.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68

тя е бременна

ами аз съм на 18 а тя е на 17 и 1 месец мн я обичам ходим почти от година и сега се оказва че тя е забременяла (от мен) но въпреки това и идвало редовно и незнаела и сега е късно за асборт .... какво да правя немога да гледам дете нии сме още малки и незнам дори дали бих искал да прекарам целия си живот с това момиче само...

т.1
    krem4et0

Град
    Варна, България
    А може би всеки трябва да си носи последствията от глупостите, които прави ...
    Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!

мн мерси,,... тя каза че била на хапчета а всъщност си смятала овулации и тн....

Голям фен
    Ммм кофти ситуация.Тя май нарочно го е направила и ти е врътнала мръсен номер.Аз ако бях...бих я зарязала,но детето е колкото нейно,толкова и твое.За съжаление не се обичате достатъчно,че да създавате семейство и един ден ще разбиете живота на детето.Ще има скандали,проблеми,неразбир ателства и всичко ще рефлектира в/у детенцето,а то милото с нищо не е виновно за безотоговорността на родителите си.Отгоре на всичкото ще ви е опитна мишка за възпитание на деца.Не работите,предполагам,нямат е самостоятелен дом...абе откъдето и да го погледнете не му е времето сега за създаване на отрочета.Но гафа е станал и отговорността трябва да бъде поета.Ако не бях на 17 бих го отгледала аз,но колкото сте готови вие,толкова съм готова и аз...Стягайте се,намери си работа и решеште при вашите или при техните ще живеете.Време ви е да навлезете в живота,а той ви чака с...голямата тояга.Успех
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Град
    Враца
    Пфффф, и на това ако му викаш любов... При най - малката "издънка" ако ще я оставяш Няма да тръгне Ми виновни сте и двамата... и двамата ще си носите последствията... А ако я оставиш - това ще е признак на "нищожно поведение" . Бебето не е виновно за вашите глупости... Наистина... Щом няма достатъчна любов между вас... Не знам какво да ви посъветвам...

Леле , ако я оставиш ще те намеря , и ще те пречукам от бой ! Баси наебал си я без презерватив и ся като е бременна щ я зарежеш така ли ?Еми те повечето сирачета са на такива безотговорни като вас ! Като го роди ще бутате количката и с примиряваш и толкова ... ама никога не го изоставяйте !

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Леле , ако я оставиш ще те намеря , и ще те пречукам от бой ! Баси наебал си я без презерватив и ся като е бременна щ я зарежеш така ли ?Еми те повечето сирачета са на такива безотговорни като вас ! Като го роди ще бутате количката и с примиряваш и толкова ... ама никога не го изоставяйте !
    Съгласна!!! \/ Дано поне момичето има мозък, и се замсили, че бебчето не е виновно за нищо!!!

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Ми кво да ви кажа, сами сте си виновни... Но каквото и да става, бъдете щастливи, няма по-хубаво нещо от едно дете! Дано да се справите \/

Град
    In your dreams...
    Леле хора как сте го оплескали... Вече е късно да мислите за каквото и да било друго освен как да заживеете заедно и да отгледате детето си с много любов. "Грешката" е станала вече и няма връщане назад. Но трябва да сте заедно!!! Ако я оставиш ще бъде най-голямата грешка, която можеш да направиш! Каквото и да правите, където и да живеете, бъдете заедно и дайте на детето си най-доброто от вас. То го заслужава!!! Успех във всичко и умната
    Само слабите се стремят към порядък, силните владеят хаоса...!

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    \/ \/ \/ +1 от мене...

Направили сте грешка и сега ще трябва да понесете последствията от това,трябвало е да мислите тогава.И само несмей да изоставяш детето,то няма вина за това.Дам сега си в шок мислиш че света е свършил,но някак трябва да се справите с тази ситуация,поговори и с родителите си,сигурен съм и че те ще ви помогнат.

