- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Почти на 14 съм и искам да правя секс с гаджето си...
Е кат иска да прави то кат е решила едва ли ще я разобеди некой ...
аз познаам 2 моми4ета дет за 1ви път го преиха на 12 а в момента по4ти не познаам девствена на 14 ...
mm oke.. prava si - ot edna strana iszsilih ne6tata... no prosto se iznervih razbira6 li - kato po4nat da pi6at te kakvo sa pravili na tezi godini otka4am... seki se razviva po razli4no vreme i po razli4no vreme navliza vav ne6tata s otno6eniqta mejdy momi4eta i mom4eta... to4no po tazi pri4ina ne e korektno nito da q kritikyvat, 4e ima takiva jelaniq, nito az da kritikyvam nqkoi 4e e bil edi si kakav si kato po malak... prosto se vbesih...Първоначално написано от bRigHt [!
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
какъв е проблема ако те разберат ваще... ако се чувстваш толкова готова и зряла...![]()
awe 6tom vi se ebe, ebete se nikoi ne vi pre4i!
Vseki si ima glava na ramenete vse pak![]()
![]()
![]()
Ахм .. аа хубаво е, че като си ми прочела поста ти е станало тъпоПървоначално написано от wasntme_
![]()
Всеки навлиза в тези отношение на различна възраст .. Да !
но едно е тая възраст да е на 16 години или на 18, а друго на 12 или 14! Това не е правилно !
1-во в повечето случаи тея които започват такива отношения (сексуални) с хора от другия пол - са прекалено безотговорни ! Рядки са случаите в които 14 годишните ебачки .. да са с акъла си ! .но ако това беше такъв случай .. аз щях да си замълча .. дори и да не пусна коментар .., но мамка му .. просто те не се усещатне че след като Аз или още 8 кажат нещо с което да ги накараме да се замислят, ще го направят ..,но сме пробвали поне
![]()
sq ve4e govorim za eno i sa6to ne6to :PАхм .. аа хубаво е, че като си ми прочела поста ти е станало тъпо![]()
Всеки навлиза в тези отношение на различна възраст .. Да !
но едно е тая възраст да е на 16 години или на 18, а друго на 12 или 14! Това не е правилно !
1-во в повечето случаи тея които започват такива отношения (сексуални) с хора от другия пол - са прекалено безотговорни ! Рядки са случаите в които 14 годишните ебачки .. да са с акъла си ! .но ако това беше такъв случай .. аз щях да си замълча .. дори и да не пусна коментар .., но мамка му .. просто те не се усещатне че след като Аз или още 8 кажат нещо с което да ги накараме да се замислят, ще го направят ..,но сме пробвали поне
![]()
az ne moa razbera zashto sichki iskate da sa kato vas be????
sichki na 14 da si gleame urocite i da igraeme na kukli!!!
kopeleta osuznaite se ye!!!
jiveem v svqt v koito seki misli samo za sex!
ako nqkoi iska da se ebe na 12,da se ebe ye!
puk i momicheto e na 14,kvo tolko iskate be,basi i horata ste
obache ne moa razbera kakvo tolko vi e strah da kajete na roditelite si che
ste praili sex,kvo she vi nakajat li,she vi ubiqt li
ne moa si go obqsnq chesno......spored men nai mn
da vi dadut nqkoi suvet
ama kat ste tolko strahlivi kude ste trugnali da praite neshto.....
otupqla rasa![]()
ми аз съм на 14 и 1/2 и да девствена съм. знам доста за секса и са искали момчета да го правим, но не съм се съгласила. + тва като си кучка и го правиш със всеки ти пада рейтинга. Нищо чудно че на 4ти километър не са най-желаните момичета. А и след тва още 30 години ще се ебеш така че не бързай долкова. И тогава ще си спомняш колкоз тъпа си била и ше се вайкаш като дъщеря ти ти каже че се е ебала на 10.
Enjoy Life
момиче съм!!
По-добре недей.Сигурен съм че ще съжеляваш за постъпката си после.Натрупай повече сексуално култура и след това прави секс!
omg ami ako ne umee6 da luje6 6te te usetqt ako li ne 6te si ostane samo za teb spoko be pravi go samo ipolzvai kondomi i gledai da ne go sku6a6 4e tuka gledam imam mnogo temi za skusani kondomi![]()
![]()
xora kakvo pravite be
![]()
оххх не знам защо се смятате за длъжни да нападате и злобеете!!!момичето ви пита ДАЛИ РОДИТЕЛИТЕ И ЩЕ РАЗБЕРАТ,а вие почвати да и чететеморал!въпроса ли не можете да разберете нещо...всеки може да прави със живота си каквото пожелае,тя явно знае какво иска щом темата и не е от родо на 'да го правя ли с него"Решила го е и точка!14 не е чак толкова незряла възраст и няма лошо да го направи,ако,разбира се,ползва предпазни мерки!И мила,родителите ти не могат да разберат,но ако попринцип те разпитват за тези неща трябва да умееш да лъжеш
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко
Останах с безплатните мисли за теб.
