.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50
    Голям фен

На 14 съм и не съм имал гадже

xora na 14 sym i imam problem. nqmal sym gadje i ne sym se celuval s ezik. xaresvam edno momi4e koeto e s 3 godini po malko (toest 5, az sym 8 klas).problema e 4e ne moga se celuvam i sym mnogo sramejliv. a i to se polu4i edno 4e samo sme se vijdali , a sym mn dobyr frend s brat i. tq kaza 4e e gotova da riskuva, no nz az kakvo da pravq. pomognete mi pls

т.7
    krem4et0
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Град
    На изток от рая
    Тя,пък 5 клас,много може да се целува.

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Град
    Русе
    пич..не е ли малка за тебе бе бах мамата тоя свят с всеки ден става по извратен батка ако искаш да я целунеш затваряш очи и действаш бре..и аз бях така когато ми дойде шанса да целуна гадже
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Действай.....И аз не съм се кисс , но не ми дреме Ходя с един пич и така....А и тя е 5ти клас ---> Гаранция , че не се е кисс

Има хора дето на по 17-18 години не са имали приятелка и не са се целували, ти се притесняваш дето си на 14.
    Както казаха преди мен, тя е 5 клас едва ли е много напред с целуването

Град
    Bikini Bottom
    Спокс. Не е трудно да се научиш. Аз на 14 се научих, пък кво, не е важно дали можеш или не. Има такива теми, прозрови се и из гугал, и ще откриеш нещо. Не бъди толкова срамежлив. Кво толкова, като не стане от първия път, опитай пак. 5ти клас наистина е млка за теб, но така с нея, ще можеш да пробваш да се целуваш, то и тя сигурно досега не е :P

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Майко ЧОВЕЕЕК......
    Смятай на 14 си ебахти задръстения тип. наормалните хора на 12 вече секс правят.

Ебахти по-добре се самоубий.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Майко ЧОВЕЕЕК......
    Смятай на 14 си ебахти задръстения тип. наормалните хора на 12 вече секс правят.

пфф ходи ти се самоубий. Покажи ми някой който е правил секс на 12. Момчетата още не са полово съзряли, а на някой момичета още не им е дошло, и секс правят. Тва си е "ръгай чушките У боба". На 12 нито знаеш кво правиш, просто ей така го правиш за да се похвали, пък дали е свършил или не.....

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Майко ЧОВЕЕЕК......

Ти много ли ги разбираш тея неща?

Голям фен
    problema e v sramejlivosta. mislq da q pokanq da izleznem, no se 4udq kade da idem i kak da zapo4na razgovor. pomogneteee
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

един мои приятел имаше същия проблем! И тои е 8 и искаше да ходи с една от 5клас и проблема му беше в целувката! Не се притесняваи както каза aciko - тя пък мн знае как да са целува! Давай не са срами! И аз съм имала същия проблем ама бях малко по малко от теб Всичко си има своя първи път Успех! \/

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    taz ne e li amlko malka za teb bre ??!?? a ina4e tav 4e ne si se celyval .. 6to te gree .. dava6 tamm .... i taka ti da ne msili6 4e tq kat e 5-ti kals e mn opitna
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Цитирай Първоначално написано от aciko
    Тя,пък 5 клас,много може да се целува.

а не ... тука вече улетях ....

Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
    Майко ЧОВЕЕЕК......

пфф ходи ти се самоубий. Покажи ми някой който е правил секс на 12. Момчетата още не са полово съзряли, а на някой момичета още не им е дошло, и секс правят. Тва си е "ръгай чушките У боба". На 12 нито знаеш кво правиш, просто ей така го правиш за да се похвали, пък дали е свършил или не.....
    Да си чувала за концепцията на думата " ирония " ?
    нямам подпис

Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    ти 8 клас,тя 5 ?
    Каква дилема само ? Някой хора си играят с кукли и колички на тази възраст,ти си тръгнал да се целуваш.Извратена работа!

Голям фен

Re: На 14 съм и не съм имал гадже

Цитирай Първоначално написано от DoomShadow
    xora na 14 sym i imam problem. nqmal sym gadje i ne sym se celuval s ezik. xaresvam edno momi4e koeto e s 3 godini po malko (toest 5, az sym 8 klas).problema e 4e ne moga se celuvam i sym mnogo sramejliv. a i to se polu4i edno 4e samo sme se vijdali , a sym mn dobyr frend s brat i. tq kaza 4e e gotova da riskuva, no nz az kakvo da pravq. pomognete mi pls

т.7
    да ти имам проблемите
    Don't worry, be happy!

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    апфф не тряа се срамуваш...пък и за нея шш си бъдеш "баткото",тъй че сигурно шш я е по-срам от теб...\\//

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Цитирай Първоначално написано от Jaffs
    Има хора дето на по 17-18 години не са имали приятелка и не са се целували, ти се притесняваш дето си на 14.
    Както казаха преди мен, тя е 5 клас едва ли е много напред с целуването
    ima i tema za celyvkata pogledni tam statiite na saita no to tai sa zapochva ot celyvkata do... xaxa ;] ai yspeh ;]
    UNICEF
    УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
    Не бъди безразличен, бъди различен!
    Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lainovoz
    Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
    Майко ЧОВЕЕЕК......

Да си чувала за концепцията на думата " ирония " ?
    И аз тва се замислих, направо го изядоха човека.

Град
    Варна
    ^ Еха,вие сте едни от малкото,които долавят иронията на w0sh,повярвайте ми на живо е много забавен

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ирония е второто ми име.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Еми... нема да се целувате... поне не ти нея... за здрасти ше си подаваш балканската дренка - да ти я цунка... и така

5 klas ?!?!? da ste po golemi nqmashe da ima problem... ama v moito daskalo sme ot 5 do 9 klas v edna smqna i znam za kvo stava vupros.... ebasi..... aa da i kato ne si imal gadje --> samoubii se !! ebasi prostotiqta...
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    Варна
    Мисля,че тука е времето и мястото и аз да споделя...никога не съм се челувала с момче,а съм вече 11-ти клас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си