- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам, ноо... ми писна
Уфф, приятелката ми! Обичам я, но...
Абе първо бях един от най - добрите и приятели (а по мое мнение бях по - добър от момичето, което тя смяташе за такава). Имаше труден момент, моментна ситуация, в която аз рискувах живота си за нея, докато другото момиче просто избяга... Започна да споделя още по - лични неща за себе си с мен, което си е постижение, защото тя много рядко говори за личния си живот, започнахме училище (бяхме различни смени), започнахме да "ходим" с нея, опитвах се да съм перфектен, когато кажеше, че можем да излезем отлагах всякакви ангажименти, какво ли не правех, само за да съм с нея. Налагаше ни се да се разбираме кога ще излезем с 3-4 дена по - рано (бях без телефон и тя няма компютър, за това ни се налагаше да правим така)... И един ден оная овца (от по горе, след като лъжеше моето момиче, заебаваше я в трудни моменти, а те бяха много, когато поне аз бях до нея) един ден изцепила "Ми той те задушава... ела довечера с нас на дискотека.", а тя предната вечер в дискотеката беше оредила на сичките момичета с нея флирт с произволни момчета, та мойта въпросната вечер не беше отишла, ама на другия ден се скарахме, защото съм я бил задушавал, като всеки път след среща съм я питал кога ще се видим (просто нямаше друг начин да се видим). Оставих я тя да казва кога ще излезем, скоро след това си взех телефон, тя отиде на дискотека с въпросната компания, сигурен съм, че там се е натискала с някой (имаше смучки по вратът, които аз не съм оставил), но не съм правил въпрос, много я обичам и и го простих тихомълком, само веднъж го подметнах, и на нея и стана кофти... Всичко вървеше добре, и снощи и звъня (имам възможността да разговарям всеки ден с нея) и изведнъж чувам, "Пак ме задушаваш", ем писна ми пък, все аз се жертвам, все аз давам всичко от себе си, аз я слягам като приоритет над всичко останало, а за нея съм на 10 място поне, всеки път и помагам да разреши своите проблеми, наскоро, се опитах да поговоря с нея за един мой много голям проблем, докато започвах да говоря, и ... Тя ме прекъсна и започна пак да обръща внимание на своите си такива, а имах нужда да споделя с нея... Един важен за мене човек беше пред самоубийство, помогнах му, ама трябваше да закъснея за една среща с нея, иначе съм перфектен (това ми го каза момиче, което е обща приятелка и знае всичко за нашата връзка, и то не от мен), всички познати ме определят като изключително страстен, според хората съм сравнително красив, с изключително тяло...
А забравих да спомена за сексуалната част от връзката ни... Тя е девствена, и аз уважавам това и желание (да изчака до 16 си годишнина, която е след 2 месеца), но няма нищо против да я лижа примерно, защото това я съсипва от кеф... А за толкова пъти, толкова оргазми е получавала, и нито веднъж не се е сещала да ми върне жеста...
Еми писна ми само да давам, искам и малко да получа, мамка му...
Та вие какво бихте направили на мое място?
Между другото ето ви и другата ми тема... Аз промених тази си лоша черта...
Забравих, да кажа, тя е един от малкото хора, с които не се чувствам самотен, а те са 3-ма, 4-ма...
Виж ти си много прав време е малко и ти да получиш нещо от нея,прав си.А относно разговора е трябвало,тя да те изслуша постъпила е много егоистично в случая.В днешно време много от жените и те незнаят какво искат,така че спокойно ще се осъзнае рано или късно.Но се опитай да не правиш чак толкова компромиси за нея,отстоявай мнението си по често.
Мнееее.... Тя простото не те заслужава... Играе си с тебе по всякаквъ всевъзможни начини... Да ходи да се натиска с други момчета,... не те изслушва, камоли помага за даден проблем,... И за некфи дреболии да се влияе от "приятелките" си...
Щях да ти кажа да скъсаш с нея, но всъщност няма да го направиш, защото много я обичаш, а наистина трябва да се осъзнаеш и да си върнеш достойнството... Не трябва да оставяш да те тъпчат...
Дано съм ти помогнала...
Добре бе, човек, не виждаш ли как се държи с теб?Това не те ли отблъсква поне малко?Да, егоистка е, определено, ама не ходи след нея тогава.Като се води по акъла на онази другата - това си е неин проблем.Аз съм сигурна, че ако я оставиш ще започне да тича след теб...
Проблемът не е в теб, а в нея. Сигурно е тъпо да ти казвам, че не бива да ходиш с нея, може би сам си го осъзнал.
