.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Защо ставате гаджета с някой?

predi malko pro4etoh edno mnenie:
    ,,Nali 4ovek trugva s dadena li4nost , za da zadovoli potrebnostite si''.
    vie izo6to za6to trugvate , stavate gadjeta
    za da e do vas lubimiq, ili za da si zadovolqvate potrebnostite

т.7
    krem4et0

ne zadovolqm potrebonsti... opredeleno ne e tova, vupreki 4e sus segashniq mi priqtel kato trugnahme ne sum go i haresvala a sega e vsi4ko za men radvam se 4e uspqh da go opoznaq po dobre
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    varna
    това да си с някой, да желаеш да му дадеш любовта си, и да искаш и ти да получиш любов не е ли потребност? За мен тоа да имаш потребности, не значи, че те задължително трябва да са физически.....

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Всичко е до чувства.. Ако няма чувства , нямаш и потребност.. Аз поне така мисля..

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не е само заради задоволяване на потребностите,а и за да съм с него,защото ме прави щастлива.

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от foxy-to
    това да си с някой, да желаеш да му дадеш любовта си, и да искаш и ти да получиш любов не е ли потребност? За мен тоа да имаш потребности, не значи, че те задължително трябва да са физически.....
    Зависи от гледната точка. Наистина и аз мисля така, но има много ако.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    mmm zavisi .. ponqkoga hodq s nqkoi prosto za da ne s1m a sama .... a v dr sly4ai za6tot pone malko mi haresva ili s1m hl1tnala ... v pove4eto sly4ai e vtoroto
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

С даден човек си за да може ти да си задоволиш потребностите..а и той своите..А какви са тия потребности е различно в различните случаи и опира до различието в характерите на различните хора : )))

а желанието да те обичат,да даваш любов не е ли вид потребност? Всеки има нужда от някой до себе си и това според мен е вид потребност,както изпитваме потребност от храна,вода,въздух..така и от любов

Супер фен Аватара на maybelline
    До голяма степен хората тръгват с гаджета (и се женят изобщо) именно за да задоволяват потребности и най-вече инстинкти. Жените търсят мъже със силна имунна система, което означава силни и издържливи гени, което пък означава, че детето от този мъж също има големи шансове за оцеляване. Мъжът пък търси да оплоди (в днешно време - "да прави секс просто) колкото се може повече жени. Независимо от всичко, в миналото жената винаги е знаела, че "това е нейното дете", но мъжът никога не е могъл да бъде сигурен, затова в негов интерес било да оплоди колкото се може повече жени, така че дори той да отглежда чуждо дете, той знае, че някъде се отглежда и негов наследник. Това е бил критерият в миналото, но инстинктите (следвани милиони години) не могат да се заличат с няколко хиляди години модернизиране на обществото и "извисяване на любовта и по-добро разбиране на човешката психология". Любовта при обикновените хора (99.999% от населението) не е истинската любов. Двама души (приятели или гаджета или женени - няма значение) търсят изгода един от друг. Имаме приятели, защото те имат някаква изгода от нас. И ние се сприятеляваме с хора, които са ни изгодни (например за да ни вкарат в определена компания или да преписваме на контролни или да задоволяват потребността ни от изслушване и споделяне на чувствата). Забелязали ли сте колко често споделяте на приятелите си колко ви е гадно или колко сте ядосани или влюбени, и колко рядко искате (ако изобщо се случи да поискате) да чуете какво им е на тях? Това е човешкият начин - търсим хора, които са ни изгодни. Дали е свързано с потребности? Разбира се - потребност от разбиране, от "любов", от приятели. Истинската любов не може да се опише лесно. Това е любов към всичко, любов към природните закони, любов към хората. Истинската любов не пречи да нараниш някого, ако това е полезно. Истинската любов е жестока (от човешка гледна точка), но прекрасна (от всяка друга гледна точка, а човешкото мнение все още не струва нищо пред "мнението" на природните закони и на другите развити разуми).
    Да се върнем на "любимия човек". Защо ни е любим? Защото имаме изгода от него. той ни разбира, обича ни, ревнува ни, изобщо прави нещата, от които имаме нужда. А това, от което имаме нужда обикновено се нарича потребност. Истинска любов не означава да тичаш след някого цял живот или да се самоубиеш ако те напусне гаджето или да пребиеш някой, който е казал нещо накриво за гаджето ти. Това са пълни глупости. Хората не са в състояние да изпитват истинска любов (а и не би трябвало все още), затова любовта между двама души засега е точно задоволяване на егоистични потребности. И това не е лошо - точно така трябва да бъде, засега. И човечеството ще се развие, но засега тази любов е добър механизъм (да, механизъм е). Да задоволяваш потребности не е добро или лошо. Добро и лошо са човешки понятия, но всъщност не съществуват. Гравитацията добра ли е или лоша? Нито добра нито лоша, тя е просто закон. Така е и със задоволяването на потребности - това просто е необходимост, а вече на кой му харесва, на кой не, това е отделна тема.

Град
    kadeto iskam
    Никога не правя нещо за да задоволя някого, правя всичко сама за себе си!

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    mmm zavisi .. ponqkoga hodq s nqkoi prosto za da ne s1m a sama .... a v dr sly4ai za6tot pone malko mi haresva ili s1m hl1tnala ... v pove4eto sly4ai e vtoroto
    Me too

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Пробвала съм да тръгна с няколко човека заради това, но без истинско привличане просто не се получава, така че съм се отказала от този начин.

