- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 14 съм и не съм имал гадже
Лъжица!!!!Първоначално написано от kPuCkA
Как смееш да ме убиждаш!!!На мен ми е толкова тежко ):
Вилица!!!!Първоначално написано от kPuCkA
Това ли ти бил проблема бе момче?Хората какви по-големи имат...
Съветът ми е да действаш.Не се притеснявай от това,че не си се целува досега-никой не се е родил научен,ще се научиш и ти.
мхм еми преодолеи срамъ или може ли сложи6 снимка та видим
ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
(\(\
(':'=)
(')('')
Brato di6ai dalboko wenai lesno e zatvarq6 o4i i se ostavq6 na ne6tata to nqkak si 6e se slu4i po nqkaf na4in prosto nz kak ti go kajem :} 5 klas kiss ? da we da
makar 4e ima i takiva izrodi det ve4e mi sa lijat kat teleta ma tfa dr. vapros prosto 6e doide moment ne se pritesnqvai da ne ti dreme kak se celuva6 primerno rano ili kasno 6e go osavar6enstva6 ti samo se prestra6i i napravi tova :}
Бе не е ли малко мъничка беПървоначално написано от mon4eto
![]()
Животът е адът описан в Библията!
На 14 години сте ?! И още нямате гадже ?! Кажете стига ! Сега има решение на този проблем .. Започнете да пиете Нескуик Мултивитамин и след 2,3 години ще си намерите гадже ! Има ефект просто трябва да повярвате !!!![]()
Оооо Криска, милата.
Ми ела при мене бе душа,аз няма да ти откажа![]()
Наистина ли?!Първоначално написано от aciko
![]()
![]()
![]()
Имаш думата ми![]()
абе съвсем изтъпяхте тя 5ти клас ... 100% е тигрицамомче я се стегни тря да има първи път няма повод за шашкане
Незнаеш в какво се забъркваш, Ще те бият много ......и то не мъже.Първоначално написано от aciko
Кой ще го бие бе?!Я не се прави на много знаещ,човека си предлага услугите и смятам да се възползвамПървоначално написано от w0sh
![]()
Ще следя вестниците за статии относно побой над момче....
Като нищо ако продължаваш в същия дух.Първоначално написано от kPuCkA
Хаха да не са металки,или некфи с бицепс 45 санта!?![]()
ААА незнам,незнамПървоначално написано от aciko
Чакайте бе!За кой става въпрос?!1-во метълки приятелки нямам,2-ро и мускулести приятелки също нямам,3-то Уош стига си клеветил по мой адрес