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    аборт се прави до третия месец .... сигурен ли си че е късно
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    MoHTaHa
    Грешката е колкото нейна,толкова и твоя,както и бебчето..не е само нейно..така,че и двамата ще трябва да си понесете последствията ии знам,че е трудно и за двама ви,обачее докато има такива "пичове" като теб..да правят бебета на ляво и на дясно и после да оставят момичетата да се оправят сами..нищо няма да е наред..Ако и двамата се опитате и се грижите за детенцето,съм сигурна,че може да бъдете и безкрайно щастливи !!

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна

Re: тя е бременна

Цитирай Първоначално написано от loveisfr
    но въпреки това и идвало редовно и незнаела и сега е късно за асборт
    Тука нещо не е както трябва...на това му се вика цветна бременност,но една такава може да бъде породена,ако преди това момичето/жената е имала някакви здравословни проблеми или е претърпяла аборт.

yy brat znam kvo ti e predi nqkolko meseca mi se slu4i su6toto .. edno momi4e s koeto ne hodehme ve4e mi kaza 4e e bremenna ot men togava imah 4uvstvoto 4e sym do tuk az sum na 17 tq na 15 kvo dete kvi gluposti i togava i kazah opravqi se ne me interesuva6 no sled kazah na na6te i te me nakaraha da opravq ne6tata s neq hodihme na lekar tfa onova i se okaza 4e ne e bremenna i bqh super 6tastliv e s tfa momi4e sega sme samo na zdr zdrasti... NO pi4 po dobre ostani s mom4ieto az samiqt sum dete na to4no takiva kato vas maika mi me e rodila na 17 ba6ta mi e bil na 18 i se radelili sled 2 godini i maika mi me zarqzala ii mi be6e mn gadno tui 4e ne pri4inqvai tfa na dvoito dete

Мега фен Аватара на koalka
    Не си абсолютно сигурен, че е бременна, това трябва да се провери, всякакви момичета има, но пък щом сте ходили една година - едва ли...
    Отидете на лекар и трябва да кажете на вашите, сами няма да се справите.Най-добре дететето да живее при нея, пък ти да й помагаш, с каквото можеш.

Наистина ужасно глупава постъпка...Ако не сте готови за бебе(както и предполагам) като се роди поне го дайте в дом за сираци..Да знаете,че ще има подслон и ще има какво да яде...Защо не мислите,преди да правите глупости???Проваляте си живота бе хора...Бебчето за нищо няма да е виновно-Вие сте виновни,че сте постъпили така..И предполагам няма да сте кой знае какви родители...Един ден то ще ви съди И не може да я зарежеш-ти ще ставаш баща,колкото е нейно детето,толкова и твое.А ако я оставиш на произвола на съдбата,ще си егати пъзльото.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Мама и тати на помощ..

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Кофти работа. Станалото, станало. не си на 15, хвани се на работа, излезте на квартира или живейте при някои родители, ще се справите, а и ваште няма да ви оставят. Сега кой е виновен или не е виновен няма смисъл да се коментира. Моя приятел знае, че пия хапчета, но пак никога не свършва в мен........И въпреки, че сме по-големи от вас, за бебче ни е още раничко.........Леко бременеене на момичето, а ти не я оставяй в никакъв случай.