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Защото го харесвам, защото това е взаимно, защото ни е хубаво да сме заедно...

то ако се стигне до едното идва и другото , но едва ли няма желение за задоволяване при започване на връзка просто се стига до там по различни начини резултата винаги е един и съш сех със мн чувста и т.н. или просто сех... според мен по скоро въпросът ти би трябвало да е къде остава романтиката във историята , е тя маи отдавна умря всичко живо търси само насладата веЧЕ
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Град
    София-град
    Защото,ми е кеф!!! \/
    Mad

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Любовта при обикновените хора (99.999% от населението) не е истинската любов.

Хората не са в състояние да изпитват истинска любов (а и не би трябвало все още), затова любовта между двама души засега е точно задоволяване на егоистични потребности. И това не е лошо - точно така трябва да бъде, засега.
    Ами защо.. къде остават отдадеността, искреността, желанието.. ами онази висша сила, която тегли две същества едно към друго и никога, никога не им позволява да се откажат, колкото и трудно да е?

Мнението ти е много интелигенто, но сякаш корените са му пораснали от недрата на песимистично настроено начало.. Трудно ми е да си представя, че само 0,001 % вярват наистина в любовта, а не само че вярват, ами живеят с нея.
    В крайна сметка това е вяра, която се възпитава - точно като вярата в Дядо Коледа, Бог.. и т.н. Няма защо да я доказваме. Няма как да знаем. Просто трябва да открием сърцата си за нея, иначе няма да я има.
    Все си мисля, че има и такива.. които осъзнават нещата, такива, които поне себе си не мамят, самозалъгвайки се, че имат любов, а реалността показва, че имат изгода.
    Но кой знае..
    може и ти да си права. И хората да сме станали ужасно себични същества, без да го осъзнаваме.

П.П. А защо аз съм с един човек - защото има смисъл в това думичката "ние" да съществува за мен и него, защо сърцето иска аз и той да бъдем "ние", да имаме общ живот (:

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от utrevpetchasa
    то ако се стигне до едното идва и другото , но едва ли няма желение за задоволяване при започване на връзка просто се стига до там по различни начини резултата винаги е един и съш сех със мн чувста и т.н. или просто сех... според мен по скоро въпросът ти би трябвало да е къде остава романтиката във историята , е тя маи отдавна умря всичко живо търси само насладата веЧЕ

moje i da ne se stigne do sex, ako naprimer obstoqtelstvata ne go povolqvat ili ediniqt ne e gotov
    Ako vzemem 4e momi4eto ne iska , vupreki 4e obi4a mom4eto
    xmm, tuk ve4e iznikva vuprosut za ''silnata lubov'' dali 6te se razpadne vruzkata samo zaradi tazi potrebnost

Цитирай Първоначално написано от `W`T`F`

moje i da ne se stigne do sex, ako naprimer obstoqtelstvata ne go povolqvat ili ediniqt ne e gotov
    xmm, tuk ve4e iznikva vuprosut za ''silnata lubov'' dali 6te se razpadne vruzkata samo zaradi tazi potrebnost
    wTf , az sym momiche , no da ne stigne do sex li , amm absurd ako ne ti e izvestno ne moga da tvyrdq za vsichko no nie povecheto sluchaq go iskame poveche ot vas , vyprosa e che ne znaete kak da ni predrazpolojite , sys vsqka e razlichno primerno az sym romantichka i mn mi e bolno che povecheto momcheta se pravqt na divaci zabraviha kakvo e tova romantika ... no opr edno momiche hodeiki s nqkoe momche ima i tova vpredvid sex-a , a ako vse pak otkazva ili si ima prichini ili ne e obedena v tova koeto iska momcheto no e malyk shansa da e razkoleba ot tova kakvo tyrsi Golqmata LUbov ili kratka avantura
    povecheto momicheta dobre precenqvame kakvo pravim
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Цитирай Първоначално написано от `W`T`F`

wTf , az sym momiche , no da ne stigne do sex li , amm absurd ako ne ti e izvestno ne moga da tvyrdq za vsichko no nie povecheto sluchaq go iskame poveche ot vas , vyprosa e che ne znaete kak da ni predrazpolojite , sys vsqka e razlichno primerno az sym romantichka i mn mi e bolno che povecheto momcheta se pravqt na divaci zabraviha kakvo e tova romantika ... no opr edno momiche hodeiki s nqkoe momche ima i tova vpredvid sex-a , a ako vse pak otkazva ili si ima prichini ili ne e obedena v tova koeto iska momcheto no e malyk shansa da e razkoleba ot tova kakvo tyrsi Golqmata LUbov ili kratka avantura
    povecheto momicheta dobre precenqvame kakvo pravim

mdam i az sum momi4e i se privurzah i veroqtno 4uvstvata 6te se usulqt- nesumneno, no msilq 4e mi e rano da napravq tazi kra4ka a i obstoqtelstva ne pozvolqvat(no tova nqma mn zna4enie v momenta)
    ta mom4etata iskat sex- ne se osporva tova
    no ako mom4eto mn obi4a momi4eto a tq ne moje da mu go dade, veroqtno 6te potursi tova v drug m?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си