estestven kosym ne s plastmasoviq greben da si reshesh kosata
    No matter where you go, there they are...

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от _crazy_baby_
    kupi si 4etka ot estestven kosym ne s plastmasoviq greben da si reshesh kosata
    +1 ili darvena 4etka

az nqmam takav problem oba4e se opitai da q mie6 prez den za6toto taka se izto6tava a i se premiva a sa6to taka ima edni balsami koito sa bez izmivane probvai nqkoi ot tqh

Вземи си шампоан и балсам с антистатичен ефект и както ти казаха преди мен-дървена четка или гребен.

Супер фен Аватара на rakiQ
    пръскай с лак за коса

като ми се наелектризи си я заглаждам с кристали, или със спрея на л'ореал за блясъм и разресване, самоче не си го пръскам направо на косата, а на дланите и после заглаждам

мм..не определено не е защото се къпиш всеки ден спокоино ..ама аз лично сащо някои зими го имам този проблем затова слага6 на раката си савсем малко крем (без значение какъв ) и по краищата на косата размазваш има страхотен ефект ..

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    отиваш зна4и в аптеката,магазина или супермаркета..казваш си проблема...дават ти едно таковааа бяло може да е балсам му викат,ако не си 4увала е време е да се запознаеш с него...ако косата ти е гъста или прекалено рядка избери подходящ за твоята коса балсам...виж как се ползва...и после о 4удо косата ве4е не хвър4и или ако ти е 4уплива косата просто използвай пяна по-силна фиксация! и за правата коса се отнася същото
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    Bikini Bottom
    За наелектризирана коса, използвай балсам. И както казаха за четка с естествен косам. :P

Цитирай Първоначално написано от NeaDekVatnA
    мм..не определено не е защото се къпиш всеки ден спокоино ...
    напротив, премитата коса се наелекртизира повече сухата и изтощена също

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си