- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Симулирали ли сте?
Симулирали ли сте възбуда или оргазъм???
Хайде мръсници , да ви видя ...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Vednyj mai bqh simulirala orgazym.Ne pomnq obache zashto,beshe predi dosta vreme.Veche kato se zamislq nqma smisyl.Zashto da se lishavam ot takova udovolstvie ?![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
не![]()
Не. Каква ми е ползата от това?![]()
Собственост на Canis_Dirus
За да си помисли човека, с когото го правиш, че наистина си получила оргазъм?! О.о
You wanted perfect. You've got your perfect. Now I'm too perfect for someone like you!
при момчетата се разбира кога е получил оргазъм ... :P
такаче не
I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller
Случвало се е сякаш, но е било доста отдавна (това не означава 3-4-5год!...). Сега директно си казвам, ако ме питат, и си премълчавам, ако не ме.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
В интерес на истината....нем май : ) ....в смисъл...ако ме пита понякога казвам да без да е имало оргазъм.......Но по време на самия акт не симулирам : ))) Скоро не ми се е и налагало...
![]()
Да, ама ме е срамщото не е хубаво да се лъже.. ич
Първоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller
Първоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
emi da slu4valo se e
no ve4e ne go pravq ne e zadaljitelno da sym stignala do oegazym i 4ak togava da po4na pushkam prosto kato se kefq i pushkam![]()
Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}
az kogato pravq seks s moita mn rqdko simuliram...prosto... mn trudno moito momi4ence me dokarva do orgasam shtot iska da praim sex na svetnata lampa![]()
![]()
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Като се замисля-не. По-скоро пъшках и стенех, мислейки, че това е оргазъм...било ми е хубаво, но не съм свършвала. То и първите пъти, когато получавах оргазъм бях шашната. Мислех си, че другото(кото съм получавала преди) е най-върховното удоволствие, което мога да изпитам, но съм се лъгала.......
Не!
Няма смисъл от лъжи![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Каква е идеята на това да го правите? Никаква полза съществена няма да има... Освен нещо, ако не го правите с благородни цели, ако вашия човек нещо се е сдухал на тая тема и малко да го поощрите, ама иначе не виждам някаква полза
Ами аз ДА , много пъти. Просто предишните ми гаджета... симпатични бяха , но в леглото отегчителни!Защо го направих? Ами да не ги обидя главно. Знам,че щеше да е правилно да разговарям с тях,но не ми се занимаваше. А и хората се променят.
Сега с приятеля ми никога не съм симулирала и ако нещо искам допълнително му го казвам и се разбираме чудесно.
Аз съм симулирала.
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Аз не съм.. и да симулирам моя ще разбере.. след оргазъм ставам ужасно тясна... тфа катоо.. как се казва.. отличителен белег![]()
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
Това е по-скоро по време на оргазъм - не че не може да се изсимулира и това, но ще трябва тренировка, за да стане достоверно. Но според мен най-лесно можеш да познаеш по отвеяния поглед, който добиват всички след оргазъмПървоначално написано от Sisilota