.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    А сигурни ли сте има нещо истинско в тази тема прочетете мненията му. Те са от края на миналия месец и там казва че той е на 17 а тя на 16 и за 4-ри дни . Демек от 26 януари до 1-ви февруари са станали на по 18 и 17.
    Също в предишна тема от януари казва че ходят от няколко месеца (няколко месеца=>3 или 4) как така в тая тема са станали вече ПОЧТИ ГОДИНА . А кажете сега къде точно е истината

Цитирай Първоначално написано от Rise_Against
    Цитирай Първоначално написано от х
    още един човек дето няма кво да прави и пише глупости из форума...
    аборт е най-добре да се направи между 3 и 4 месец. За 4 месеца да не разбереш че си бременна...да бе. Да сте чували за сутришно повръщане, напълняване, обилно хранене и т.н. и т.н. Абсолютни глупости дрънкаш.
    а ти да си чувал/а за цветна бременност?! прочети това онова преди да говориш!
    нито аз нито някой от останалите потребители е говорил за мензис...то момчето си каза че й е идвало редовно. И ако вие още не сте го разбрали, то аз след около 4-5 години в този форум, разбрах 4е тия темички са просто за забавление на някой който няма какво да прави, или незнае как точно се правят бебетата, и тъй като и повечето от форумците незнаят, реших да се намеся. Невъзможно е за 4 месеца да не разбереш че си бременна.

ето и доказателството.
    Симптоми на бременност при цветна бременност

Изтощение и умора
    Чувството за изтощение или умора може да се появи още в първата седмица след зачеването.

Напрегнати и болезнени гърди
    Този симптом може да се прояви 1-2 седмици след зачеването. Гърдите стават чувствителни на допир, могат да са болезнени или подути.

Гадене/Повръщане
    Този добре познат симптом се проявява в периода 2-8-ма седмица от зачеването. При някои жени гаденето като симптом изобщо не се проявява, докато други се измъчват от него през цялата си бременност.

Болки в кръста
    Болките ниско в кръста се появяват още в ранната бременност. Възможно е те да съпровождат цялата бременност.

Главоболие
    Главоболието е симптом, който може да се прояви в ранната бременност и често се обяснява с повишаване на хормоналните нива в организма.

Често уриниране
    Около 6-8 седмица от зачеването посещенията ви в тоалетната може да зачестят.

Потъмняване на ареолите на гърдите
    Кожата около зърната ви може да потъмненее, в случай че сте бременна.

Повишен апетит
    Възможно е да се засили апетита ви към определени храни, към които не сте изпитвали такова желание преди. Това може да съпътства цялата ви бременност.

Появата на гореспоменатите симптоми не означава във всеки случай, че сте бременна. За да сте напълно сигурна, купете си от аптеката тест за бременност или посетете личния си гинеколог. Във всеки случай навременното диагностициране на бременността е от важно значение за нейното правилно развитие.
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Гума брат ми.... 1лев ти е...
    А иначе свиквай ти викат "Тати"

късно ли е за медицински аборт?
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Или прави аборт, или си ностие последствията.
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Град
    Валхала

Re: тя е бременна

Цитирай Първоначално написано от loveisfr
    и сега се оказва че тя е забременяла (от мен)
    krem4et0[/b]
    Сигурен ли си?
    Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !

Ако темата не е ебавка...Станалото станало, няма как да се върнат назад нещата, така че само напред. Пич ти предполагам че завършваш догодина (или може би още тая година), така че първоначално малко помощ от родителите, као завършиш даскало почваш работа и това е, няма друг начин, апък не е гаранция, че занапред няма да сте щастливи и т.н. както казват много хора тук, просто трябва да си приемете съдбата и да гледате напред, а ако и двамата сте достатъчно умни ще осъзнаете отговорността, която носите и ще си бъдете заедно. Успех!
    А ако темата е ебавка - застреляй се, с такива неща шега не бива.

еми има и вариант да го износи това дете и след тфа да го дадете в дом но не е хубава идея
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: тя е бременна

Цитирай Първоначално написано от loveisfr
    ами аз съм на 18 а тя е на 17 и 1 месец мн я обичам ходим почти от година и сега се оказва че тя е забременяла (от мен) но въпреки това и идвало редовно и незнаела и сега е късно за асборт .... какво да правя немога да гледам дете нии сме още малки и незнам дори дали бих искал да прекарам целия си живот с това момиче само...