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Predi vsichko da popitam sigurni li ste,che abort ne moje da se napravi?Minali li sa tri meseca ot zachevaneto? Ako da,naistina e izkliucheno.
    Syvetvam te da otidete zaedno na ginekolog i da si dokato q preglejdat.Da chuesh i ot nego,che e bremenna.Sluchi li se tova ti trqbva po nai-otgovorniq nachin da se otnesesh kym sluchiloto se.Da se tyrsi i razpredelq vinata-nqma smisyl,ako q ostavish-shte si pylen neshtastnik,edno golqmo nishtojestvo,ako ostanesh do neq,dori da ne e jenata na jivota ti i q podkrepqsh-shte se pokajesh kato istinski i otgovoren myj i veche bashta.Syvetvam te da se orientirash kym tretoto.Pogovori pyrvo s neq,obqsni i che shte bydesh do neq,che shte i pomagash,kaji i che q obichash,predstavi si kakvo i e na neq,kak se chuvstva.Sled tova syberete roditelite si i im go kajete,iztyrpete kritikite,ako ima takiva i pomolete za syvet i pomosht.Ne vqrvam da vi otkajat,vse pak ste im deca.Shte vi pomagat i moralno i finansovo.Ako momicheto hodi na uchilishte,a predpolagam da,moje da hodi do kym mai mesec,kogato shte vliza v 7miq mesec,sled tova shte si rodi spokoino jivot i zdrave i sledvashtata uchebna godina shte hodi pak.Edna ot dvete babi shte go gledat nqkak si...Nishto ne e izgubeno.Ti shte hodish na uchilishte,sled tova na rabota.Nikoi ne kazva,che nqma da e trudno,no spored men bihte mogli da se spravite ako polojite nujnite usiliq.Vse pak to si e vashe dete.Sega moje da vi e trudno,no sled kato pootrasne malko pak shte mojete da si uchite visshi i da mu osigorite edin maksimalno dobyr jivot.A i vashiq ne svyrshva sega.Prosto gledaite optimistichno na neshtata,dokolkoto vi vyzmojno razbira se i ne se otchaivaite.
    P.S.Ne go ostavqite v dom...Ujasno e!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    Белград/София
    Евала! К`во значи,че не можеш да гледаш дете, като си го направил вече? Постъпи за първи път като мъж в живота си и започни да се грижиш за нея и бъдещото ви дете, вместо да бягаш от отговорността. Да сте мислили като му е било времето, сега си сърбайте попарата и се погрижете детенцето да порасне щастливо и обичано! Уверена съм, че и родителите ви ще ви подкрепят в това начинание.

!~*NiKiTyYyY*~!, ти нормалнен/на ли си??? Какъв дом за сираци бълнуваш? Това си е чисто престъпление, няма нормална майка на този свят, която да изостави детето си! Родителите на двамата "герои" ще им помогнат да си отгледат детенцето и то ще бъде щастливо и няма да е лишено от родителска обич. От това по-страшно няма... Чудя се как може с лека ръка да даваш подобни малоумни съвети?!?

Казаха ти го всички,че трябва да се стегнеш.А когато мъника се роди ще видиш колко много любов има в неговите малки очички.Щом я обичаш,дума няма и да стане да я изоставиш.Намираш работа , родителите да помагат,отказваш се от скъпи дрешки и играчки и ще се оправат нещата.Само се дръжте един за друг и се дръжте сериозно към положението

Скайп: doombringer2006

Re: тя е бременна

Цитирай Първоначално написано от loveisfr
    ами аз съм на 18 а тя е на 17 и 1 месец мн я обичам ходим почти от година и сега се оказва че тя е забременяла (от мен) но въпреки това и идвало редовно и незнаела и сега е късно за асборт .... какво да правя немога да гледам дете нии сме още малки и незнам дори дали бих искал да прекарам целия си живот с това момиче само...

т.1
    krem4et0
    ХАХАХААХАХАА

FUCKING LOOSER !
    нямам подпис

Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти

kazvash che q obichash ako naistina q obichashe nqmashe da mislish da q ostavish shtom e stanalo shte si ponesete posledstfiqta gadno e da obache detenceto ne e vinovno za nishto ako go ostavite v dom shte provalite celiq mu jivot ne mislq che bi iskal da provalish jivota na detenceto ti zashtoto imash oshte 7 8 godini da jiveesh bez takiva griji kato deca naprimer ... a postavi se na mqstoto na momicheto ako q ostavish ... sgte postapish kat palen neshtasnik i strahlivec i kogato deteto ti razbere 4e si go zaebal nqma da iska da te pogledne
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Ако наистина я обича6 няма да я зареже6, сигурно за нея е труден момент така 4е я подкрепи и тва е.Вие сте си го направили и сега трябва да поемете отговорност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си