- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 14 съм и не съм имал гадже
xora na 14 sym i imam problem. nqmal sym gadje i ne sym se celuval s ezik. xaresvam edno momi4e koeto e s 3 godini po malko (toest 5, az sym 8 klas).problema e 4e ne moga se celuvam i sym mnogo sramejliv. a i to se polu4i edno 4e samo sme se vijdali , a sym mn dobyr frend s brat i. tq kaza 4e e gotova da riskuva, no nz az kakvo da pravq. pomognete mi pls
т.7
krem4et0
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Тя,пък 5 клас,много може да се целува.
пич..не е ли малка за тебе бебах мамата тоя свят с всеки ден става по извратен
![]()
батка ако искаш да я целунеш затваряш очи и действаш бре..и аз бях така когато ми дойде шанса да целуна гадже
![]()
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Действай.....И аз не съм се кисс , но не ми дремеХодя с един пич и така....А и тя е 5ти клас ---> Гаранция , че не се е кисс
![]()
Има хора дето на по 17-18 години не са имали приятелка и не са се целували, ти се притесняваш дето си на 14.
Както казаха преди мен, тя е 5 клас едва ли е много напред с целуването![]()
Спокс. Не е трудно да се научиш. Аз на 14 се научих, пък кво, не е важно дали можеш или не. Има такива теми, прозрови се и из гугал, и ще откриеш нещо. Не бъди толкова срамежлив. Кво толкова, като не стане от първия път, опитай пак. 5ти клас наистина е млка за теб, но така с нея, ще можеш да пробваш да се целуваш, то и тя сигурно досега не е :P
Майко ЧОВЕЕЕК......
Смятай на 14 си ебахти задръстения тип. наормалните хора на 12 вече секс правят.
Ебахти по-добре се самоубий.
пфф ходи ти се самоубий. Покажи ми някой който е правил секс на 12. Момчетата още не са полово съзряли, а на някой момичета още не им е дошло, и секс правят. Тва си е "ръгай чушките У боба". На 12 нито знаеш кво правиш, просто ей така го правиш за да се похвали, пък дали е свършил или не.....Първоначално написано от w0sh
Ти много ли ги разбираш тея неща?Първоначално написано от w0sh
problema e v sramejlivosta. mislq da q pokanq da izleznem, no se 4udq kade da idem i kak da zapo4na razgovor. pomogneteee
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
един мои приятел имаше същия проблем! И тои е 8 и искаше да ходи с една от 5клас и проблема му беше в целувката! Не се притесняваи както каза aciko - тя пък мн знае как да са целува! Давай не са срами! И аз съм имала същия проблем ама бях малко по малко от тебВсичко си има своя първи път
Успех! \
/
![]()
taz ne e li amlko malka za teb bre ??!?? a ina4e tav 4e ne si se celyval .. 6to te gree .. dava6 tamm .... i taka
![]()
ti da ne msili6 4e tq kat e 5-ti kals e mn opitna
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Да си чувала за концепцията на думата " ирония " ?Първоначално написано от chipi_kaoo
![]()
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
ти 8 клас,тя 5 ?![]()
Каква дилема само ? Някой хора си играят с кукли и колички на тази възраст,ти си тръгнал да се целуваш.Извратена работа!![]()
да ти имам проблемитеПървоначално написано от DoomShadow
![]()
Don't worry, be happy!
апфф не тряа се срамуваш...пък и за нея шш си бъдеш "баткото",тъй че сигурно шш я е по-срам от теб...\\//
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Първоначално написано от Jaffs
![]()
![]()
ima i tema za celyvkata pogledni tam statiite na saita
no to tai sa zapochva ot celyvkata do...
xaxa ;] ai yspeh ;]
UNICEF
УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
Не бъди безразличен, бъди различен!
Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!
И аз тва се замислих, направо го изядоха човека.Първоначално написано от Lainovoz
![]()
^ Еха,вие сте едни от малкото,които долавят иронията на w0sh,повярвайте ми на живо е много забавен![]()
Ирония е второто ми име.
Еми... нема да се целувате... поне не ти нея... за здрасти ше си подаваш балканската дренка - да ти я цунка... и така![]()
5 klas ?!?!? da ste po golemi nqmashe da ima problem... ama v moito daskalo sme ot 5 do 9 klas v edna smqna i znam za kvo stava vupros.... ebasi..... aa da i kato ne si imal gadje --> samoubii se !! ebasi prostotiqta...![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Мисля,че тука е времето и мястото и аз да споделя...никога не съм се челувала с момче,а съм вече 11-ти клас![]()