- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той ме обича, а аз него не
Здравейте! В много лоша ситуация съм изпаднала. Излизам с момче, което е по-малко с 1 година от мен. Никога не съм имала предразсъдици относно разликата в годините, но това съвсем ясно започна да си личи... все едно излизам наистина с дете.Реших, че това е нормално... все пак е по-малък и скоро ще му дойде акъла... Добре, ама след има няма 1 месец ми каза, че е толкова лудо влюбен в мен, че бил готов на всичко. Казах му да се успокои малко и, че е рано за такива изказвания... ама не, аз не съм била разбирала...
Майка ми казва, че това е перфектното момче, с което съм излизала... само дето пропусна факта, че съм като детегледачка.![]()
Няма един момент, в който да се държи сериозно и да не се лигави. Изглежда в случая тази 1 година разлика страшно пречи. Постоянно все аз контролирам положението, все аз трябва да съм силната и с разума в главата. Отстрани изглежда, че аз съм мъжа във връзката. На няколко пъти ми е идвало чак да го ударя, защото ме злепоставя пред хората с това си детинско държане. По-дяволите, толкова инфалтилно се държи, сякаш излизам с дете. Говорих с него, а той ми се оправда, че бил чувствителен... то бива бива... ама всичко с граници. Ако скъсам с него, ще го съсипя... знам го понеже, той наистина много ме обича, но не съм готова да гледам изпълнения от детската градина. Има едно друго момче, което ме харесва, на моите години е и се държи зряло... аз също го харесвам, но го отблъсквам понеже все още имам нещо като връзка. Да скъсам ли с приятеля си и да намеря някой който да е на моите години или да му дам последен шанс?
На по колко години сте ти и той ?
Животът е адът описан в Библията!
той 11 тя 12 и половинаами зарежи го ... ама и ти явно се изживяваш като голямата жена ... а и момчетата съзряват по-бавно ... ако искаш сериозен си вземи някой батко
Не знам как си го търпяла до сега...![]()
>>> House Music <<<
Че и аз иззлизах с по голямо момиче от мен и кфо?! И аз се лигавех нонстоп и правех простотия след простотия и повярвай ми не заради едната година щото когато трябваше си бях достатъчно зрял и адекватен щом се отнасяше до сериозни неща...не е от годината разлика а просто е идиот...ако искаш късай си нервите с него...в крайна сметка т'ва няма да продължи дълго късай го.
Мри ма, тъпа патко![]()
Ayyy moq lubimec GregoryHouse .... uhh .. edin p1t i s teb da se zase4em.....
![]()
![]()
..... aa sega po temata ......to 4oveka i s 2/3 god. da e po mal1k .. nqma da ima zna4enie si4ko si e do haraktera ...... tai 4e nqma mn mn smisal da si nego ... pone tai si misslqq
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Може да е влюбен в теб, но и аз не бих търпяла такова отношение и държание, ти искаш да излизаш с тийнейджър, а не дете още.Просто говори с него и му кажи, че има разминаване в държанието ви, различни сте, което ще си е самата истина.Най-малкото ти не се чувстваш добре в тази връзка...
И какво като е влюбен в теб-цял живот ли ще търпиш?Ти не си щастлива с него или поне аз съм с такова впечатление.Зарежи го.
Щом не се чувстваш добре с него,раэделете се и толкова!
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
+1Първоначално написано от EmanueLa^_^
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be