Първо-тая ти е изневерила, а ти даже не си й казал нещо по въпроса! Тя си мисли, че всичко й е позволено, че може да ти се качи на главата, а ти все ще я търпиш. Много грешно си я научил, я й тегли една майна да й дойде акъла! Как може да ти изневерява, а после да ти бучи, че я задушаваш? Как може да се води по акъла на някакви повърностни прости момиченца и да ходи на дискотека с тях, уж да ти прави на пук. И друго. Изневярята и смучките са си нейн личен избор, приятелките й не са могли да я карат насила. Осъзнай, че тая връзка изобщо не е това, което трябва да бъде. Не може да даваш всичко от себе си, а тя да те тъпче! Зарежи я, защото не си струва и е много лош човек от това, което каза. И друго-явно е вглъбена в себе си и затова не я интересуваш ти, егоист е. Не може да й споделяш, а тя да сменя темата и пак да говори за себе си. Непоносимо е...Това не е връзка, а мъчение! Можеш да имаш много повече, любовта е някъде другаде и те чака, не си губи времето с тая смотла...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ти си един прекрасен човек и не знам как приятелката ти не го вижда и оценява. Според мен тя е една лигла, която не знае какво иска. Но проблемът е в това, че ти я обичаш... Колкото и да ти е трудно я зарежи и тя сама ще тръгне по теб, бързо бързо ще се промени и ще осъзнае колко много е загубила...
Full respect!!!![]()
Само слабите се стремят към порядък, силните владеят хаоса...!
Това е много гадно отношение и държание въобще.Тя определено се отнася изключително неприемливо срямо теб,трябва да обсъдиш това с приятелката си,за да няма нещо неразяснено и недоизказано,сподели за това,че не искаш да я задушаваш или нещо такова,колко я обичаш,но просто не може тя да се подиграва с теб и всички жестове на обич,които правиш за нея.Поговорете и се разберете,ако не се получи диалог и няма промяна в държанието,наистина раздялата е единственият ултиматум(за съжаление).Успех!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Мацката явно вижда колко си влюбен в нея и се възползва максимално от това ... да, егоистка е от всякъдеА и наистина много грозна е била постъпката, когато ти си и разказвал за проблем, който те вълнува и терзае, а тя не те е изслушала и пак е почнала да говори за себе, искала е да бъде за n-ти път център на внимание... Влюбен или не, трябва да гледаш себе си, зарежи я, тя ще те оцени, но сигурно вече ще е късно..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Явно не се интересува особено много от теб.Или е с теб само эаради шпаклите,или эащото винаги и помагаш.Проста така и е иэгодно.С теб е эа лимна иэгода и нищо повече.Определено се държи кофти!И какво ще рече ,че я эадушаваш ,бе
Това,че и се обаждаш и искаш да се чувате,трябва да я раэдва,а не да мисли,че я эадушаваш
Ебати работата.От поведението и личи,че не държи на теб.Поговори с нея по тоэи въпрос сериоэно и ако не получиш адекватен отговор или промяна в отношението,просто се раделете,колкото и да ти е трудно [-o<
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Не и тичай толкова по гъза, сериозно!
Животът е адът описан в Библията!
ne i se vrazvai tolkova mn ..kaji i kfo misli6 i ako ne se opravi pone malko q zaebi
majoretkata...skype-sladkata164
Напълно съм съгласна!Първоначално написано от Lost_Kiss{}
+1Първоначално написано от sexita
А не се ли почувства неудобно, не ти ли беше гузно, че лъжеш човек който те обича (защото това е точно залъгване), че благодарение на безотговорността си докарваш психически проблеми (малко или много) на човек, който не заслужава такова отношение (четох ти темите...). И като цяло, защо първо не се замислиш, дали си готова за връзка, дали още не си дете в това отношение, пък след това започвай връзки.Първоначално написано от sexita
Не те съдя, просто ми е любопитно...
Мм...ако наистина я обичаш толкова много, което май е така...и държиш на нея, опитай се да поговорите за тези неща! Ние (аз и моя приятел) винаги си говорим за такива неща, това са си доста лични неща и мисля, че ако не ги решите вие двамата няма кой друг да ви помогне. Евентуално след като пробваш пак да поговориш с нея и тогава пак ако се опъне...казваш й "Мойто момиче, аз бях до тука!" и тфа е..Много е кофти, но наистина не заслужаваш някой да си играе така с чувствата ти, все пак и ти имаш душа, сърце, чувства и т.н.
Айде и успех! Горе главата, не е единствената!![]()
Всъщност доста бързо ме оцени, след като усети, че мога да съм студен с нея, когато няма друго рамо за опора, само се надявам да го е осмислила това, да не е само временно, докато съм единствения който я подкрепя...
Да знаете, животът е гаден, ама няма как...