pri vas koi e otgore toi /tq![]()
Toi![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Разбира се, че пижамата ми е отгоре, кво ше прави под мен![]()
razli4no![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Po-chesto toi.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
pri men parviq pat bqh az a ve4e toi i taka mi e po dobre![]()
аз сам съм си от горе![]()
![]()
![]()
I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller
po-chesto az , zashtoto teji pochti 2pyti kolkoto mene i se si misli , che mi teji![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Първоначално написано от sexita
kakvo e stanalo s teb???![]()
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
+1 hxhiahoxaohПървоначално написано от JustaMan
![]()
hahahaha ... reduva me se![]()
![]()
Предпочитам мацката да е отгоре.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Различно :>
Ама аз доминирам по принцип![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
tq
Drum and bass
Странен въпрос![]()
Все пак зависи в каква поза сме. Да няма да тръгна всеки път да броя колко пъти съм била аз отгоре и колко пъти той.![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Не оби4ам аз да съм отгоре![]()
Много ме болят краката и дупето след това, пък и като цяло не ми е особено хубаво.
![]()
Робинята на Quench