Ами по принцип няма как да разберат освен ако връзката п между ви е толкова силна че са усещате промените мн добре,но ако е така ти и сама ще можеш да им кажеш,но наистина не мислиш ли че 14 е малко рано за секс не за друго ами най вече от физиологична гледна точка-тялото ти не е добре развито и едва ли ще усетиш нещо различно от болкаима и други начини да си доставяте удоволствие
![]()
но все пак ти си решаваш..и използвайте презерватив
![]()
LoVe AnD PaIn-ArEn`T ThEy ThE SaMe?
OHH q stiga s toq sex kvo si4ki ni e odarilo da praim sex na po 14 . I as tak kato tebe misleh 4e sum gorova ala bala gluposti ama ne . Is4akai malko pomisli pak va6ite nqama kak da razberat ako ne te zavedat na genekolkog![]()
Нормално...но гледай да се задоволяваш само с kiss,hug...стани поне на 16-17 тогаз![]()
kaji mu be ne se pritesnqvai! az vinagi preduprejdavam 4e nqmam golqm opit i nakraq se okazvam po dobra ot tqh dori![]()
що да те усетят само ако ти закаснее най много да кажат отиваш на гинеколог и там той им съобщава приятната новина![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Аз си мисля, че ваще дори не си и помислят, че 13 годишната им дъщеря е тръгнала да води полов живот. Миличка според мен прибързваш подтиквана от желанието да изглеждаш по-зряла, а истината е че и колкото и да си видяла от живота на тези години си все още дете. Изчакай да станеш поне на 15.
Не съм ти чела темата,но эаглавието ми стига.
Малка си бе,момиче!
Малка си,не иэбърэвай със секса.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Се едно аз сега да правя секс.Нищо лично, ама за мен хич НЕ е нормално и аз лично бих изчакала пона 16-17,ако ще и странно да ви звучи.Не мисля,че имам опит,за да ти давам ъкъл,но ти казвам аз какво бих направила,защото съм на твоята възраст.
![]()
+1Първоначално написано от _butterfly_
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Забелязал съм,че почти всички момичета,които се отварят на по 12/13/14 годишна възраст,стават развратни кучки впоследствие.Мисля че няма да ти е хубаво да бъдеш поредната развратна кучка![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Хмм май не е времето сега... незнам каква си но аз вопще не мисля за секс,а Съм колкото тебе...колкото и да го харесваш ще ти е мн гадно ако не го обичаш ИСТИНСКИ.. ама както си решиш де![]()
А нали знаеш мама и тате разберат ли ..![]()
АЗ ЛИЧНО ТИ ПРЕПОРЪЧВАМ ДА НЕ ГО ПРАВИШ СЕГА
Охх...бе я само си помисли след като го направите колко дълго ще ви продължи "връзката"...ако въобще има такава...Да не говорим колко много неща могат да се убъркатКазвам ти и месец няма да мине след като сте го правили и ще се разделите,то4но по тая при4ина,4е сте си умръзнали.Ве4е сте правили сеекс...знаете си и кътните зъби....и т.н. Така става...Аз съм на 14-да сега сигурно пове4ето хора ще си кажат"Тя го е правила,а е толкова малка или пък малка си за да знаеш такива неща"Не,не съм го правила,но знам много добре какво става около мен и колко бързо пораства поколението в днешно време.
Просто си помисли добре,след като сте го правили какво ще стане.По-добре да го направиш по-късно и да бъде както трябва,от колкото да го направиш рано и да запомниш 1вия си път като най-лошия секс,който си правила и то с някакво си там мом4енце...
Това решение е много важно,помни!
1-во: ти си на 13,а това е възраст в която не бива да мислиш за секс!
2-ро: наистина вашите могат да разберат,че си правила секс,но ако някой им каже
3-то: по добре забрави да правиш секс на тази възраст,ако искаш да си чиста като сълза до подходящата възраст!
тва е... както си прецениш аз давам съвет!