.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Кола маска и душ...

Абе... изпаднах в някакво мисловно състояние... и се чудя, та кажете ми, според вас кое е по-правилно : Първо да се направи кола маска и след това да се вземе душ или първо душ а после кола маска? Вие как процедирате? В кой случай ви боли по-малко? А за пилинг маските пак ли същото важи? Преди или след баня е по-добре да се правят?
    Благодаря за отговорите ви предварително

mi spored mene e edno i su6to
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Душ преди кола маска, разбира се. Веднага след кола маска не е много хубаво да се мокри кожата, ставаш на малки пъпчици. Аз лично не съм имала такъв проблем.

Що се отнася до пилинга. Зависи от това каква ти е пилинг маската - такава, която се отмива или такава, която се отлепя. Ако е от първите по време на душа, все пак трябва да я отмиеш някак. Хубаво е да правиш пилинг преди епилиране. Аз си взимам от тези с отмиване, понеже не ми се занимава с отлепването, винаги остават частици.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Parvo du6a posle kolata maska Po malko boli za6toto ot toplata voda porite se otvarqt i kosam4etata izlizat po lesno

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Parvo du6a posle kolata maska Po malko boli za6toto ot toplata voda porite se otvarqt i kosam4etata izlizat po lesno

Първо душ,след това кола маска .

Ами аз вземам първо душ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си