.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Фитнес въпросчета

Pia amino i protein na 15 god sum 70kg 180cm ako produlja da treniram i ako gi pia 6e svala ili 6e ka4a.I o6te ne6to v4era se izmerix grudnata mie 102 a ramennata 123 dobre li e ili moje i o6te.MOLIA koito razbira da kaje mn mersi predvaritelno

т.7
    krem4et0

Който разбира да каже, а който не разбира (като автора на темата) - да тренира и да яде попара, а не да се зоби с неща, от който не знае какъв е ефекта

Град
    Bikini Bottom
    Вече има такава тема,
    пп по темата: има фитнес инструктори в залите, те щр ти кажат най-добре [/i]

AVTORA NA TAIA TEMA PRIATELU IADE POPARA I BEZ DA MU KAZVA6 I KATO SI TAKUV SLABOUMEN TAPAK NEDEI DA PI6E6 I TE SAVETVAM DA 4ETE6 KOITO RAZBIRA OT FITNES.TEBE RABOTATA NE TI E V TAIA TEMA.TI NE MI DAVA6 SUVET A SE ZAIAJDA6

Re: SPE6NO ZA FITNES

Цитирай Първоначално написано от KENZO
    Pia amino i protein na 15 god sum 70kg 180cm ako produlja da treniram i ako gi pia 6e svala ili 6e ka4a.I o6te ne6to v4era se izmerix grudnata mie 102 a ramennata 123 dobre li e ili moje i o6te.MOLIA koito razbira da kaje mn mersi predvaritelno
    Може разбира се,ще растеж ако трениташ правилно и най-важното е,че тепърва ти ще надминаваш генетичния ти потенциял.......Пии си най-спокоино аминотата и протеина!
    2, 9, 10, 11 и 13т. системно

Град
    Пловдив

Re: Фитнес въпросчета

Цитирай Първоначално написано от KENZO

т.7
    krem4et0
    Как може да пиеш нещо без да знаеш за кво е ??????
    ПП : мн тряя си зле

Град
    sofia

...

ot tiq neshta nishty nqq da smuknesh shtot nishty nqq da kachish
    Steroids- Live fast , die young and pretty !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си