- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам, ноо... ми писна
Проблемът не е в теб, а в нея. Сигурно е тъпо да ти казвам, че не бива да ходиш с нея, може би сам си го осъзнал.
Първо-тая ти е изневерила, а ти даже не си й казал нещо по въпроса! Тя си мисли, че всичко й е позволено, че може да ти се качи на главата, а ти все ще я търпиш. Много грешно си я научил, я й тегли една майна да й дойде акъла! Как може да ти изневерява, а после да ти бучи, че я задушаваш? Как може да се води по акъла на някакви повърностни прости момиченца и да ходи на дискотека с тях, уж да ти прави на пук. И друго. Изневярята и смучките са си нейн личен избор, приятелките й не са могли да я карат насила. Осъзнай, че тая връзка изобщо не е това, което трябва да бъде. Не може да даваш всичко от себе си, а тя да те тъпче! Зарежи я, защото не си струва и е много лош човек от това, което каза. И друго-явно е вглъбена в себе си и затова не я интересуваш ти, егоист е. Не може да й споделяш, а тя да сменя темата и пак да говори за себе си. Непоносимо е...Това не е връзка, а мъчение! Можеш да имаш много повече, любовта е някъде другаде и те чака, не си губи времето с тая смотла...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)