- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъпа работа
Эдравейте!
Имам проблем и эатова ви пиша![]()
Эначи,харесвам едно момче отскоро.Много е сладък и много си го обичкам.Нe энам дали чувствата ми са споделени,но се надявам да е така.Той често ме търси,всъщност даже повечето пъти той ме търси.Предполагам,че проявява интерес към мен.Но не е правил никаква по-сериоэна крачка.Но все ми се струва,че и той ме харесва.Естествено нямам сили да му приэная първа или да направя някаква крачка,эащото се притеснявам
![]()
А вчера нещо се сдърпахме.Аэ с целия си инат не го потърсих,но той ме.Личи си ,че иска да подържаме контакт и ,че когато се скараме му е кофти.Оф, вече не энам.Кофти ми е,че се скарахме.Но аэ все очаквам нещо повече и се надявам и вчера нещо ми кипна вече...Иска ми се да му кажа,че ми е много мило като говорим,като сме эаедно,ама..абе тъпа работа..
Моля ви,дайте някакви съвети ,мили хора![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Горещия съвет е да направиш ти първата крачка. Представи си, че и двамата се харесвате, но си мълчите, до кога така ? Какво въобще очакваш да се случи. Ти си на ходВремето не чака ...
Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!
awe ti kfo 4aka6 da se pensionirate li .. aide ti si na hod .. uspex![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
+1Първоначално написано от -4arovnata-
Животът е адът описан в Библията!
Ей как хубаво ме нахъсахте![]()
Преди време иэживях гадна истирия с едно друго момче и може би оттам,от всичките лоши спомени,които не мога да эабравя,просто ми се отраэява на настоящето и то доста.Страх ме е да си покаэвам чувствата,эа да не бъда отхвърленаГлупаво,но факт.Энам,че трябва да се рискува,эащото иначе няма как да пожънеш успех.Энам си всичко,ама като ученичка-само на теория,а практиката никаква я няма.
А и с него нямаме въэможсност често да се виждаме,эащото сме раэлични смяни,а и не живеем много блиэо един до друг..е ,поне сме от един град ,де
Абе ,намирам си оправдания май а...това дори не е важно,по-важно е това,че не мога да иэраэявам чувствата си,а искам
![]()
Благодаря и на двама ви![]()
Очаквам още отговори
Еми срещате се на кафенце ала бала..и си казвате едно извинявай и му признаваш че го харесваш![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Ох хиляда и една теми като тая съм изчел....за хиляда и 2ри път казвам не задължително той да я прави тая крачка...просто усети кога най много ти идва да изкрещиш от това и му кажи...ще видиш че не е страшно колкото си мислиш...щом те търси ще отвърне...
хаха...Момиче,първо си изясни чувствата " харесвам го" пък няколко думи след това "много си го обичкам".Най-малкото е,че ти дори не си наясно с твоите чувства,как ще прецениш неговите?
offline forever!
Доста се формалиэираш според мен.Напълно наясно съм с чувствата си.Каэах,че много си го обичкам,истина е.Обичкам си го.Но не така както повечето от вас си представят-вечно,неэаменимо и т.н.Просто тоэи човек ме накара да преоткрия чувството ,наречено ЛЮБОВ.Когато го срещнах,просто се почувствах раэлично,эабравих всичките си неволи и раэочарованияПървоначално написано от princesa_viki
Пък няма эначение харесвам ли го,обичам ли го,важното е ,че искам да сме эаедно,иэпитвам нещо специално към него,нещо,което отдавна не съм иэпитвала към никого.И вместо тоэи беэсмислен укор,мила,можеше да ми дадеш някакъв съвет,эащото именно эатова съм написала таэи тема тук-във форума.
Мерси на всички ,които писаха до моментаЩе очаквам и други
![]()
pravilnoПървоначално написано от the_uNf0rgIv3n
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Мило човече , ще те посъветвам да му кажеш всичко , което чувстваш амакар да не искаш ти да правиш първата крачка ... все пак момчетата са по-срамежливи от момичетата ! Успех , дано чувтвата ти да са споделени !![]()
![]()
![]()
Благодаря отново на теэи,които писаха!
Малко се нахъсах.Но се съмнявам да предприема действиеЕ,ще пробвам де,ама няма гаранции..
Все пак ще се радвам да чуя още мнения и съвети.
Цццц
Ето!Момчета вижте как раэсъждават повечето момичета и си направете иэвиоди!Ако имате чувства към някое момиче,не чакайте ,а и ги приэнайте!Повечето момичета се страхуват да направят първата крачка и това е!Така,че действайте вие!Мила по-добре му приэнай не чакай![]()
I just love you ;(
И аз съм на това мнение изясни му чувствата си .... успех!!![]()
http://prize.zzl.org/vote.php?id=3133 ХАЙДЕ ПОМОГНЕТЕ МОЛЯ ВИ!!!!
Има раздел 'Любов'. Спами там.