т.1
    krem4et0

В кой месец е бременна ?

i moita be6e bremenna no fanah 20 dena sled kato e zabremenqla .... i be6e tykmo na wreme
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

Град
    Монтана
    Късно за аборт?Тва кво значи?Къде си бил 3-4 месеца бе пич?Ти не си ли я докосвал подяволите?Не са ли и омаляли дънките?Не и ли е тесен сутиена?Ако всичко това не ти говори,че тая или те хвърля в 3-та глуха или ти си най-големия слепец.Не мога да си обясня как може да е късно за аборт,ако тя си изглежда по същия начин?И не може да и идва нормално даже при цветна бременност,просто защото кървенето е мн по малко,мн по бледо....Тя изобщо правила ли си е тест?Ходила ли е на гинеколог?Или ти като пълен кретен вярваш на всяка нейна дума?
    От друга страна...как така не си сигурен дали искаш да прекараш живота си с тва момиче?Ако вече си сгафил..тва трябва да е последното,за което да мислиш.Цяла година си бил с нея...няма за кога да мислиш?
    Съветвам те да направите теста за бременност заедно...пред теб,а не да вярваш на всичко като идиот.Ако теста е положителен идете на гинеколог възможно най-бързо,за да видите има ли възможност за аборт.Нз,но ако това момиче те лъже....трябва да е мн извратена....

Абе кво веднага нападнахте момчето?! "Тъпак, идиот, нещастник.." и не знам си още какво. Има 1000 начина момичето да е забременяло, а вие го обиждате все едно е свършвал в нея всеки път. Не е казал какво е ставало по време на секс - не се обаждайте неподготвени. Големи праведници сте като някой друг е направил грешка.

По темата: Пич, отгледай си детето, заздрави си връзката с момичето и се радвайте на живота. Нищо катастрофално не се е случило. Просто ще трябва да се вземеш в ръце.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Пфффф, и на това ако му викаш любов... При най - малката "издънка" ако ще я оставяш Няма да тръгне Ми виновни сте и двамата... и двамата ще си носите последствията... А ако я оставиш - това ще е признак на "нищожно поведение" . Бебето не е виновно за вашите глупости... Наистина... Щом няма достатъчна любов между вас... Не знам какво да ви посъветвам...
    +1

Само ще ти кажа да не карате детето да плаща за вашите грешки... Просто порастни по-бързо....
    Kitaiski restoranti kitaiski magazini
    tuka moga da izkaram pindise godini
    axaxxaxa

Вярно,че ситуацията е кофти,но си носете последствията като не внимавате.Жалко,че ти е влязъл акъл след свършен факт...

Цитирай Първоначално написано от Rozav`kosam
    Само ще ти кажа да не карате детето да плаща за вашите грешки... Просто порастни по-бързо....

+1

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Пфффф, и на това ако му викаш любов... При най - малката "издънка" ако ще я оставяш Няма да тръгне Ми виновни сте и двамата... и двамата ще си носите последствията... А ако я оставиш - това ще е признак на "нищожно поведение" . Бебето не е виновно за вашите глупости... Наистина... Щом няма достатъчна любов между вас... Не знам какво да ви посъветвам...
    +1
    За каква вина говорите???? Тва е съвсем нормално нещо, ся че са се изпуснали ще си понесат отговорността. Тичайте към гражданското, църква/джамия и тралала айде. Няма защо да се разделяте. Тва дете с кого ще живее???? В сиропиталище, при положение че и двамата родители са живи и здрави?? Не се излагайте. И чичо ми се е оженил на 18-19 год. и до ден днешен си живее щастливо със стринка. Не се бой. ще се справите. Само за бебчо трябват парички, помисли за това :P

Цитирай Първоначално написано от poltergais
    А сигурни ли сте има нещо истинско в тази тема прочетете мненията му. Те са от края на миналия месец и там казва че той е на 17 а тя на 16 и за 4-ри дни . Демек от 26 януари до 1-ви февруари са станали на по 18 и 17.
    Също в предишна тема от януари казва че ходят от няколко месеца (няколко месеца=>3 или 4) как така в тая тема са станали вече ПОЧТИ ГОДИНА . А кажете сега къде точно е истината
    HM?!
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си